BA Filmmaking

London Film Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA Filmmaking

London Film Academy

Μια μοναδική ευκαιρία για τους πτυχιούχους να ολοκληρώσουν μια εντατική διάρκειας δύο ετών BA στη Filmmaking. Η πολυεπιστημονική προσέγγιση μας θα σας εξοπλίσει με τις παγκόσμιες δεξιότητες, τις γνώσεις και τη συνεχή υποστήριξη για να υπερέχετε στον επιλεγμένο σας τομέα. Μάθετε τη χειροτεχνία σας μέσω συνεργασίας με άλλους κινηματογραφιστές, υπό την καθοδήγηση των βραβευμένων επαγγελματιών. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο εταίρων σας και ξεκινήστε την καριέρα σας, με έμπειρους, πλήρως εξειδικευμένους και με τις κορυφαίες δεξιότητες και τις σημαντικές επαφές που χρειάζεστε για να πετύχετε σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

"Έχω αποκτήσει τόσες δεξιότητες από τότε που ξεκίνησα αυτό το μάθημα, μου αρέσει να έρχομαι στην τάξη κάθε πρωί, είτε πρόκειται για σεναριογραφία, κινηματογράφο ή ήχο, και βυθίζω και προκλητώ τον εαυτό μου μέσα σε κάθε τμήμα" (Tessa Rose Van Erlach, Student)

Με μια ματιά:

 • 2 έτη (έτος 1 στη μειονεκτική περιφέρεια: 12 μήνες, τουλάχιστον 30 ώρες την εβδομάδα)
 • Πλήρης κινηματογραφική παραγωγή - αμαξοστοιχία, συνεργασία και πλήρωμα στις παραγωγές
 • Μάθετε από τους σημερινούς, βραβευμένους επαγγελματίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου
 • Τα μικρά μαθήματα ομάδας προσφέρουν μέγιστη, προσαρμοσμένη ανατροφοδότηση και υποστήριξη
 • Εργαστείτε τόσο με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Super 16mm όσο και με κορυφαίες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Διάρκεια: 2 έτη, με πλήρες ωράριο
 • Προσλήψεις: Απρίλιος και Σεπτέμβριος κάθε έτους
 • Ώρες: 30 ανά εβδομάδα (συν επιπλέον ώρες, συμπεριλαμβανομένων βράδια και Σαββατοκύριακα)

Η ολοκλήρωση ενός πτυχίου με την London Film Academy σας προσφέρει εκτεταμένη εμπειρία σε ένα περιβάλλον παραγωγής. Η πορεία μας BA προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν περιορισμένο αριθμό εξαιρετικών μαθητών με προηγούμενη εμπειρία και γνώση της κινηματογραφίας που επιθυμούν να εργαστούν μαζί με τους μαθητές μας Level 7 (MA equivalent) για να κάνουν ταινίες. Όχι μόνο μπορείτε να επιτύχετε ένα πτυχίο σε δύο χρόνια, αλλά δοκιμάζετε τόσο σχολή κινηματογράφου όσο και πανεπιστημιακό περιβάλλον και όλα αυτά πρέπει να προσφέρονται από την άποψη της δικτύωσης και της πρόσβασης σε πόρους.

Το πρώτο έτος, με έδρα την London Film Academy , είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και έντονο πρόγραμμα που παρέχει στους φοιτητές τυπικά πάνω από 30 ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα (ουσιαστικά περισσότερο από τα περισσότερα άλλα μαθήματα). Ως πολυεπιστημονικό μάθημα, έχετε εκπαιδευτεί σε όλους τους βασικούς κινηματογραφικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της σκηνοθεσίας, της σκηνογραφίας, της κινηματογραφίας, της παραγωγής, του ήχου και της επεξεργασίας. Οι εκπαιδευτές είναι κορυφαίοι ειδικοί του κλάδου, οι οποίοι παρέχουν σχετικές και κατάλληλες οδηγίες και εξηγήσεις για τις βιοτεχνίες τους. Ο χαμηλός δείκτης διδασκαλίας / στούντιο (τακτικά 8 μαθητές σε κάθε δάσκαλο) εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές στις μειονεκτικές περιοχές λαμβάνουν σημαντική ανατροφοδότηση και υποστήριξη προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Οι εκπαιδευτές και το προσωπικό συναντιούνται με τους μαθητές τακτικά για να καθοδηγούν και να συμβουλεύουν σχετικά με τις καλύτερες πιθανότητες να λάβουν αμειβόμενη εργασία στο πλαίσιο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ενώ στην πορεία αναμένεται να προσαρμοστείτε στο περιβάλλον υψηλής πίεσης της κινηματογραφίας και να εκτελέσετε κάθε ρόλο του πληρώματος τουλάχιστον μία φορά σε μεγάλο αριθμό κινηματογραφικών παραγωγών. Σε αντίθεση με άλλα σχολεία κινηματογράφου, όλα τα υλικά μαθημάτων και οι προϋπολογισμοί ταινιών περιλαμβάνονται στις αμοιβές μαθημάτων σας. Χρησιμοποιώντας τόσο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Super 16mm όσο και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές high-end (όπως το Arri Alexa ή το Sony F55), μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα έργων που εξασφαλίζουν ότι αφήνετε το LFA με ένα εντυπωσιακό showreel εργασίας.

Το δεύτερο έτος, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος στους σπουδαστές LFA, συνεχίζουν τις σπουδές τους στο συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Hertfordshire για να αποκτήσουν τα προσόντα τους στο BA Hons.

Προυποθέσεις εισόδου

Για να κλείσετε τη θέση σας σε αυτό το μάθημα παρακαλώ:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Οι υποψήφιοι αιτήσεων υποψηφιότητας πρέπει επίσης να υποβάλουν αίτηση με:

 • Ένα παράδειγμα γραπτού έργου: Μια κριτική μιας ταινίας που έχετε δει ή ενός κινηματογραφικού σεναρίου που έχετε γράψει
 • Ένα παράδειγμα εικαστικού έργου: Παρουσίαση μιας σειράς φωτογραφιών αφήγησης ή DVD / συνδέσμου σε μια ταινία που έχετε κάνει ή ένα έργο που έχετε κάνει, που αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον σας για την παραγωγή ταινιών
 • Υποψήφιοι Υποτροφιών / Υποτροφιών: Μια προσωπική δήλωση σχετικά με το λόγο για τον οποίο πρέπει να λάβετε υποτροφία ή υποτροφία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη λίστα ελέγχου αιτήσεων για το πτυχίο Filmmaking

 • Οπτική και γραπτή εργασία που υποβλήθηκε πριν από τη συμμετοχή σε μια συνέντευξη - ψάχνουμε για πιθανή δημιουργική ικανότητα παραγωγής, όπως αποδεικνύεται από οπτικό και γραπτό υλικό
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άπταιστα στα Αγγλικά: Αγγλικά Επίπεδο Γλώσσας: Ανώτερο Ενδιάμεσο
 • Κάποια πρακτική εμπειρία στην παραγωγή ταινιών είναι επιθυμητή, εκτός από τις περιπτώσεις όπου ο φοιτητής μπορεί να αποδείξει μεταβιβάσιμες δεξιότητες σε άλλους συναφείς τομείς

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές εκτός του ΕΟΧ (χώρες εκτός ΕΕ) πρέπει να αποκτήσουν Γενική Φοιτητική Θεώρηση Κατηγορίας 4 για να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις Πληροφορίες για τις Θεωρήσεις .

Τι είδους φοιτητές ψάχνουμε;

 • Δεσμευμένοι και αφοσιωμένοι άνθρωποι με αποδεδειγμένο πάθος για την παραγωγή ταινιών και θέλουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην ταινία ή την τηλεόραση
 • Συνεργαζόμενοι, αρθρωτοί και δημιουργικοί άνθρωποι που μπορούν να επιδείξουν ένα έντονο ένστικτο για τη γραμματική της οπτικής αφήγησης
 • Εκείνοι που θέλουν μια πρακτική εκπαίδευση σε διάφορους βασικούς κλάδους πίσω από την κάμερα, είτε επειδή γνωρίζετε ότι θέλετε μια ολοκληρωμένη γείωση σε όλους τους τομείς της κινηματογραφικής διαδικασίας ή είστε αναποφάσιστοι για το ποια περιοχή της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας απευθύνεται στα δυνατά σας.

Κάνε αίτηση τώρα

Για να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στην ημερομηνία του μαθήματος παρακάτω.

 • 7 Μαΐου 2018 - 19 Μαΐου 2019
  Χρέωση αμοιβής: 23000 λίρες στερλίνες
  Πρωτοπόροι Ημερομηνία κατακύρωσης: 01.02.2018
  Προθεσμία υποβολής υποτροφιών: 05.03.2018
  Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 09.04.2018

 • 1 Οκτωβρίου 2018 - 13 Σεπτεμβρίου 2019
  Χρέωση αμοιβής: 23000 λίρες στερλίνες
  Προθεσμία Υποτροφίας / Μερικής Υποτροφίας: 01.08.2018
  Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 01.09.2018
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 30, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Απρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
23,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Απρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Απρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών