Read the Official Description

Αυτό είναι ένα τριετές πλήρους απασχόλησης ή τέσσερα χρόνια με μερική απασχόληση προπτυχιακό μάθημα.

Αν είστε φοιτητής πλήρους απασχόλησης, θα σας ζητηθεί να παρακολουθήσουν το Κολέγιο δύο ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, θα πρέπει να αναμένεται να παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις για περίπου 16 ώρες την εβδομάδα από Γενάρης - Ιούνης. Αν είστε φοιτητής μερικής απασχόλησης, θα σας ζητηθεί το Κολλέγιο μία ημέρα την εβδομάδα. Επιπλέον, θα πρέπει να αναμένεται να παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις για περίπου 8 ώρες την εβδομάδα από Ιανουάριος - Δεκέμβριος.

Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές με προηγούμενη εμπειρία της νεολαίας ή της κοινότητας ή με την εμπειρία ζωής που έχει ενισχύσει την κατανόηση των εν λόγω περιοχών. Είναι χτισμένο σε μια ισχυρή δέσμευση για την προώθηση της ισότητας των ευκαιριών και της αντι-καταπιεστική πρακτική και τα αποτελέσματα, τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μακροπρόθεσμα. Η προσέγγιση βασίζεται στις αρχές, τις αξίες και την ηθική του επαγγέλματος, μέσα σε μια βιωματική περιβάλλον μάθησης. Ο Εθνικός Οργανισμός Νεολαίας (NYA) είναι η επικύρωση του σώματος για όλα τα προγράμματα Νεολαία και κοινοτικό στην Αγγλία και την Ουαλία. Κάθε χρόνο παρακολουθούν και αναλύουν την ποιότητα του κάθε προγράμματος και του προγράμματος Νεολαία και κοινοτικό εργασίας του Ruskin τιμήθηκε με το υψηλότερο δυνατό "Ικανοποιητικό με Διάκριση» κατηγορία. Ως ομάδα, είμαστε πολύ περήφανοι για την ανάπτυξη και τη διατήρηση των υψηλότερων δυνατών προτύπων και αυτό αντανακλάται στην ποιότητα της εργασίας που παράγουν οι μαθητές και την ενεργό συμμετοχή τους στην εξασφάλιση ότι οι μαθησιακές εμπειρίες τους είναι υποδειγματική.

Τι θα μελετήσει την πορεία;

Το πρόγραμμα επιδιώκει να αναπτύξει αντανακλαστική και αντανακλαστική επαγγελματίες και να εκπαιδεύσει και να εκπαιδεύσει τους φοιτητές οι οποίοι δεν είναι μόνο γνώση της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής αξίας βάσης, αλλά ενεργά προσηλωμένη στις αρχές που ενσωματώνουν. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τον επαγγελματισμό της νεολαίας θεωρίας και πρακτικής άσκησης στην εργασία, μέσω της συνεχιζόμενης εφαρμογής των eperiential εκμάθησης antioppressive πρακτικής.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εισαγωγών για Ruskin College.

Εάν έχετε ένα πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης ή 120 μονάδες σε ένα σχετικό θέμα και είναι JNC προσόντα μπορεί να είναι επιλέξιμες για άμεση είσοδο στην χρόνος δύο του μαθήματος.

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς ένα Πιστοποιητικό / Δίπλωμα ή Πτυχίο Ιδρύματος στη νεολαία και την κοινοτική εργασία και έχουν ήδη Εθνικός Οργανισμός Νεολαίας JNC προσόντα, αλλά οι οποίοι επιθυμούν να αυξήσουν τα προσόντα τους με εκείνη της πλήρους BA (Honours) στη νεολαία και Κοινοτικής Εργασίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άμεση έναρξη Επίπεδο 6 (τρίτο) έτος του BA) Hons).

Όλοι οι μαθητές καλούνται να αποκαλύψει οποιαδήποτε προηγούμενη ποινική καταδίκη (συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις και επιπλήξεις), ωστόσο εδώ και πολύ καιρό να συμβεί και αν ως νεανικό ή ενήλικα. Επιπλέον, οι φοιτητές θα πρέπει να υποβληθούν σε ένα σύγχρονο ελέγξετε ενισχυμένη ποινικά μητρώα και να λάβουν πιστοποίηση πριν αναλάβει οποιαδήποτε τοποθέτηση.

Όταν ένας μαθητής έχει μια προηγούμενη καταδίκη, προσοχή, προειδοποίηση ή επίπληξη αυτό δεν μπορεί να είναι μια αυτόματη γραμμή εισόδου στην πορεία, αλλά θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και μπορεί να υπόκειται σε αξιολόγηση του κινδύνου.

Διάρκεια μαθημάτων και ημερομηνίες

Το μάθημα ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Εφαρμογές κλείσει 15 Αυγούστου.

Ευκαιρίες Καριέρας

Νεολαία και Κοινοτικής Εργασίας προορισμούς της σταδιοδρομίας σε τοπικές υπηρεσίες αρμόδια για τη νεολαία σε όλη τη χώρα και σε ένα ευρύ φάσμα των εθελοντικών οργανώσεων εργασίας των νέων στον τομέα, συμπεριλαμβανομένων των centrebased, ανεξάρτητο (γειτονιά και με βάση την κοινότητα) και τα έργα που σχετίζονται με την πίστη. Ευκαιρίες υπάρχουν και για τους ειδικευμένους εργαζομένους να εργάζονται σε μια σειρά από άλλες ρυθμίσεις των επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων: Σχολεία, τα ναρκωτικά Γραφεία, Καταφύγιο Γυναικών, Κοινοτική Εργασία, υπηρεσίες Νεανικής Παραβατικότητας και Connexions.

Πώς να ισχύσει για αυτό το μάθημα

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τα μαθήματα online μέσω της ιστοσελίδας Ruskin College ή μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο pdf της αίτησης μας.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η χρηματοδότηση είναι διαθέσιμη από Φοιτητής Οικονομικών της Αγγλίας, αν ζείτε στην Αγγλία (www. gov.uk/studentfinance, 0845 300 5090). Εάν ζείτε σε άλλα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Student Finance Wales, Φοιτητής Οικονομικών της Βόρειας Ιρλανδίας ή του μαθητή Διάκριση Φορέας για τη Σκωτία. Οι αλλοδαποί φοιτητές θα είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των δικών τους διδάκτρων

Δίδακτρα 2015/16

Πρόσβαση σε HE Προγράμματα, Επίπεδο 3, Full Time: £ 3.358

Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Επιχειρήσεις και Κοινωνική Επιχείρηση Επίπεδο 4 £ 6.000 £ 3.000
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας: Δημιουργική Γραφή και Κρίσιμη Πρακτική Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
ιστορία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Εμπορίου Σπουδών Ένωσης Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
νόμος Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Γράφοντας για την απόδοση Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Πτυχίο BA Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Κοινωνική Εργασία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
Νεολαία και κοινοτικό Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
MA Προγράμματα Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Δημόσια Ιστορία Επίπεδο 7 £ 5.100 £ 2.550
Κάτοικος Τιμές Υπνοδωμάτιο Μελέτη 2014/15 40wks ανά εβδομάδα
Πρότυπο Υπνοδωμάτιο Μελέτη Υ £ 4.000 £ 100
Μελέτη en-suite υπνοδωμάτιο £ 4.840 £ 121
Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by Ruskin College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο