BA (Hons) στις Εκπαιδευτικές Σπουδές

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μελετώντας Εκπαιδευτικές Σπουδές στο BGU θα σας προσφέρει μια άριστη κατανόηση της εκπαίδευσης με την ευρύτερη έννοια, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, και είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στη διδασκαλία ή σκέφτεστε να εργαστείτε σε άλλους τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Βασικά στοιχεία

 • Βραβείο: BA (Hons)
 • Κωδικός UCAS: X301
 • Διάρκεια: 3 χρόνια
 • Τρόπος σπουδών: Πλήρης απασχόληση
 • Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος
 • Βραβευμένο ίδρυμα: Bishop Grosseteste University
 • Κωδικός ιδρύματος: B38

Πώς μαθαίνουν οι άνθρωποι; Τι εμποδίζει τη μάθηση; Πού θα μπορούσαν να μάθουν καλύτερα οι άνθρωποι - και πώς; Χρειαζόμαστε σχολεία; Είναι δυνατόν να «σχολιάσω» τον κόσμο; Μπορεί η εκπαίδευση να κάνει τη διαφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα; ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ? Σε εθνικό επίπεδο; Παγκόσμια; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ερωτήματα που θα εξετάσετε μέσω της μελέτης Εκπαιδευτικών Σπουδών στο BGU. Είμαστε περήφανοι για το εξαιρετικά σύγχρονο, αντιδραστικό και βασισμένο σε ζητήματα μάθημα που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να σας δώσει αυτήν την «μεγαλύτερη» εικόνα της εκπαίδευσης σε μια παγκόσμια κοινωνία. Ένα πτυχίο Εκπαιδευτικών Σπουδών από την BGU θα σας εξοπλίσει καλά για το μέλλον, ανεξάρτητα από τον προορισμό της σταδιοδρομίας σας, αλλά αν σκοπεύετε να συνεχίσετε να διδάξετε θα διαπιστώσετε ότι οι ενότητες μας θα ανοίξουν τα μάτια σας σε μερικούς διαφορετικούς τρόπους σκέψης για την εκπαίδευση και ο σκοπός και η θέση του στην κοινωνία.

Μελετώντας την Εκπαίδευση Σπουδές μαζί μας θα σας προσφέρει μια εξαιρετική κατανόηση της εκπαίδευσης με την ευρύτερη έννοια, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, και είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στη διδασκαλία ή σκέφτεστε να εργαστείτε σε άλλους τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Θα σας προσφέρει βαθιά και ανακλαστική γνώση και κατανόηση των σύγχρονων θεμάτων στην εκπαίδευση, που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινή πρακτική. Θα συζητήσετε την εκπαιδευτική πολιτική, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τους παράγοντες της εκπαιδευτικής αλλαγής στην Αγγλία σήμερα και θα εξετάσετε κριτικά τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα σχολεία και τη σχολική εκπαίδευση, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Εκπαιδευτικών Σπουδών είναι η εστίαση σε εσάς ως αναπτυσσόμενος επαγγελματίας. Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε μια ισχυρή προσωπική ιδεολογία της εκπαίδευσης και θα υποστηριχθείτε στην ανάπτυξη ασφαλών δεξιοτήτων απασχολησιμότητας μέσω των εργασιακών μας τοποθετήσεων. Ορισμένες βασικές ενότητες κάθε χρόνο ενσωματώνουν τοποθετήσεις σε σχολεία ή άλλες ρυθμίσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση και προσεκτικά δομημένες εργασίες τοποθέτησης θα διασφαλίσουν ότι θα αποκτήσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία από πρώτο χέρι.

Τι θα μελετήσετε

Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα μελετούν αυτήν τη στιγμή μερικές ή όλες τις ακόλουθες ενότητες

Μαθήματα μαθήματος

Έτος 1

 • Προοπτικές στη μάθηση
 • Μαθητές, σχολεία και κοινωνία
 • Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό: Έννοιες της νοημοσύνης

Έτος 2

 • Ένταξη και ποικιλομορφία
 • Σκέψη μέσω παιδαγωγικής
 • Από το Όραμα στην Πραγματικότητα;
 • Επαγγελματικά πλαίσια
 • Εκπαίδευση σε ψηφιακή εποχή
 • Εισαγωγή στον κόσμο της έρευνας

Έτος 3

 • Πρόγραμμα σπουδών του 21ου αιώνα
 • Εμπνευσμένη μάθηση: Readin ',' Ritin 'and Revellin'
 • Διεθνείς διαστάσεις
 • Ανεξάρτητη μελέτη
 • Πλαίσια για μάθηση
 • Διατριβή

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Προυποθέσεις εισόδου

Κανονικά θα χρειαστείτε 96-112 πόντους τιμολόγησης (από το πολύ τέσσερα προσόντα προχωρημένου επιπέδου). Χαιρετίζουμε μια σειρά προσόντων που πληρούν αυτήν την απαίτηση, όπως Επίπεδα A / AS, BTEC, Μαθήματα Πρόσβασης, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project κ.λπ.

Πώς θα διδαχθείτε

Δεν υπάρχει μέθοδος διδασκαλίας ενιαίου μεγέθους σε BGU - διαμορφώνουμε τις μεθόδους μας για κάθε θέμα και κάθε ομάδα συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές της παραδοσιακής πανεπιστημιακής διδασκαλίας με καινοτόμες τεχνικές για την προώθηση της συμμετοχής των μαθητών και της αλληλεπίδρασης.

Θα διδάσκονται με διάφορους τρόπους, από διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια, σε πρακτικά εργαστήρια, σε μαθήματα και τοποθετήσεις με βάση την εργασία. Τα σεμινάρια και τα εργαστήρια μικρής ομάδας θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξετάσετε τα θέματα που θίγονται σε διαλέξεις και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ανεξάρτητη μελέτη.

Οι τοποθετήσεις αποτελούν βασικό τμήμα της μελέτης σπουδών στο BGU. Παρέχουν μια εμπλουτιστική εμπειρία μάθησης για να εφαρμόσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα αποκτήσετε από την πορεία σας και, με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε πολύτιμη πραγματική εμπειρία για να ενισχύσετε την καριέρα σας.

Εκτίμηση

Στις Εκπαιδευτικές Σπουδές, η αξιολόγηση πραγματοποιείται μέσω μαθημάτων διαφορετικών τύπων, όπως δοκίμια, εκθέσεις, προφορικές παρουσιάσεις, παρουσιάσεις πολυμέσων, ανακλαστικά αρχεία καταγραφής και χαρτοφυλάκια. Δεν υπάρχουν εξετάσεις. Μπορείτε να περιμένετε μια ή δύο προφορικές παρουσιάσεις ή παρουσιάσεις αφίσας ως μία από μια μικρή ομάδα μαθητών καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Θα αυξήσετε σταδιακά δεξιότητες παρουσίασης πολυμέσων και οι μαθητές τρίτου έτους παρουσιάζουν μια σύντομη, αξιολογημένη ταινία πολυμέσων στους συνομηλίκους τους. Θα αυξήσετε τις δεξιότητες γραφής σας σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος και τον πρώτο χρόνο, θα ολοκληρώσετε ένα χαρτοφυλάκιο με μικρότερα γραπτά κομμάτια και δύο μεγαλύτερα δοκίμια, λαμβάνοντας σχολαστικά σχόλια από τους δασκάλους σας για να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις ακαδημαϊκές σας ικανότητες.

Καριέρα & Περαιτέρω μελέτη

Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτικών Σπουδών απολαμβάνουν πολύ υψηλά επίπεδα απασχολησιμότητας - το μάθημα διευκολύνει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες απασχολησιμότητας μέσω τακτικών τοποθετήσεων βάσει εργασίας - και οι μαθητές μας έχουν μεγάλη ζήτηση. Επί του παρόντος, περίπου το 70% των μαθητών μας ολοκληρώνουν ένα μάθημα κατάρτισης εκπαιδευτικών και θα συνεχίσουν να είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι καθηγητές πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα πτυχίο Εκπαιδευτικών Σπουδών από την BGU σημαίνει ότι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας είναι διαφορετικές. Εκτός από τη σταδιοδρομία στην εκπαίδευση, οι απόφοιτοι Εκπαιδευτικών Σπουδών είναι σε θέση να εργαστούν σε άλλους τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την υγεία, την κοινωνική περίθαλψη, τη δημόσια πληροφόρηση ή την επικοινωνία. Το μάθημα παρέχει καλή εκπαίδευση για έναν ρόλο στην επιχείρηση, τις βιομηχανίες υπηρεσιών, το προσωπικό, τα μουσεία, τις γκαλερί ή τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η διαφορετική φύση αυτού του μαθήματος θα σας επιτρέψει επίσης να προχωρήσετε σε περαιτέρω σπουδές, όπως μια μεταπτυχιακή μελέτη σε μεταπτυχιακό.

Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στη διδασκαλία;

Ως προπτυχιακός φοιτητής στο BGU, θα σας προσφερθεί δωρεάν θέση σε ένα από τα μαθήματά μας «Προετοιμασία για διδασκαλία» (P4T) ως μέρος του πτυχίου σας (επί του παρόντος αποκλειστικά για φοιτητές BGU).

Υπό την καθοδήγηση της ομάδας εμπειρογνωμόνων κατάρτισης εκπαιδευτικών, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει να υποβάλετε αίτηση για θέση σε ένα πρόγραμμα PGCE. Καλύπτει θέματα όπως:

 • Πώς να εφαρμόσει
 • Τι να περιμένετε σε μια συνέντευξη
 • Η πραγματικότητα της διδασκαλίας και πολλά άλλα

Όχι μόνο θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες που θα σας στηρίξουν στη μελλοντική σας καριέρα, αλλά με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα λάβετε επίσης μια εγγυημένη συνέντευξη σε ένα από τα ιδιαίτερα περιζήτητα μαθήματα PGCE.

Υποστήριξη

Η μελέτη στο BGU είναι μια εμπειρία με επίκεντρο τους μαθητές. Το προσωπικό και οι μαθητές συνεργάζονται σε μια φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα ως μέρος μιας οικείας κοινότητας πανεπιστημιουπόλεων. Θα γνωρίζετε κάθε μέλος του προσωπικού προσωπικά και θα αισθάνεστε σίγουροι να τους πλησιάζετε για βοήθεια και συμβουλές, και τα μέλη του προσωπικού θα σας αναγνωρίσουν, όχι μόνο από την όραση, αλλά ως άτομο με μοναδικά ταλέντα και ενδιαφέροντα.

Θα είμαστε εκεί για να σας υποστηρίξουμε, προσωπικά και ακαδημαϊκά, από την εισαγωγή έως την αποφοίτηση.

Τέλη & Οικονομικά

Πολλές πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση των φοιτητών είναι διαθέσιμες από πολλές πηγές, αλλά μερικές φορές είναι σύγχυση και αντιφατική. Γι 'αυτό στο BGU προσπαθούμε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και την υποστήριξη που μπορούμε να βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία. Η ομάδα των Φοιτητικών Συμβουλών μας είναι ειδικοί στο να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε τις ρυθμίσεις χρηματοδότησης για τις σπουδές σας, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών για να σας καθοδηγήσουν σε όλες τις πτυχές της χρηματοδότησης των μαθητών βήμα προς βήμα.

Οι υποψήφιοι για προπτυχιακό μάθημα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω UCAS χρησιμοποιώντας τον σχετικό κωδικό UCAS. Το τέλος αίτησης είναι 12 £ για μία επιλογή ή 23 £ για περισσότερες από μία επιλογές. Για όλους τους αιτούντες, υπάρχουν πλήρεις οδηγίες στο UCAS για να το καταστήσετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, καθώς και κείμενο βοήθειας όπου χρειάζεται.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... περαιτέρω

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη