Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα μαθήματα BA στα αγγλικά πρόγραμμα έχουν προσφερθεί να συμβαδίζουμε με την προσέγγιση φιλελεύθερες τέχνες? που συμπληρώνονται από μαζί με διεπιστημονική μαθήματα και κύρια μαθήματα. Έχει τα ακόλουθα Majors: Γλωσσολογία & TESOL και Φιλολογίας.

Σημαντικές στο Γλωσσολογίας και TESOL στοχεύει στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας και των δεξιοτήτων των μαθητών στον τομέα της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να χτίσουν την καριέρα τους ως καθηγητές ξένων γλωσσών, δάσκαλος-εκπαιδευτές, τους μεταφραστές, τους διαχειριστές, ή σε κάποια άλλα πεδία όπου η γνώση των γλωσσικών θεμάτων είναι σπουδαίος. Σημαντικές Λογοτεχνίας εξοικειώνει τους φοιτητές με τις βρετανικές, αμερικανικές και της Νότιας Ασίας αγγλική λογοτεχνία (συμπεριλαμβανομένης της μεταφρασμένης λογοτεχνίας από επιφανείς λογοτεχνικά έργα και σε άλλες γλώσσες), καθώς και την πολιτιστική και ιστορική τους πλαίσιο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Ελάχιστη ΣΔΣ του 2,50 σε SSC / ισοδύναμο και HSC / ισοδύναμο ξεχωριστά (συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων θέμα).
  • Ελάχιστη ΣΔΣ του 2,5 σε O-επίπεδα σε πέντε υποκείμενα και Επίπεδα Α σε δύο θέματα σύμφωνα με καναδική Πανεπιστήμιο της κλίμακας Μπανγκλαντές (Α = 5, Β = 4, Γ = 3 και D = 2). δεν θα πρέπει να θεωρούνται άτομα με Ε βαθμό.
  • Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (12 έτη φοίτησης) σε ένα σύστημα διαφορετικό από SSC & HSC ή O & A Levels θα πρέπει να πάρει την έγκριση της επιτροπής είσοδος του Πανεπιστημίου.
  • Οι υποψήφιοι που έχουν τελειώσει το σχολείο στο εξωτερικό πρέπει να υποβάλλουν τις επαληθευμένες / πιστοποιείται αντίγραφα των προηγούμενων ακαδημαϊκών εγγράφων από το Ινστιτούτο τους / Υπουργείο Εξωτερικών & Βεβαίωση Ισοτιμίας από το Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διοικητικού Συμβουλίου, Ντάκα.
  • Οι υποψήφιοι με λιγότερο από 60% σήματα στα αγγλικά, στα τεστ του / της εισαγωγής θα πρέπει να συμπληρώσουν Αγγλικά Θεμελιωδών πορεία κατά την έναρξη του εξαμήνου.

ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η δομή της BA στα αγγλικά πρόγραμμα παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

Μαθήματα

Ένας φοιτητής μπορεί επίσης να υποχρεωθεί να λάβει μη πίστωσης, φροντιστηριακά μαθήματα στα αγγλικά για να αναπληρώσετε την ανεπάρκεια του / της.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCanadian University of Bangladesh »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη