Read the Official Description

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το διήμερο μάθημα παραδίδεται σε 6 όρους και ανέρχεται σε 360 ακαδημαϊκές μονάδες. Το ήθος του προγράμματος είναι να διδάξει δημιουργικές, ακαδημαϊκές, τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες με ολοκληρωμένο τρόπο σε ένα πρότυπο βιομηχανίας. Για το σκοπό αυτό, η διδασκαλία πραγματοποιείται αρχικά μέσω διαδραστικών διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και προβολών και στη συνέχεια συνεχίζεται σε πρακτικό πλαίσιο μέσω κοινών κινηματογραφικών παραγωγών, πρακτικής άσκησης εντός της επιχείρησης και ανεξάρτητης μελέτης.

 • Οι όροι 1 και 2 δαπανώνται για τη μάθηση σχετικά με βασικούς κινηματογραφικούς κλάδους: σεναριογράφηση, σκηνοθεσία, παραγωγή, κινηματογραφία, μοντάζ, σχεδιασμός ήχου και παραγωγής. Αυτή η φάση του μαθήματος καταλήγει σε μια σειρά συνεργατικών έργων, το Film Project 1, στο οποίο βιώνετε πολλαπλούς ρόλους μέσα και έξω από τις συγκεκριμένες κινηματογραφικές σπουδές
 • Κατά τη διάρκεια της τρίτης θητείας , αρχίζετε να αποκτάτε ανεξαρτησία και να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες σε συγκεκριμένους τομείς της κινηματογραφικής παραγωγής μέσω της παραγωγής κάποιων μερικών και περισσότερων συνεργατικών κινηματογραφικών έργων, το Film Project 2
 • Κατά την τέταρτη θητεία σας δίνεται περισσότερος έλεγχος στις επιλογές των ενοτήτων σας, καθώς αρχίζετε να αποκτάτε μεγαλύτερη αυτονομία και εμπειρία στην πορεία. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ενότητα τοποθέτησης εργασίας ή σε ένα συνεργατικό ειδικό έργο , το οποίο διερευνά μια μη αφηγηματική πειθαρχία μυθοπλασίας, για παράδειγμα ένα ντοκιμαντέρ, εμπορικό ή πειραματικό φιλμ
 • Κατά τη διάρκεια της πέμπτης θητείας , γράφετε συνήθως μια διατριβή - είτε μια διατριβή διατριβή ή ένα έργο με ακαδημαϊκά σχόλια. Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη τοποθέτηση εργασίας , συνοδευόμενη από μια παρουσίαση. Κατά τη διάρκεια του τελικού και του έκτου μαθήματος του μαθήματος εργάζεστε σε ένα δεύτερο, πιό μακρύ και πιο περίπλοκο, φιλικό έργο κινηματογραφικής ταινίας, Project 3 .

Αυτή η μοναδική σειρά μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσετε πραγματικές δεξιότητες σε ένα πρακτικό περιβάλλον . Θα ασχοληθείτε με την εξασφάλιση έργων / θέσεων εργασίας / επικεφαλής τμήματος του τμήματος και θα εργαστείτε ως ομάδα σε διάφορες ταινίες, περιστρέφοντας μέσα από μια ποικιλία ρόλων του πληρώματος. Σας δίνεται αυξημένη αυτονομία από το τέταρτο εξάμηνο έως το εξάμηνο έξι στη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση προϋπολογισμού πολλών χιλιάδων λιβρών.

Οι ρόλοι του πληρώματος έχουν σαφώς καθορισμένες λειτουργίες και ευθύνες. Στο LFA, βιώνεις αυτούς τους ρόλους σε συνθήκες που μοιάζουν με εκείνες ενός επαγγελματικού σετ ταινιών (ένας σκηνοθέτης συνεργάζεται με έναν συγγραφέα για να αναπτύξει το σενάριο και με έναν επεξεργαστή για να επεξεργαστεί την ταινία). Παρέχουμε προπαρασκευαστική, μετα-παραγωγή και επαγγελματική τεχνική υποστήριξη που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και να βρείτε τη δημιουργική σας φωνή .

ΤΙ ΨΗΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ;

Ψάχνουμε για δεσμευμένους και αφοσιωμένους φοιτητές που έχουν αποδεδειγμένο πάθος και κλίση για σκηνοθεσία. Θέλουμε ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία κινηματογράφου ή τηλεόρασης. Πρέπει να αρθρώσετε, να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε έναν παίκτη ομάδας και να αναπτυχθούν σε ένα πρακτικό hands-on περιβάλλον που συνεργάζεται.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

 • Επίπεδα Α: 2 Επίπεδα Α με βαθμό C ή παραπάνω (προτιμώμενα μαθήματα: Αρθ
 • GCSE: τουλάχιστον 3 βαθμοί GCSE C ή υψηλότεροι, θέματα που περιλαμβάνουν Αγγλικά και Μαθηματικά
 • Ή ισοδύναμα προσόντα, όπως τα εξής: AVCEs, BTEC Εθνικό Βραβείο, Πιστοποιητικό ή Δίπλωμα, BTEC QCF, Διπλώματα Προόδου, Προχωρημένο Δίπλωμα, NVQ Επίπεδο 3 και άνω, Πρόσβαση σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Diploma, Art and Design Foundation Diploma, CACHE Diploma, Baccalaureate : Διεθνή, ευρωπαϊκά ή ουαλικά και προσόντα μαθητείας
 • Εξαιρέσεις: Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις παραπάνω ακαδημαϊκές απαιτήσεις αλλά έχουν ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο ή / και σημαντική σχετική εργασία / άλλη συναφή εμπειρία και που μπορούν να επιδείξουν κίνητρα και δεξιότητες θα τους επιτρέψουν να πετύχουν στο μάθημα. Επίσης, θεωρούμε υποψηφίους ηλικίας άνω των 21 ετών.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας:

Για να πετύχετε στις σπουδές σας στο LFA, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στα αγγλικά. Μπορεί να χρειαστεί να παράσχετε αποδείξεις για αυτό εάν το αγγλικό δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα. Η μόνη εξαίρεση είναι οι φοιτητές της ΕΕ που έχουν ήδη σπουδάσει και έχουν εξεταστεί στα αγγλικά. Για τους διεθνείς φοιτητές, μπορούμε να δεχτούμε μόνο τα προσόντα IELTS UKVI. Απαιτούμε ελάχιστο σκορ IELTS 6.0.

Απαιτούμενα υλικά εφαρμογής:

 • Πλήρης φόρμα αίτησης online
 • 1x αναφορά (συστατική επιστολή)
 • Προσωπική δήλωση
 • Αντίγραφο διαβατηρίου
 • βιογραφικό
 • Μεταγραφή βαθμών / προβλεπόμενων βαθμών (δηλαδή επίπεδα Α)

ΒΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε περισσότερα για την ταινία BA (Hons) (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated February 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Σεπτ. 21, 2020
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
37,000 GBP
£ 18.500 ετησίως (£ 37.000 συνολικά)
Deadline
Αυγ. 23, 2019
Subject to change based on availabilty
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 23, 2021
Application deadline
Αυγ. 23, 2019
Subject to change based on availabilty
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 21, 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 22, 2022
Application deadline
Αυγ. 21, 2020
Subject to change based on availabilty

Σεπτ. 23, 2019

Location
Application deadline
Αυγ. 23, 2019
Subject to change based on availabilty
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 23, 2021

Σεπτ. 21, 2020

Location
Application deadline
Αυγ. 21, 2020
Subject to change based on availabilty
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 22, 2022
Άλλο