Σχετικά με το Wiki

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019.

BA (Hons) 3D Computer Animation

Εάν είστε φοιτητής γυμνασίου (ή ισοδύναμο) στο εκπαιδευτικό σύστημα της Βραζιλίας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάρετε το Foundation Art

Δημιουργική δεξιότητα

Η πιστοποίηση δημιουργικών δεξιοτήτων απονέμεται ως αναγνώριση του υψηλότερου επιπέδου εκπαίδευσης και των εγκαταστάσεων για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Θα ενημερώσει τους υποψήφιους εργοδότες για την ένδειξη ότι οι υποψήφιοι που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα έχουν εκπαιδευτεί επαγγελματικά και είναι έτοιμοι να αναλάβουν επιτυχώς τη δουλειά τους στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Καριέρα

Οι ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν εταιρείες ψηφιακών κινούμενων σχεδίων, παιχνίδια, εταιρίες ειδικών εφέ για τηλεόραση και ταινίες. Οι φοιτητές μας εργάζονται με ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες για τις πιο γνωστές στον κόσμο παραγωγικές και μετα-παραγωγικές εταιρείες.

Μέθοδος διδασκαλίας

Το μάθημα χρησιμοποιεί μικτές τεχνικές διδασκαλίας, αλλά τις περισσότερες φορές επικεντρώνεται σε πραγματικά έργα, λογισμικό και τέχνη που βασίζονται σε διαλέξεις και εργαστήρια.

Τα μαθήματα ψηφιακών κινούμενων εικόνων αξιολογούνται μέσω εργασίας του έργου τόσο μεμονωμένα όσο και σε ομάδες. υπάρχει επίσης ένα συμφραζόμενο στοιχείο που απαιτεί γραφή και συχνά εμφανίζονται επαγγελματικές παρουσιάσεις και επιτροπές.

Πρακτική εξάσκηση

Οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να καθιερώσετε επαφές στην αγορά και να κατανοήσετε την εμπορική πραγματικότητα του επιλεγμένου κλάδου.

Αυτό σημαίνει σπουδαστές που εργάζονται σε διάφορους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας: σε συμβουλευτικές υπηρεσίες γραφικού, προϊόντος ή εσωτερικού σχεδιασμού. εργαζόμενοι ως κάτοικοι καλλιτεχνών σε γκαλερί. παραγωγή αντικειμένων και σενάρια για τη βιομηχανία τηλεόρασης και κινηματογράφου · συνοδεύοντας τους εκπαιδευτικούς στην εκπαίδευση. εργάζονται με εμπορικούς φωτογράφους σε φοιτητές που εργάζονται στη μουσική βιομηχανία.

Πρόγραμμα τάξης

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 13:30.

Studio Πρακτική: Πέμπτη από τις 08:30 έως τις 13:30.

Δομή του μαθήματος

ΕΤΟΣ 1 - ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Οι ενότητες του Έτους 1 - Επίπεδο 4 είναι κοινές για τα μαθήματα 2D Animation και Character για Ψηφιακά Μέσα, 3D Animation και Μοντελοποίηση Υπολογιστών, 3D Art Games

Σε αυτό το έτος οι σπουδαστές εισάγονται στον τομέα της ψηφιακής ζωτικότητας, των ευρέων εννοιών τους, του πλαισίου και των δεξιοτήτων τους. Οι ενότητες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να αναπτύξουν γνώσεις και βασικές δεξιότητες για να εισέλθουν στο Έτος 2 - Επίπεδο 5.

Οι σπουδαστές μαθαίνουν στην πράξη χρησιμοποιώντας επαγγελματικό λογισμικό, καθοδηγούμενο από σύντομα έργα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι μαθητές μπορούν να αποφασίσουν να αλλάξουν την πορεία τους μέχρι το τέλος του Έτους 1 - Επίπεδο 4, πάντα καθοδηγούμενοι από συντονιστές και καθηγητές. Εξερευνώντας τις δυνατότητες των ακόλουθων 4 σειρών μαθημάτων (2D Animation and Character for Digital Media, 3D Animation and Modeling, 3D Games Art)

Κύριες ενότητες:

 • Thinking Animation: ιστορίες, θεωρίες, περιβάλλον
 • Τεχνικές πρακτικής και γραφικών υπολογιστών
 • Ψηφιακή τέχνη
 • Δημιουργικότητα, έννοια, ιστορία
 • Μετακίνηση εικόνας

ΕΤΟΣ 2 - ΕΠΙΠΕΔΟ 5

Στο Έτος 2 - Επίπεδο 5, υπάρχουν 60 συγκεκριμένες πιστώσεις και 60 πιστώσεις κοινές.

Το εξάμηνο Α επιτρέπει στον φοιτητή να εξειδικεύεται στο επιλεγμένο πεδίο, μέσω σύντομων έργων, και να εμβαθύνει τις γνώσεις του στην περιοχή.

Το εξάμηνο B περιλαμβάνει ένα πιο δημιουργικό και ανεξάρτητο στυλ μάθησης. Τα έργα εργασίας σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργικού σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση μιας σκηνής κινούμενων σχεδίων, παιχνιδιών ή ειδικών εφέ. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν ως ομάδα για ένα έργο, να συμμετάσχουν σε ένα ζωντανό έργο ή πρακτική άσκηση, γεγονός που εκθέτει τους σπουδαστές στα επαγγελματικά πρότυπα και διευρύνει την κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών.

Κύριες ενότητες:

 • Moving Visions: Προοπτικές ψηφιακής κίνησης
 • Δημιουργικό έργο
 • Προηγμένη τεχνογνωσία 3D
 • Τρισδιάστατος σχεδιασμός και μετα-παραγωγή
 • Επαγγελματική απεικόνιση και πρακτική 3D

Προαιρετικά:

 • Επαγγελματική εμπειρία

ΕΤΟΣ 3 - ΕΠΙΠΕΔΟ 6

Κατά το έτος 3 - Επίπεδο 6, οι σπουδαστές θα πρέπει να αναπτύξουν ανεξάρτητες ερευνητικές εργασίες στη συγκεκριμένη περιοχή που έχουν επιλέξει. Αυτό το έργο μπορεί να περιλαμβάνει μια προσυμφωνημένη, προκλητική, ειδικά σχεδιασμένη ενημέρωση γι 'αυτόν ή ένα ζωντανό έργο ή ένα σχέδιο ακαδημαϊκού συνεργάτη.

Το πρόγραμμα απαιτεί από τον σπουδαστή να ασκεί πρωτοβουλία, προσωπική ευθύνη και φιλοδοξία και να λαμβάνει αποφάσεις σε περίπλοκα και απρόβλεπτα πλαίσια. Σχεδιάζεται ο σχεδιασμός του χρόνου, ο σχεδιασμός και η εμπλοκή με την αισθητική και το συναισθηματικό / αφηγηματικό περιεχόμενο.

Οι φοιτητές παρουσιάζουν το σχέδιο αποφοίτησης για εκπαιδευτικούς και συντονιστές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, για προσκεκλημένους επαγγελματίες της αγοράς. Πολλές από τις εργασίες των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στο Λονδίνο έχουν κερδίσει βραβεία στη Βρετανία και άλλες χώρες.

Κύριες ενότητες:

 • Προετοιμασία για την αγορά εργασίας
 • Πρόγραμμα αποφοίτησης
 • 3D προπαραγωγή
 • Κρίσιμες και πολιτιστικές μελέτες: L6 Έρευνα / Έκθεση / Δοκίμιο

Όροι εγγραφής

Οι υποψήφιοι που έχουν γίνει δεκτοί μπορούν να εγγραφούν υποβάλλοντας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Αντίγραφο RG και CPF (ή Passport / RNE για διεθνείς φοιτητές)
 • Αντίγραφο της εγγραφής γυμνασίου με αριθμό GDAE ή ισοδύναμο
 • Αντίγραφο της απόδειξης διαμονής (με ταχυδρομικό κώδικα)
 • 1 Φωτογραφία 3x4 (ή ψηφιακό αρχείο σε μορφή JPG, αναλογική 3x4)
 • Υπογραφή της Συμφωνίας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας EBAC
 • Πιστοποιητικό επάρκειας στην επίσημη αγγλική γλώσσα *

* Ισχύοντα επίσημα πιστοποιητικά: IELTS Ακαδημαϊκό 6.0 ή υψηλότερο, FCE επίπεδο Β2 συνολική ζώνη Β ή υψηλότερη, CAE συνολική ζώνη 180 ή υψηλότερη ή TOEFL iBT υψηλότερη από 65.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Portuguese (Brazil)

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποEscola Britânica de Artes Criativas »

Τελευταία ενημέρωση July 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,570 BRL
MATRÍCULA R $ 3,570 και 35 ΟΙΚΟΠΕΔΑ R $ 3,570
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη