Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Συμμετέχετε στην επόμενη γενιά δημιουργών - κερδίστε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να κερδίσετε τη θέση σας σε οποιαδήποτε ταινία σε όλο τον κόσμο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση, θα έχετε πρόσβαση σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές υψηλής εξειδίκευσης και εξοπλισμό παραγωγής ταινιών. Σε πολλαπλές πλατφόρμες, θα μάθετε τις διαδικασίες και τις τεχνικές που φέρνουν τα σχέδιά σας στη ζωή, τσιμέντα με ισχυρά θεωρητικά θεμέλια.

Επιπλέον, θα μάθετε πώς να εμπλακείτε συναισθηματικά στο κοινό σας και να τις σύρετε στη δουλειά σας. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία που εργάζεται ανεξάρτητα και συνεργατικά σε πραγματικές και φανταστικές παραγωγές, επιτρέποντάς σας να αποφοιτήσετε με ένα εξαιρετικά μεταβιβάσιμο σύνολο δεξιοτήτων.

Η πρόοδός σας καθοδηγείται προσεκτικά και εμπλουτίζεται με την ατομική υποστήριξη του φροντιστή, εξασφαλίζοντας ότι δημιουργείτε εργασίες που μπορούν να παρουσιαστούν στο πολύ σημαντικό σας χαρτοφυλάκιο.

Το μέλλον σου στην ταινία:

Από την αφηγηματική φαντασία μέχρι το ντοκιμαντέρ, υπάρχουν άπειρες ιστορίες που πρέπει να πουν και η βιομηχανία αναζητά συνεχώς ταλαντούχους ανθρώπους με ξεχωριστό στυλ και φωνή αφήγησης. Πολλοί από τους αποφοίτους μας δουλεύουν σε μικρού μήκους ταινίες και διαφημίσεις πριν προχωρήσουν σε παραγωγή χαρακτηριστικών.

Ο Dougie Mackie είναι ένας τέτοιος σκηνοθέτης, ο οποίος εργάστηκε ως χειριστής κάμερας για την ITV, πριν σκηνοθετήσει το δικό του ντοκιμαντέρ μήκους μεγάλου μήκους, η κυρία Saigon: Η θερμότητα επιστρέφει.

Ενότητες

Η τέχνη της ιστορίας

Το γράψιμο για την οθόνη είναι μια πολύ συγκεκριμένη ικανότητα δημιουργικής γραφής και μία που απαιτεί μια λεπτομερή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της οπτικής αφήγησης. Αυτή η ενότητα σας ζητά να διερευνήσετε μια σειρά καθιερωμένων και πειραματικών διαδικασιών που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη σεναρίων, για να ενισχύσετε περαιτέρω την κατανόηση της αφήγησης και της κινηματογραφικής κατασκευής. Μέσω της εργασίας με το ολοκληρωμένο έγγραφο σενάριο, θα μάθετε τις δεξιότητες για να αναπτύξετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο προσωπικής ανάπτυξης και να φέρει τα οράματά σας στη ζωή στη σελίδα, έτοιμο για την οθόνη.

Κινηματογράφηση μη φαντασίας

Η παραγωγή μη φανταστικών έργων απαιτεί την κριτική κατανόηση των πολύπλοκων ιστορικών και σύγχρονων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών επιρροών που επηρεάζουν το είδος για να εκτιμήσουν πλήρως τη δύναμη του μέσου. Θα μάθετε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε υγιείς ηθικές πρακτικές εργασίας για να επιτύχετε μια ισορροπία εξουσίας μεταξύ του συνεισφέροντος, του σκηνοθέτη και του ακροατηρίου, προκειμένου να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τη δική σας ταινία μικρού μή-μυθιστορήματος.

Μέθοδοι Παραγωγής και Διανομής

Για αυτή την ενότητα θα αναλάβετε το ρόλο και τις πολλές ποικίλες υποχρεώσεις του παραγωγού, οι οποίες συχνά θεωρούνται διφορούμενες, κυρίως λόγω της ποικιλίας και της πολυπλοκότητας των καθηκόντων που ενέχονται σε όλη την παραγωγή μιας ταινίας, μέχρι τη διανομή. Ωστόσο, θα σας προετοιμάσουμε με τις πεπερασμένες λεπτομέρειες που απαιτούνται για να εκτελέσετε το εύρος των καθηκόντων, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις προϋπάρχουσες δεξιότητές σας στις τεχνικές μετά την παραγωγή για να βελτιώσετε το προσωπικό σας στυλ. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε τη βασική διαδικασία εξάλειψης, για να προσδιορίσετε ποια μέθοδο κλασικής ή σύγχρονης διανομής στα δημιουργικά μέσα θα ήταν πιο αποτελεσματική για τη δημιουργία σας.

Κόστος

Το Ινστιτούτο ΣΑΕ είναι ιδιωτικός φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η χρηματοδότηση για τα δίδακτρα είναι διαθέσιμη στους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / της ΕΕ, αλλά δεν καλύπτει ολόκληρο το τέλος σπουδών.

Αμοιβές

Τα δίδακτρα ποικίλλουν ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη και αν είστε σπουδαστής Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ ή διεθνής φοιτητής.

Για τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Λίβερπουλ, το Λονδίνο και την Οξφόρδη, τα τέλη είναι £ 9,000 ετησίως για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και £ 13.000 ετησίως για τους φοιτητές διεθνών σπουδών

Τα τέλη στην πανεπιστημιούπολη της Γλασκώβης είναι £ 9.000 ετησίως για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ και £ 11.000 ετησίως για τους σπουδαστές διεθνών σπουδών. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, αυτές θα ανέλθουν σε 11.500 λίρες στερλίνες ετησίως για τους διεθνείς φοιτητές.

Πτυχίο 2 ετών

Δεδομένου ότι τα πτυχία μας είναι μόνο 2 χρόνια, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό τόσο για τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό πτυχίο 3 ετών. Έτσι, μπορείτε να σπουδάσετε και να αποφοιτήσετε με ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο χρέους σπουδαστών!

Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση δανείου για δίδακτρα δεν καλύπτει ολόκληρο το τέλος μαθημάτων, υπάρχει ένα μικρό ποσό που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε με δικά σας μέσα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν δεν έχετε εισόδημα, γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει σχέδια πληρωμών για να εξαπλωθεί η μικρή διαφορά που πρέπει να πληρώσετε. Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για χρηματοδότηση, έχουμε σχέδια πληρωμών και για εσάς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
SAE Institute UK

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSAE Institute UK »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,000 GBP
9000 GBP ανά έτος φοιτητές UK / ΕΕ | 13000 GBP ανά έτος διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη