Read the Official Description

BA (Hons) γραφιστική

Γιατί να μελετήσει με εμάς;

Είναι μια θλιβερή αλήθεια ότι σε πολλά άλλα όργανα, οι μαθητές σπάνια βλέπουμε τους δασκάλους τους οφείλεται στην τεράστια μεγέθη του ομίλου και συχνά έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε χώρο στούντιο, τεχνολογία και τους πόρους - ευτυχώς είμαστε πολύ διαφορετικά! Γνωρίζουμε ότι οι μικρές ομάδες χρονιά είναι η καλύτερη και γι 'αυτό προσλαμβάνουν περίπου πενήντα φοιτητές κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας δείτε τακτικά και θα λάβετε ένα τεράστιο ποσό της τακτικής εκπαιδευτική υποστήριξη και ανατροφοδότηση. Πιστεύουμε επίσης ότι θα πρέπει να εργαστούν από μια βάση στούντιο. Στην περίπτωση μας, αυτό είναι ένα τεράστιο, σύγχρονη, δυναμική, καλά εξοπλισμένο, πολλαπλών λειτουργία χώρου στον οποίο όλα τα χρόνια της πορείας μας ευτυχώς ανακατεύουμε, να μοιραστούν ιδέες και να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλο.

Η πορεία μας είναι προσεκτικά δομημένο, ξεκινώντας από τις πρώτες αρχές, επιτρέποντάς σας να αναπτύξουν γρήγορα με τη χρήση καινοτόμων σλιπ έργου, τεχνικά εργαστήρια, διαλέξεις συχνές στούντιο, πρακτικές επιδείξεις και επισκέψεις από επαγγελματίες σχεδιαστές.

Αγαπάμε γραφιστική και, αφού σπουδάζουν μαζί μας, είμαστε σίγουροι ότι θα αισθάνονται το ίδιο. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το πάθος για την παραγωγή συναρπαστική σχεδίαση σε ένα ευρύ φάσμα των παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων, δείχνοντας τις ικανότητές σας, τη δέσμευση, την ευελιξία και τη δημιουργικότητα σε πιθανούς εργοδότες.

Τι μπορεί αυτό να οδηγήσει στην εμφάνιση;

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσει να αποφοιτήσουν ως μια ευέλικτη, πλήρως προετοιμασμένοι, με υψηλά κίνητρα, επαγγελματία σχεδιαστή. Στην πραγματικότητα, ακριβώς το είδος του ατόμου είναι οι δημιουργικές βιομηχανίες ζητούν επιτακτικά.

Είμαστε πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνουμε και τους αποφοίτους μας πάει για να εργαστεί για την εθνική και διεθνή σχεδιασμό και τη διαφήμιση συμβούλων, φορείς πολλών μέσων ενημέρωσης, εταιρείες τηλεόραση, εκδοτικούς οίκους και περιοδικά.

Η φήμη μας για την αριστεία στη διδασκαλία της τυπογραφίας και των περιοδικών σχεδιασμός σημαίνει ότι κάθε χρόνο ένας αριθμός των αποφοίτων μας είναι το κεφάλι, κυνηγημένος από τους σημαντικότερους εκδοτικούς οίκους, συμπεριλαμβανομένων περιοδικό Future Publishing, IPC και το Conde Nast.

Έχουμε, επίσης, είχε μεγάλη επιτυχία στον κόσμο του σχεδιασμού πολυμέσων - δύο από τους μαθητές μας να αποκτήσουν ιδιαίτερα βραβευθείς θέσεις εργασίας στο MTV ως σχεδιαστής / εμψυχωτές και Ryan Young και ο Lee Freeman είναι τώρα εργάζεται στο Λονδίνο το καινοτόμο διαφημιστική Πουλήστε! Πουλήστε!

Fredrik Ost και Magnus Berg επέστρεψαν στην πατρίδα τους τη Σουηδία να ξεκινήσουν τη δική τους, ιδιαίτερα εξατομικευμένη, διεπιστημονική εταιρεία σχεδιασμού Snask, ένα στούντιο σχεδιασμού που είναι τώρα τόσο επιτυχημένους και διάσημους, μπορείτε να αγοράσετε ένα βιβλίο γι 'αυτούς!

2014 ειδήσεις, βραβεία και θέσεις εργασίας

Φέτος οι μαθητές μας ήταν απασχολημένος με μια ευρεία ποικιλία των ζωντανών εργασιών του έργου.

Luvena Petty δημιούργησαν μια πλήρη ταυτότητα και την ιστοσελίδα για το νέο οίκο δημοπρασιών αντίκες τηλεόραση εμπειρογνώμονας του Paul Laidlaw του. Ford Mason δημιούργησε το σχεδιασμό της συσκευασίας για την επαναστατική νέα «Ταυτότητα» της ΕΚΕ, λαβές mountain bike και η Ruth Fogden δημιούργησε μια ιστοσελίδα για μια μεγάλη εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Josh Ford είδε το έργο του για την αρκούδα Alphabites κερδίσει ένα βραβείο YCN.

Όσο για την επίσκεψη ομιλητές, ο Gary Bovill και ο James McCarthy, οι οποίοι είναι και οι δύο απόφοιτοι Cumbria, μας επισκέφθηκε. Gary εργάζεται τώρα στην Energy Design Studio στο Λονδίνο και ο James είναι ανώτερος σχεδιαστής στο drumbeat Δημιουργική στο Μάντσεστερ.

Επίσης καλωσορίσαμε γραφικών εικονογράφος Νικ Holmes και την υπέροχη Jill Calder, που ήρθε να μιλήσει για την πρόσφατη δουλειά εικόνα της.

Ίσως η πιο αξιομνημόνευτη επίσκεψη του έτους ήταν η θριαμβευτική επιστροφή στην πρώην του Πανεπιστημίου τους Freddie Snask και Magnus, που όχι μόνο έδωσε μια διάλεξη, αλλά και έφεραν μαζί τους ένα ροκ συγκρότημα (όπως και εσείς)!

Όσον αφορά τις θέσεις εργασίας, σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα, το 2014 οι πτυχιούχοι μας έχουν εκπληκτικά επιτυχής σε κερδίζει γρήγορα καλές θέσεις εργασίας στον κλάδο του σχεδιασμού. James Cope έργα για Benoy, Jasper Van Looveren Baines εντάχθηκε στον Όμιλο ΠΛ, Adam Norfolk είναι στο Turley, Luci Ormrod είναι σχεδιαστής αα στα πόδια Άσυλο, Luvena Petty είναι ο σχεδιαστής σε σπίτι στο UCSU, Josh Ford εργάζεται για την Motor Group Cox, Debbie Nixon είναι στο χρώμα Media, Σαμάνθα Davison εργάζεται για Chic περιοδικό, Samantha Priestley είναι ένας σχεδιαστής στο Caterite, Ami Swift είναι με Fleishman Hillard και η Ruth Fogden είναι Neomam.

Πόρων και εγκαταστάσεων

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για φανταστικό, τεράστιο και καλά εξοπλισμένο χώρο στούντιο μας. Περιέχει πάνω από ογδόντα σταθμούς εργασίας Mac, μικρό tutorial και χώρους διδασκαλίας, γραφεία προσωπικού, καθώς και άφθονο χώρο για τις βάσεις φοιτητική εργασία. Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι διαθέτει ένα τμήμα αναπαραγωγές σε σπίτι για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης. Τα οφέλη για εσάς εργασίας παράλληλα με σπουδαστές από όλα τα έτη των μαθημάτων είναι τεράστια και ο συνδυασμός δημιουργεί ένα εμπνευσμένο, δυναμική, την τόνωση και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα πανεπιστήμια, πιστεύουμε επίσης θα πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τυχόν τεχνικούς τομείς εργασιών του έργου σας μπορεί να απαιτήσει. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση σε εργαστήρια κατάρτισης υπολογιστών, κινούμενα σχέδια σουίτες, χαρακτική στούντιο, κινούμενα σουίτες επεξεργασίας εικόνας, ξύλο, μέταλλο και πλαστικό εργαστήρια, κλωστοϋφαντουργικών στούντιο, Φωτογραφεία και ακόμη και τα κεραμικά μας υπηρεσία! Ένας από τους μαθητές μας μετατρέπεται ακόμη και ένα τροχόσπιτο σε ένα ταξίδι γκαλερί σύγχρονης σχεδίασης ...

Διδασκαλία, Αξιολόγηση και Μάθηση

Πιστεύουμε ότι η αξιολόγηση δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή της διαδικασίας της μάθησης. Σχόλια μπορεί να προέλθει όχι μόνο από καθηγητές, αλλά και από τους συνομηλίκους τους, ή του μαθητή τους.

περίληψη του μαθήματος

Με απλά λόγια, στόχος μας είναι να σας δώσει την εμπειρία, την εμπιστοσύνη και δημιουργικές δεξιότητες για να σας επιτρέπουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος όταν αποφοιτήσουν. Είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε και έχουμε ένα φανταστικό ρεκόρ του να πάρει τους μαθητές στην εργασία. Είσαι μαζί μας για τρία χρόνια, αλλά είναι ό, τι επιτευχθεί μετά την αποφοίτησή τους ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Κατά το πρώτο έτος, σε στενή συνεργασία με το προσωπικό σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον στούντιο, χτίζουμε την εμπιστοσύνη σας και σας βοηθούν να αναπτύξουν τις ιδέες σας με την εξέταση όλων των πτυχών του σχεδιασμού μέσα από μια σειρά ευφάνταστων σχεδίων στα οποία αντιμετώπιζε τα ουσιώδη θέματα, τα θέματα και τις τεχνικές δεξιότητες. Αυτά τα θέματα διερευνηθούν περαιτέρω σε μια ολοκληρωμένη μονάδα θεωρία του σχεδιασμού. Είμαστε φημίζεται για τη διδασκαλία μας για την κατάρτιση (συμπεριλαμβανομένης της σχέδιο ζωής) και την τυπογραφία και μπορείτε επίσης να αναπτύξουν δύο διαστάσεων και κινούνται δεξιότητες εικόνα σας, χρησιμοποιώντας state-of-the-art ψηφιακών πόρων μας και τεχνικά εργαστήρια.

