Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επικυρώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bolton, την Ζωντανή Παραγωγή Εκδηλώσεις (Top-up) BA (Hons) βαθμός παρέχει μια διαδρομή εξέλιξης για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς Live Events μας FDA Παραγωγής ή άλλων σχετικών Επίπεδο 5 προσόντα.

Το Top Up χρονιά εστιάζεται στη διαχείριση και θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά ζητήματα που αφορούν τη στρατηγική διαχείριση των μεγάλων εκδηλώσεων, φεστιβάλ και χώρους. Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη τονίζεται και ενθαρρύνεται κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μαζί με τις δεξιότητες απασχολησιμότητας και μια δέσμευση για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Οι ενότητες που ενισχύουν την επαγγελματική φύση του προγράμματος και έχουν σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να αναπτύξετε στρατηγικές διαχείρισης πάνω βασικούς τομείς στον τομέα των live events για μια επιτυχημένη καριέρα διαχείρισης εκδήλωση.

Το μάθημα είναι πλήρους απασχόλησης, με βάση γύρω από μία και μισή ημέρες την εβδομάδα των σεμιναρίων, σεμινάρια και masterclasses. Η δομή παράδοση έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με τους μαθητές να είναι σε θέση να διατηρήσουν την απασχόληση στον τομέα της καθ 'όλη τη διάρκεια, σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες να εμπλακούν σε ένα ευρύ φάσμα των συγκεκριμένων έργων, σεμινάρια και επισκέψεις των κατασκευαστών.

Η πλειοψηφία της διδασκαλίας λαμβάνει χώρα σε Ενότητας Έργων στο Wakefield, σε ειδικές θέσεις διδασκαλίας Παρασκήνιο Ακαδημίας.

Γιατί να σπουδάσω αυτό το μάθημα

Η Ζωντανή Παραγωγή Εκδηλώσεις (Top-up) BA (Hons) φυσικά στο Backstage Ακαδημία παρέχει μια διαδρομή εξέλιξης για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την FDA στο live Παραγωγή εκδηλώσεις ή άλλες παρόμοιες HND / επίπεδο 5 προσόντα (ή ισοδύναμο) σε ένα συναφές θέμα, που ψάχνουν να ενισχύσουν και να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους, καθώς και να αποκτήσουν ένα προσόν πτυχίο. Θα μελετήσει μια σειρά από modules για να ενισχύσει και να αξιοποιήσει προηγούμενες μελέτες και την εμπειρία σας σε σχετικό γνωστικό αντικείμενο. Το top-up χρόνο επικεντρώνεται στη διαχείριση, ειδικά προσαρμοσμένη για τον τομέα των ζωντανές εκδηλώσεις και θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά ζητήματα που αφορούν τη στρατηγική επιχειρησιακή διαχείριση παραγωγή μεγάλων εκδηλώσεων, φεστιβάλ και χώρους, ενώ λείανση ακαδημαϊκές ικανότητές σας.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την ζωντανή παραγωγή Εκδηλώσεις (Top-up) BA (Hons) είναι σε θέση να γίνει αποτελεσματική και καλά τεχνικά, λειτουργικά ή διαχειριστές εκδήλωση.

Οπλισμένος με ένα ίδρυμα στις τεχνικές πτυχές ζωντανές εκδηλώσεις που αποκτήθηκε από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ετών του Live Events BA Παραγωγής (Hons) ή δύο ετών FDA, σε συνδυασμό με τη διαχείριση, δίνει αποφοίτους μας πλεονέκτημα της απασχολησιμότητας. διαδρομές εξέλιξη της σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν Υπεύθυνος εκδηλώσεων, Οργάνωση Διευθυντής, Διευθυντής του δικτυακού τόπου, Λειτουργός Ασφάλειας, Καλλιτέχνης Συνδέσμου, διευθυντής Σκηνή, σχεδιαστής φωτισμού, Μηχανικός Σύστημα Ήχου, Μηχανικός ζωντανό ήχο, Διευθυντής Παραγωγής, το Live Visuals σχεδιαστή ή τον χειριστή, Video Wall Τεχνικός, μετακίνηση τεχνικός φως, Pyro τεχνικός κ.λπ. Αυτό θα μπορούσε να είναι ως ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος ή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ενότητες

  • Το ενσωματωμένο music και Live Events Επιχειρήσεων Παραγωγής
  • Σχεδιασμός Παραγωγής και Διοίκησης
  • Εκδηλώσεις Logistics
  • Εργασία Σχετικά Project
  • Σημαντικές Έργου

Εκτίμηση

Γενικά, η αξιολόγηση γίνεται με χαρτοφυλακίου και (ενδεχομένως) ένα στοιχείο στήριξης των εργασιών σχετικά με τη μονάδα. Το χαρτοφυλάκιο βασίζεται γύρω σας που αποδεικνύουν τις δεξιότητες και την εμπειρία σας, αντικατοπτρίζοντας με το πώς εξελίσσονται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να μπορείτε να θέσετε στόχους και στόχους. Θα πρέπει επίσης να αναμένεται να ερευνήσει τις μεθόδους και πρακτικές που δεν καλύπτονται από την ενότητα, και να αφορούν και να τα συγκρίνει με την εκμάθηση σας. Άλλες εργασίες σχετικές με τη μονάδα μπορεί να περιλαμβάνει μια έκθεση σχετικά με μια συγκεκριμένη πτυχή της βιομηχανίας.

LiveEventsProduction201

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς είτε FDA μας σε Live Events παραγωγής, ή άλλη σχετική Επίπεδο 5 προσόντα.

Θα έπρεπε κανονικά πέντε GCSE της κατηγορίας Γ και άνω, συμπεριλαμβανομένων περάσματα στην Αγγλική Γλώσσα και τα Μαθηματικά. Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα χρειαστεί IELTS 6,0 ή ισοδύναμο.

Πώς να εφαρμόσει

Οι υποψήφιοι καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης για μια θέση στο Backstage Ακαδημία πριν από την εφαρμογή για μια θέση και να αποδεχθεί οποιαδήποτε προσφορά. Αυτό μπορεί να βρεθεί από τον σύντροφό ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας κάνοντας κλικ εδώ - είναι www.bolton.ac.uk/Admissions Εφαρμογές συνήθως γίνονται μέσω του UCAS. Κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας UCAS, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σας δήλωση, καθώς αυτή είναι η πρωταρχική βάση πάνω στην οποία θα επιλέξει τους αιτούντες. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα, αλλά οι οποίοι είναι σε θέση να αποδείξουν τη σχετική πρακτική εμπειρία. Μπορεί επιπλέον να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσουν για μια συνέντευξη. διαδικασία της συνέντευξης μας είναι χαλαρή και ανεπίσημη? είναι η ευκαιρία σας να μας πείτε για τις εμπειρίες σας, κάνετε ερωτήσεις και για εμάς για να βεβαιωθείτε ότι το μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι φοιτητές είναι σε ετοιμότητα για να συζητήσουν την εμπειρία τους από την πορεία μαζί σας.

Οι αιτήσεις για το τρέχον έτος

Παρακαλούμε να εφαρμόσει μέσω UCAS (η Πανεπιστήμια και Κολέγια Admissions Service) για την είσοδο Σεπτέμβριο.

Οι ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης και οδηγίες σημειώσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του UCAS.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μέχρι 5 μαθήματα μέσω UCAS (στο ίδιο ή σε διαφορετικά ιδρύματα) με χρέωση των £ 23. Εναλλακτικά, αν το μόνο που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για ένα μόνο μάθημα σε ένα ενιαίο όργανο, στη συνέχεια, τέλος Μειωμένο αιτούντος των £ 12 ισχύει.

Θα χρειαστείτε τις παρακάτω πληροφορίες για να συμπληρώσετε τη φόρμα σας αίτησης UCAS:

  • Ίδρυμα Κωδικός Όνομα: BOLTN
  • Ίδρυμα Κωδικός Αριθμός: Β44
  • Κωδικός Μαθήματος: 4F89

Οι αιτήσεις για το επόμενο έτος

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και μπορούμε να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με ανοικτές ημέρες, ενημέρωση για την πορεία και τις πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε να ισχύουν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBackstage Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη