Read the Official Description

Είναι αυτό το μάθημα για μένα;

Αν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε τον έλεγχο των στοιχείων και, στη συνέχεια Επιχειρήσεων και Οικονομικών είναι η τέλεια πορεία σταδιοδρομίας για σας. Κάθε οργανισμός χρειάζεται ακριβείς οικονομικές πληροφορίες, προκειμένου να επιβιώσουν και να πάρουν αποφάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη. Θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τις τάσεις και να διερευνήσει τρόπους για να κρατήσει στη ζωή μιας επιχείρησης, φροντίζοντας τα κέρδη να παραμείνουν μέχρι και τα έξοδα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα. Δεδομένου ότι είναι ένα κοινό πτυχίο, το μάθημα αυτό θα ωφελήσει τους μαθητές που φιλοδοξούν να είναι λογιστές ή εργάζονται στον κόσμο της χρηματοδότησης. Περιλαμβάνει δεξιότητες που βασίζονται σε επενδύσεις και τις εμπορικές τράπεζες, ασφάλειες, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές αγορές. Όπου υπάρχει μια επιχείρηση, υπάρχουν λογαριασμοί που χρειάζονται έλεγχο. Σχεδόν κάθε εμπορική οργάνωση χρειάζεται εξειδικευμένο οικονομική στήριξη. Υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά στη χρηματοδότηση πάρα πολύ. Αυτά μπορεί να είναι επενδυτικές τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το τελευταίο έτος του μαθήματος περιλαμβάνει μια διατριβή χρηματοδότησης που σχετίζονται με, μαζί με μια μελέτη της στρατηγικής, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα και τη φορολογία. Αυτά είναι σχεδιασμένα για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές αφήνουν GBS με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που θα εντυπωσιάσει τον εργοδότη και να τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν απασχόληση. Όχι μόνο θα βαθμού δώσει μια καλή κατανόηση του πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να δημιουργήσει και να αναλύσει τις οικονομικές καταστάσεις. Θα μάθετε για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τους ανθρώπους της διαχείρισης, καθώς και τις βασικές αρχές της λογιστικής. Όποια διαδρομή μέλλον σας παίρνει, ο βαθμός θα αποδειχθεί ανεκτίμητη καθώς αναπτύσσεται αναλυτικές και ερευνητικές δεξιότητες σας σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων.

Ποιες είναι οι επιλογές σταδιοδρομίας μου;

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή με τους επαγγελματικούς φορείς στον τομέα της λογιστικής και οικονομικών. Οι περισσότεροι Επιχειρήσεων και Οικονομικών απόφοιτοι επιλέγουν απασχόλησης που επιτρέπει την περαιτέρω μελέτη με σκοπό να αποκτήσουν μια πλήρη επαγγελματικά προσόντα και μια καριέρα στον τομέα της λογιστικής και / ή χρηματοδότησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βαθμό σας (και το γενικότερο επιχειρηματικό και προσωπικές δεξιότητες που θα έχουν αναπτυχθεί), ως θεμέλιο για μια καριέρα στη γενική διαχείριση σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών. Πολλοί μαθητές θα πηγαίνουν για να σπουδάσουν για επαγγελματική λογιστικής προσόντα που προσφέρονται από φορείς όπως ICAEW, ACCA, CIMA ή CIPFA. πτυχίο σας θα πρέπει να σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια σειρά από εξαιρέσεις από τις απαιτήσεις εξέτασης τους και να οικοδομήσουν την καριέρα σας στο παρακάτω τομείς -

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • λογιστική
  • τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα
  • Συμβουλευτικές
  • ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Καριέρα Ανάπτυξης και Απασχολησιμότητα

Παγκόσμια Τραπεζικής Σχολής παίρνει την καριέρα σας πολύ σοβαρά. Ξεκινάμε βοηθώντας τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας από την ημέρα 1. Θα πρέπει να έχουν από ένα έως μία συνεδρία με τον σύμβουλο σταδιοδρομίας σας για να εντοπίσει πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες σας από τα κορυφαία τους ρόλους που θέλετε να επιτύχετε μετά το πτυχίο σας. Υπάρχουν διάφορα βήματα που πρέπει να περάσει μέσα από: Προσαρμογή αγωνιστικό χώρο σας: Σε μπορείτε πρώτη θητεία, εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας ανάλογα με τον κλάδο και την προτιμώμενη ρόλο σας. Εμείς θα σας καθοδηγήσει για να χτίσει την προσωπική σας μάρκας για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εμείς θα σας βοηθήσει με μελέτες περιπτώσεων, εικονικές συνεντεύξεις και ψυχομετρικά τεστ. Διάσκεψη: Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στην ενίσχυση της ομάδας για τα συνέδρια της βιομηχανίας για διάφορα θέματα. κοινωνίες: GBS θα σας προτείνω να πάρετε εθελοντή ρόλο σε διάφορες χρηματοδοτικές και επενδυτικές εταιρείες για να συνδεθείτε με τους επαγγελματίες του κλάδου. Ολυμπιάδα Αποτίμηση: GBS διοργανώνει κάθε χρόνο αποτίμησης Ανταγωνισμού Ολυμπιάδα και ομάδες από διάφορα μέρη του κόσμου να συμμετάσχουν σε αυτό. Θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αυτό και σημείο αναφοράς τον εαυτό σας από τον ανταγωνισμό σας. Εταιρική Εκπαίδευση: GBS εκπαιδεύει επαγγελματίες σε επενδυτικές τράπεζες, ιδιωτικές μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, συμβουλευτικές εταιρείες και εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορεί να έχετε καλές πιθανότητες να ανταποκριθεί εταιρική ομάδα και να ζητήσει την κουλτούρα της επιχείρησης πριν ξεκινήσετε εισάγοντας τον εαυτό σας σε αυτές τις επιχειρήσεις. συζητήσεις: GBS θα σας ωθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας εξωσχολικές. Θα πρέπει ενεργά να οργανώσει και να συμμετέχουν σε συζητήσεις για να δαμάσει τις δεξιότητες επικοινωνίας σας. μεγαλύτερο προσόν μας είναι δίκτυο αποφοίτων μας Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχουν σε αποφοίτους εκδηλώσεις δικτύωσης σε διάφορες πόλεις και να βρούμε μέντορες που μοιράζονται το κοινό όραμα μαζί σας.

Program taught in:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Υποτροφίες + Φοιτητής Οικονομικών
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Ημερομηνία λήξης
Άλλο