Είμαστε ριζικά διαφορετικό από τα περισσότερα πανεπιστήμια, όπως σας παρέχουμε με εκτενή ανατροφοδότηση και συμβουλές, ενώ εργασίες του έργου σας είναι σε εξέλιξη (όχι απλώς να περιμένει μέχρι μια μονάδα έχει τελειώσει) και εκτελώντας έργα που αντανακλούν το ρυθμό του «πραγματικού κόσμου». Για παράδειγμα, πρωτοετείς φοιτητές μας πλήρης περίπου δέκα έργα στούντιο ανά εξάμηνο και την ανατροφοδότηση σε κάθε μία, όπως αυτή παρουσιάζεται. Οι περισσότεροι σπουδαστές έχουν να κάνουν με έναν μέσο όρο του τομέα της μόνο τρία έργα ανά εξάμηνο.

Το δεύτερο χρόνο, θα αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων ευρείας κλίμακας σχεδιασμού, αποκτώντας εξειδικευμένες δεξιότητες, όπως μπορείτε να καλύπτει την εταιρική ταυτότητα, εικονογράφηση, μάρκετινγκ και προώθησης εργασίας, πληροφορίες, βιβλίο, περιοδικό, ταινίες, τηλεόραση και web design. Αυτό περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή του δικού σας σε απευθείας σύνδεση χαρτοφυλάκιο - ζωτικής σημασίας για τη μετάβαση από τις σπουδές στην απασχόληση. Μπορείτε επίσης να συνεργαστεί με επαγγελματίες σχεδιαστές, τα ταξίδια να σχεδιάσει τα στούντιο και να επισκεφθείτε τις σχετικές εκθέσεις. Μέχρι το τέλος του έτους την εμπειρία σας, την ικανότητα και τη φιλοδοξία πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αναπτύξει μια ισχυρή αίσθηση της επιλεγμένη περιοχή σας της γραφιστικής.

Έτος Τρεις σας επιτρέπει την ελευθερία να εξερευνήσουν μια προσωπική προσέγγιση στο σχεδιασμό, που σας βοηθά να οικοδομήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο κατάλληλη για τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν μια σειρά από διεθνείς διαγωνισμούς, εκπαιδευτή που τα έργα και να ζήσουν έξω σλιπ. Τελικά έχετε αναπτύξει αυτο-διαπραγμάτευση έργα δίνοντας σας την ευκαιρία να δείξουν στον κόσμο του σχεδιασμού πόσο καλός είσαι. Μια ενότητα επαγγελματικής ανάπτυξης στηρίζει τη μετάβασή σας από τις σπουδές στην επαγγελματική και περιλαμβάνει πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσει με επιτυχία την καριέρα σας ως σχεδιαστής εξάσκηση.

Δεν είναι αρκετά έτοιμος για το έτος 1;

Πολλοί από τους μαθητές που δέχονται στην Έτος 1 του μαθήματος έχουν μελετήσει κανονικά για δίπλωμα ιδρύματος ή ενός National Diploma στην Τέχνη και σχέδιο (ή ισοδύναμο). Ορισμένοι αιτούντες από άλλους χώρους (για παράδειγμα, που εγκαταλείπουν το σχολείο ή των ατόμων που επιστρέφουν στην εκπαίδευση) μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και υποστήριξη για να τους βοηθήσει να εξελιχθούν σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - αυτό είναι όπου η είσοδος Ίδρυμα (γνωστή ως «Έτος 0») έρχεται.

Αυτό το ειδικό, προπαρασκευαστικό έτος, θα σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα των πρακτικών που διέπουν, τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα ευρύ φάσμα των εργασιών του έργου και έχουν εκτενή επαγωγές σε σχεδόν όλες τις τεχνικές εργαστηρίων μας. Ο ρυθμός είναι γρήγορος, τα έργα είναι διασκέδαση και την επιτυχή ολοκλήρωση του «Έτος 0» σας δίνει την αυτόματη εξέλιξη στο 1ο έτος του BA (Hons) Graphic Design πορεία.

Προυποθέσεις εισόδου

240 UCAS δασμολογικών σημεία

Τα πιστωτικά ιδρύματα και τις απαιτήσεις UCAS

  • UCAS Κωδικός: W210
  • UCAS σημεία: 240
Program taught in:
Αγγλικά

See 2 more programs offered by University of Cumbria »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Σεπτ. 2019

Άλλο

University of Cumbria - Snask founders return to University of Cumbria