ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Middlesex University, το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Niels Brock Copenhagen Business College , προσφέρουν αυτό το πτυχίο BA στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα των διπλών πτυχίων ή διπλωμάτων τριετούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της φιλοξενίας και τουρισμού ή σχετικών μελετών.

Αποκτήστε πιστοποιημένο BA από το Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το πτυχίο BA ενός έτους σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία σας με το διαπιστευμένο πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Γιατί να πάρετε ένα Top-Up BA;

 • Ζήστε, δουλέψτε και σπουδάστε στην Κοπεγχάγη της Δανίας
 • Συμπληρώστε το πτυχίο σας δύο ετών με το διαπιστευμένο πρόγραμμα του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Ξεκινήστε την παγκόσμια καριέρα σας με ένα διαπιστευμένο πτυχίο BA
 • Μελέτη στο Niels Brock Copenhagen Business College , το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Δανίας

Ως πτυχιούχος του προγράμματος BA (Hons) για τη διεθνή φιλοξενία και διαχείριση τουρισμού, είστε κατάλληλος για θέσεις εργασίας στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

 • Υπάλληλοι ανάπτυξης επιχειρήσεων
 • Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πελατών
 • Μεταπτυχιακοί Διευθυντές Εκπαιδευτών
 • Υπεύθυνοι HR
 • Μάρκετινγκ

115282_NB_Skole_CleanShot_034.jpg

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Ιανουάριος 2020 Έναρξη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1η Οκτωβρίου 2019

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερις ενότητες που διδάσκονται για μια περίοδο δύο εξαμήνων. Οι τάξεις γίνονται τις καθημερινές 4 ημέρες την εβδομάδα. Σημειώστε ότι επιπλέον, οι φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν τις ακαδημαϊκές συναντήσεις του εργαστηρίου κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Ο φοιτητής θα έχει πρόσβαση στο εξατομικευμένο ηλεκτρονικό τους χρονοδιάγραμμα στο UMS.

Βιβλιογραφία

Τα eTextbooks για κάθε ενότητα που μελετάτε συμπεριλαμβάνονται στο τέλος. Αυτά επιλέγονται από τον υπεύθυνο της ενότητας και μπορούν να διαβαστούν στο διαδίκτυο ή να μεταφορτωθούν σε έναν υπολογιστή μιας φορητής συσκευής και να έχουν πρόσβαση μέσω του Mycopenhagenbusinesscollege.

Η πρόσβαση σε άλλα εκπαιδευτικά υλικά με τα πιο σημαντικά που συγκεντρώθηκαν σε μια ηλεκτρονική λίστα ανάγνωσης που δημιουργήθηκε από τον αρχηγό της μονάδας ή τον βιβλιοθηκονόμο σας θα σας δοθεί στη διάθεσή σας. Ο κατάλογος ανάγνωσης θα είναι προσβάσιμος μέσω της περιοχής της μονάδας στο Mycopenhagenbusinesscollege.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βιβλιοθηκάριους, ακαδημαϊκούς συγγραφείς - καθώς και βοηθούς μαθητών μάθησης και ειδικούς πληροφορικής για να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν. Εάν το ερώτημά σας είναι πιο σε βάθος, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον βιβλιοθηκάριο. Ο βιβλιοθηκονόμος θα επισκεφθεί επίσης τα σεμινάρια σας όλο το χρόνο για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στο μάθημα.

Τέλος, υπάρχουν online πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον δικό σας χρόνο για να μελετήσετε πού και πότε επιλέγετε.

115283_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Εργασία και Δασκάλους

Ως πτυχιούχος του προγράμματος BA (Hons) για τη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού, θα έχετε τα προσόντα για θέσεις εργασίας στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού,

 • Υπάλληλοι ανάπτυξης επιχειρήσεων
 • Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πελατών
 • Μεταπτυχιακοί Διευθυντές Εκπαιδευτών
 • Υπεύθυνοι HR
 • Μάρκετινγκ
 • Διευθυντές έργων
 • Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές πρέπει να σημειώσουν ότι οι απαιτήσεις εισδοχής ποικίλλουν μεταξύ των ιδρυμάτων. Δεδομένου ότι το BA (Hons) IHTM δεν περιλαμβάνει τελική διατριβή ή σχέδιο, ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εισδοχής για ορισμένα προγράμματα, ιδίως στη Δανία.

Οι φοιτητές που αποφοιτούν με διακρίσεις 2: 2 θα είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για το MSc / PGDip / PGCert Διεθνές Πανεπιστήμιο και Εκδηλώσεις Management του Πανεπιστημίου Middlesex.

Οι φοιτητές που αποφοιτούν με 2: 2 διακρίσεις θα είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για MSc International Business και Διοίκηση του MSc.

Απαιτήσεις εισδοχής

Τριετούς τριετούς βαθμούς εκπαίδευσης ή διπλώματα στον τομέα της φιλοξενίας και τουρισμού ή σχετικών μελετών.

Δανικό πτυχίο AP στην υπηρεσία, ή ισοδύναμα δανικά ή υπερπόντια προσόντα και

Αγγλικής επάρκειας υψηλού επιπέδου (IELTS 6.0 ή ισοδύναμη χωρίς ζώνη κάτω από 5.5)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποNiels Brock Copenhagen Business College »

Τελευταία ενημέρωση May 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
100,000 DKK
Deadline
Οκτ. 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 1, 2019

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2021
Άλλη