Read the Official Description

Από το κινηματογράφο έως τις σιωπηλές ταινίες με τη μουσική στην ταινία, αυτό το πτυχίο BA Degree σπουδών σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κατανοήσετε τις διαφορετικές πτυχές της ταινίας. Ως φοιτητής κινηματογράφου στο University of Southampton , θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε έναν νέο πολιτισμό, ξοδεύοντας ένα εξάμηνο, ένα χρόνο ή ένα καλοκαίρι σε ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας.

Δομή προγράμματος

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων ενοτήτων και να αποκτήσετε γνώση των κρίσιμων θεωρητικών συζητήσεων σε κινηματογραφικές σπουδές. Έχετε τη δυνατότητα να λάβετε το 25% του προγράμματος σας σε ένα εναλλακτικό θέμα.

Τα έτη ενός και δύο προσφέρουν μια γείωση στον τρόπο ανάγνωσης ταινιών, καλύπτοντας βασικές συζητήσεις στη θεωρία των κινηματογραφικών ταινιών και στην ιστορία του κινηματογράφου.

Διατριβή με επίβλεψη για ένα θέμα της επιλογής σας το τρίτο έτος.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Επίπεδα: Επίπεδο GCE Α

 • AAB στην ΑΒΒ, συμπεριλαμβανομένου ενός θέματος γραπτώς για το δοκίμιο *
 • Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν την Εκτεταμένη Προσέγγιση του Έργου (EPQ) θα καταστούν επίσης εναλλακτικές προσφορές ενός βαθμού κάτω από την τυποποιημένη προσφορά, υπό τον όρο ενός βαθμού Α στο EPQ.
 • Δεχόμαστε όλα τα επίπεδα Α εκτός από τις Γενικές Μελέτες.

* Προτιμώμενα μαθήματα μας είναι η αγγλική λογοτεχνία, η αγγλική γλώσσα και η λογοτεχνία, η ιστορία, η φιλοσοφία, οι κινηματογραφικές σπουδές, το δίκαιο, η πολιτική, ο κλασσικός πολιτισμός και οι θρησκευτικές σπουδές.

IB: Διεθνές Απολυτήριο 32 βαθμούς συνολικά, 16 σε υψηλότερο επίπεδο

Διεθνές Έτος Ίδρυσης

Οι διεθνείς φοιτητές που δεν πληρούν σήμερα τις απαιτήσεις εισόδου μας μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτό το μάθημα με την επιτυχή ολοκλήρωση του Διεθνούς Ιδρύματος Έτους.

Τυπικό περιεχόμενο μαθημάτων

 • Δημοφιλή κινηματογραφικά είδη
 • Αισθητική φιλμ
 • Προϊστορία του κινηματογράφου
 • Κρίσιμες θεωρίες, πολιτιστική ιστορία
 • Παγκόσμιο σινεμά
 • Χόλιγουντ
 • Ευρωπαϊκή ταινία
 • Κινηματογράφος
 • Επαγγελματική πρακτική
 • Δημιουργική γραφή / σεναριογράφηση

Μάθηση και αξιολόγηση

Το πτυχίο ανθρωπιστικών σπουδών στο Southampton σας προσφέρει την ευρεία και ποικίλη εμπειρία μάθησης που πρέπει να περιμένετε από ένα κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια σχετική, σύγχρονη και πάνω απ 'όλα ευχάριστη εμπειρία, η οποία θα σας εξασφαλίσει την αποφοίτηση με τις δεξιότητες και την κατανόηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καριέρα σε οποιοδήποτε αριθμό βιομηχανιών.

Υπό την καθοδήγηση του ακαδημαϊκού προσωπικού, η διδασκαλία σας θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε και να συμβάλλετε στην παγκόσμια έρευνα που διεξάγεται στο Southampton, όπως συμβαίνει. Το προσωπικό μας εκτιμά τη γνώμη και τις απόψεις σας: οι διαλέξεις ακολουθούνται συνήθως από ένα σεμινάριο μικρής ομάδας που σας δίνει την ευκαιρία να διερευνήσετε ιδέες και θέματα που θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντικά. Θα βρεθείτε προκλητικά πνευματικά και θα είστε εκτεθειμένοι σε νέες ιδέες, προσεγγίσεις και προοπτικές. Επισκέπτες ομιλητές από διεθνή πανεπιστήμια και επιτυχημένοι επαγγελματίες αποτελούν συχνό μέρος της σειράς των διαλέξεων μας.

Η πορεία σας θα είναι εξαιρετικά ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται στους προσωπικούς σας στόχους και στόχους. Στο πλαίσιο του πτυχίου σας, θα υπάρξει ένα ευρύ και συναρπαστικό φάσμα ενοτήτων που σχετίζονται με τις ειδικότητες μας, με επικεφαλής ακαδημαϊκούς παθιασμένους για την έρευνά τους που θέλουν να σας εμπλακούν στην εμπειρία τους. Μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα από πέρα ​​από το πτυχίο σας για να διαμορφώσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που νομίζετε ότι θα σας βοηθήσουν καλύτερα στην καριέρα σας μπροστά σας. Κάθε ενότητα έχει ένα σπίτι στο εικονικό μαθησιακό περιβάλλον που χρησιμεύει ως σημείο εκκίνησης για να μάθετε περισσότερα για κάθε θέμα και να αναλάβετε ανεξάρτητη έρευνα για να αναπτύξετε την κατανόησή σας σε μεγαλύτερο βάθος.

Θα αξιολογηθείτε με περισσότερα από απλά δοκίμια και εξετάσεις. Ανάλογα με τις ενότητες που επιλέγετε, θα εργαστείτε σε ομάδες και ομάδες. κάνουν παρουσιάσεις. υποβολή ομαδικών έργων · να αναλάβει την επιτόπια εργασία. να δημιουργήσουν χαρτοφυλάκια και να διαχειριστούν μεγαλύτερα ερευνητικά έργα όπως διατριβές. Ο ακαδημαϊκός σας σύμβουλος θα είναι διαθέσιμος για να παρέχει τακτικές και υποστηρικτικές συμβουλές, οδηγίες και σχόλια σχετικά με την πρόοδό σας.

Θα βρείτε τις βασικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες, όπως η διαχείριση του χρόνου, η επίλυση προβλημάτων, η ομαδική εργασία, η προθεσμία και η διαχείριση του έργου, η πολιτιστική ευαισθητοποίηση, η πρωτοβουλία και η ανεξαρτησία, η οικοδόμηση σχέσεων και η ανάλυση που ενσωματώνονται στη μάθηση σας. Πάνω απ 'όλα, θα μάθετε να επικοινωνείτε τις ιδέες και τον ενθουσιασμό σε ένα ευρύ φάσμα ακροατηρίων με τρόπο που είναι σχετικός και κατανοητός.

Τα μαθήματα μας έχουν πολλές μοναδικές και συναρπαστικές ευκαιρίες, όπως η επίσκεψη στο Chawton House Library - το πρώην σπίτι της Jane Austen, το αρχείο Broadlands που περιέχει τα χαρτιά Palmerston και Mountbatten, ερευνητικές δραστηριότητες στο χώρο εργασίας, τοποθετήσεις σε σχολεία και κολέγια ως μέρος του πτυχίου σας όπως το διεθνές γράψιμο στα σχολεία, το πρόγραμμα σπουδαστών των συνεργατών και η εκτεταμένη ενότητα καθοδήγησης του έργου μας. Όλοι οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο, ένα χρόνο ή ένα καλοκαίρι σε ένα από τα διεθνή πανεπιστήμια-εταίρους μας για να βιώσουν μια νέα κουλτούρα.

Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by University of Southampton »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο