Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πανεπιστημιακός και οικονομικός τίτλος BA (Hons) σας δίνει μια καλή γνώση της λογιστικής και των επιχειρήσεων, που θα σας επιτρέψει να αναλάβετε μια θέση διαχείρισης στη βιομηχανία και το εμπόριο, ή να γίνετε επαγγελματίας λογιστής.

Κατά το πρώτο στάδιο, που θα εισαχθούν στις βασικές έννοιες της λογιστικής, και θα αναπτυχθεί τις γνώσεις και τις ικανότητές σας σε ένα πλαίσιο των επιχειρήσεων.

Το δεύτερο στάδιο θα σας δούμε να μάθετε περισσότερα προηγμένες τεχνικές και ειδικότητες στον τομέα της λογιστικής, διευρύνοντας την ανάλυση και την εφαρμογή των τεχνικών σε διάφορους τομείς σας. Θα πρέπει επίσης να αναπτύσσει την ομαδική εργασία, την ηγεσία και τη διαχείριση του έργου ικανότητές σας μέσα από το έργο και τις αξιολογήσεις που αναλαμβάνετε.

Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μια θέση εργασίας, εφαρμόζοντας ό, τι έχετε μάθει στο χώρο εργασίας και να πάρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, ή μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στο τελικό στάδιο.

Το τελικό στάδιο θα σας δούμε αντιμετώπιση πολύπλοκη λογιστική και ηθικά ζητήματα. Θα πρέπει να σπουδάζουν αιχμή και σύγχρονο επιχειρηματικό και λογιστικά θέματα, θα καταλάβετε τη γενική λογιστική και επιχειρηματικές έννοιες και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις τεχνικές που απαιτούνται, μέσω της έρευνας, κριτικής ανάλυσης και αξιολόγησης να προτείνουν λύσεις σε πραγματικά προβλήματα διαχείρισης.

Θα είστε σε θέση να αξιολογήσουν κριτικά στρατηγικά θέματα των επιχειρήσεων, και θα ολοκληρωθεί ανεξάρτητη μελέτη σας. Μπορείτε να επιλέξετε δύο επιλογές στο τελευταίο έτος το οποίο σας δίνει την ευελιξία να ειδικεύονται σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει, ή όπου μπορείτε να δείτε την καριέρα σας ανάπτυξη.

Δεν πρόκειται μόνο για τους αριθμούς

Σε όλο το πτυχίο BA (Hons) Λογιστικής και Οικονομικών θα αναπτύξουμε επίσης τις προσωπικές σας μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Αυτές είναι οι δεξιότητες που συμπληρώνουν τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις και βελτιώνουν την απασχολησιμότητά σας

Θα αναπτύξετε την επικοινωνία σας, θα γράψετε γραπτές και τις δεξιότητες παρουσίασης και θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το χρόνο σας και να εργαστείτε σε προθεσμίες. Θα είστε σε θέση να εργαστείτε ανεξάρτητα και να είστε αυτοκινούμενοι, και επίσης να εργάζεστε αποτελεσματικά και εποικοδομητικά ως μέρος μιας ομάδας. Αυτές οι δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας, όπου βλέπετε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στο επαγγελματικό σας σώμα

Έχουμε σχεδιάσει το μάθημα BA (Hons) για τη λογιστική και τη χρηματοδότηση για να βεβαιωθείτε ότι εάν επιλέξετε την αντίστοιχη διαδρομή της ενότητας, θα είστε επιλέξιμοι για τις μέγιστες εξαιρέσεις που προσφέρει η ACCA και για μια σειρά εξαιρέσεων που προσφέρει η CIMA, η ICAEW , IFA, CIPFA και AIA - που σημαίνει ότι μπορείτε να επιτύχετε ταχύτερη συμμετοχή στο επαγγελματικό σας σώμα και να επιταχύνετε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Μάθετε από τους ειδικούς

Το διδακτικό προσωπικό του λογιστικού και χρηματοοικονομικού προσωπικού μας είναι επαγγελματικά προσόντα και έχει βιομηχανική αλλά και ακαδημαϊκή εμπειρία. Εκτός από τη διδασκαλία στα προγράμματα σπουδών, έχουν διδάξει στα μαθήματα επαγγελματικών σωματείων - ACCA και CIMA. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν και εργάζονται στα τελευταία και πιο σύγχρονα επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να επωφεληθείτε από την εμπειρία και την κατανόηση του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των βασικών λογιστικών και οικονομικών αρχών - καθώς και στην προαιρετική τοποθέτηση εργασίας - θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τον επαγγελματικό κόσμο με έναν τρόπο που είναι τόσο συναφής και εμπνευσμένος.

Πώς θα μάθετε

Κατά τη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου σταδίου θα μάθετε κυρίως επίσημες διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστήρια όπου θα λάβετε οδηγίες και σχόλια για το έργο σας.

Στο δεύτερο στάδιο, θα πρέπει να εργαστείτε πιο ανεξάρτητα προχωρώντας στο να είστε πιο υπεύθυνοι για τη δική σας μάθηση, ενώ λαμβάνετε καθοδήγηση και καθοδήγηση από το ακαδημαϊκό προσωπικό στο τελικό στάδιο.

Πώς αξιολογείτε

Υπάρχει μια σειρά από μεθόδους αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται σε όλο το πτυχίο BA (Hons) Λογιστικής και Οικονομικών. Στο πρώτο στάδιο, το φάσμα των αξιολογήσεων περιλαμβάνει υπολογιστικές αξιολογήσεις, εξετάσεις, δοκίμια, επιχειρηματικές εκθέσεις και χαρτοφυλάκια. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μετρήσετε το δικό σας επίπεδο μάθησης δίνοντάς σας ανατροφοδότηση σχετικά με το πώς το κάνετε αυτό, ώστε να βοηθά τη μάθηση σας με εποικοδομητικό τρόπο.

Στο δεύτερο και τρίτο στάδιο θα αξιολογηθείτε κυρίως με εξετάσεις, αλλά και με μελέτες, επιχειρηματικές εκθέσεις, χαρτοφυλάκια και παρουσιάσεις. Και πάλι, όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μετρήσετε το δικό σας επίπεδο μάθησης, δίνοντάς σας ανατροφοδότηση για το πώς το κάνετε, ώστε να βοηθά τη μάθηση σας με εποικοδομητικό τρόπο.

Ώρες διδασκαλίας

Όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια, λειτουργούμε εκτεταμένες ώρες διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο του Derby, επομένως ο χρόνος επαφής με τους καθηγητές και τους καθηγητές σας μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 9 π.μ. και 9 μ.μ. Το χρονοδιάγραμμά σας θα ανακοινωθεί μετά την εγγραφή σας στο μάθημά σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Derby College of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη