Read the Official Description

Ο Στάδιο Διαχείρισης BA (Hons) βαθμός είναι το πρώτο του είδους του αφιερωμένο στην παράδοση την επόμενη γενιά του Σταδίου Διευθυντές για Live Events, όπως: το θέατρο, περιηγήσεις, την εταιρική, αθλητικά, και να ζήσουν υπαίθριες εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Υπάρχει μια συναρπαστική σειρά από γεγονότα που απαιτούν εξειδικευμένες δεξιότητες διαχείρισης στάδιο για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους και είναι με αυτό το μάθημα θα δώσει μια μοναδική εικόνα για τη διαχείριση τα πάντα, από τα στάδια θέατρο στην εργασία θέση της τηλεόρασης, και αθλητικές εκδηλώσεις σε φεστιβάλ.

Οι μαθητές μαθαίνουν μέσα από πρακτικές συνεδρίες και επισκέπτονται επαγγελματίες να αποκτήσουν μια πλήρη κατανόηση του ρόλου του Διευθυντή Σταδίου και τα μονοπάτια της εξέλιξης. Κατά τη διάρκεια που θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να κερδίσουν με επιτυχία την απασχόληση σε μια ποικιλία από συναρπαστικά και απαιτητικό ρόλο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μέρος του πάρκου παραγωγής στο Wakefield, το πλήρες προ-παραγωγής και ζωντανές εκδηλώσεις κέντρο για το Ηνωμένο Βασίλειο, Παρασκήνιο Ακαδημία περιβάλλεται από εταιρείες που εξυπηρετούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο live events. Με σκηνογραφία, την κατασκευή, και τις εγκαταστάσεις παραγωγής περιοδείες, οι πελάτες περιλαμβάνουν Muse, Coldplay, Kylie και η Rihanna, μαζί με μάρκες όπως η Jaguar, Aston Martin και Monster Energy.

StageManagement102

Γιατί να σπουδάσω αυτό το μάθημα;

Η Διοίκηση BA Σκηνή (Hons) είναι αφιερωμένο στην παράδοση την επόμενη γενιά του Σταδίου Διευθυντές για Live Events, όπως: το θέατρο, περιηγήσεις, την εταιρική, αθλητικά, ζωντανά υπαίθριες εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Ξεκινώντας με μια σε βάθος μελέτη των παραδοσιακών τεχνικών διαχείρισης θεατρική σκηνή βάση, τότε θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν αυτή τη γνώση σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Θα μάθετε πώς ο ρόλος του διαχειριστή στάδιο αναπτύσσεται από την πρόβα για τις επιδόσεις και περιοδεία, και να μελετήσει τρόπους με τους οποίους τις δεξιότητές σας μπορούν να μεταφερθούν σε εργάζονται σε διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό το μάθημα θα δώσει μια κατανόηση των διαδρομών εξέλιξης στην απασχόληση στον κλάδο της διαχείρισης στάδιο, διασφαλίζοντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα των πρακτικών και των εργασιών κατάρτισης.

Καριέρα

Ως απόφοιτος στη Διοίκηση Stage θα έχετε μια σειρά από επιλογές σταδιοδρομίας να συνεχίσει στη βιομηχανία ζωντανές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων ζωντανή μουσική, συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, θέατρο, επιδείξεις μόδας, πάρτι και γάμους, και διεθνείς διοργανώσεις. Η μοναδική εργασιακή εμπειρία ενσωματωθεί στα δεύτερο και τρίτο έτος του προγράμματος θα σας εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων την αποφοίτησή του από παρόμοια προγράμματα σπουδών. Είναι μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία και τις ευκαιρίες που είναι στη διάθεση των αποφοίτων με την πραγματική ζωή επαγγελματική εμπειρία υποστηρίζεται από θεωρητική ακαδημαϊκή μελέτη. Τα τελευταία χρόνια οι απόφοιτοι από το Backstage Ακαδημίας έχουν πάει για ένα ευρύ φάσμα ρόλων στη βιομηχανία, από την περιοδεία με μεγάλες πράξεις, όπως Avenged Sevenfold και τις ειδικές προσφορές, να εργάζονται σε φεστιβάλ και τις μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις, όπως εγκαίνια, με ακόλουθη σταδιοδρομία ως τόπο και την παραγωγή τεχνικούς.

Ενότητες

Έτος 1:

 • Ακαδημαϊκές και Επαγγελματικές Δεξιότητες για τις βιομηχανίες Εκδηλώσεις
 • Παρασκήνιο Τεχνικές Δεξιότητες
 • Η παραγωγή προ-σχεδιασμό και την Πρόβα
 • Υλοποίηση παραγωγής
 • Εκδηλώσεις και Διαχείρισης Σκηνή Φεστιβάλ
 • Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Θέση εργασίας

Έτος 2:

 • Πρακτική Άσκηση
 • Διαχείριση Παραγωγής Event
 • Προγραμματισμός Παραγωγής και Υλοποίηση
 • Εφαρμοσμένες τεχνικές διαχείρισης Στάδιο
 • Μέθοδοι Έρευνας για Εκδηλώσεις Μελέτες
 • Καριέρα Ανάπτυξης και Απασχολησιμότητα

Έτος 3:

 • Το ενσωματωμένο music και Live Events Επιχειρήσεων Παραγωγής
 • Διοίκηση Showtime Στρατηγικό Σχέδιο
 • Εκδηλώσεις Logistics
 • Στάδιο Διαχείρισης εργασίας Σχετικά Project
 • Σημαντικές Έργου
StageManagement101

Εκτίμηση

Εκτός από τις παραδοσιακές διαλέξεις, σεμινάρια και μαθήματα εκμάθησης σας θα ενισχυθεί με επισκέψεις από προσκεκλημένους ομιλητές και σεμινάρια masterclass από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, διεθνείς μελέτες περιπτώσεων, εργαστήρια και το πιο σημαντικό ευκαιρίες να εργαστούν σε ζωντανά έργα, στο πλαίσιο και των δύο πρακτικά μαθήματα και πρακτική άσκηση? δίνοντάς σας τη μοναδική γνώση και σε βάθος κατανόηση της διαχείρισης στάδιο, που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές και σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αξιολόγηση είναι μέσω μιας σειράς μεθόδων, από τις αναπτυσσόμενες ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας και τις ικανότητές σας, την πρακτική έργα αξιολόγησης και έρευνας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Για το 2017 είσοδο

Θα έπρεπε κανονικά πέντε GCSE του στον βαθμό C και άνω, ώστε να περιλαμβάνει περάσματα στην Αγγλική Γλώσσα, Μαθηματικά και Επιστήμη. Επιπλέον, θα: Είτε έχει 104 UCAS σημεία από τουλάχιστον δύο επίπεδα Α σε οποιοδήποτε θέμα, ή ένα BTEC National προσόντα.

Ή αν δεν έχετε 104 UCAS σημεία, αλλά έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια σχετική βιομηχανία με βάση την εμπειρία, τότε μπορεί να εξακολουθεί να είναι σε θέση να σας προσφέρουμε μια θέση με την επιφύλαξη να σας συμπληρώνοντας μια διαγνωστική αξιολόγηση και την παρακολούθηση μια συνέντευξη.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα χρειαστεί IELTS 6,0 ή ισοδύναμο.

Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by Backstage Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
ανά έτος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο