Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό είναι ένα τριετές πλήρους απασχόλησης, ή τέσσερα χρόνια με μερική απασχόληση προπτυχιακό μάθημα.

Το BA (Hons) στην Κοινωνική Εργασία αναγνωρίζεται ως επαγγελματικό προσόν στην Κοινωνική Εργασία από το Συμβούλιο Φροντίδα Επαγγελμάτων Υγείας και (HCPC), που εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Κοινωνικής Εργασίας (TCSW) και επικυρώθηκαν από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Αποτελείται από ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικές ασκήσεις σε ένα κοινωνικό χώρο της δουλειάς, του τελευταίου σε δύο περιόδους, 70 και 100 ημερών, σε μια σειρά από ρυθμίσεις κοινωνικής εργασίας. Ruskin έχει μια καλή παράδοση στην παροχή κοινωνικής εκπαίδευσης εργασίας και κατάρτισης για τις ώριμες, μη παραδοσιακούς φοιτητές. Λειτουργεί σε συνεργασία με άλλα τοπικά προγράμματα κοινωνικής εργασίας και των εταίρων των τοπικών αρχών, ιδίως Oxfordshire Συμβούλιο της Κομητείας του, κυρίως μέσω της πρακτικής μας Learning Centre. Υποστήριξη για τους φοιτητές παρέχεται σε όλο το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της εποπτείας, ενώ για την τοποθέτηση.

Εθνική Έρευνα Φοιτητών

Μικρά μεγέθη τάξη μας σημαίνουν τα αποτελέσματά μας συχνά δεν εγγράφονται επίσημα στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών. Ωστόσο, το 2011, σε σύγκριση με τα άλλα 88 ιδρύματα που προσφέρουν ένα πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία, Ruskin ήταν εξαιρετικά ευχάριστη θέση να τοποθετηθεί πρώτη σε εθνικό επίπεδο για τη «Διδασκαλία σχετικά με το πρόγραμμα, με το 99% των φοιτητών συμφωνεί ότι είναι καλό ή πολύ καλό.

Καταδίκες και ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Όλοι οι υποψήφιοι για την πορεία Κοινωνικής Εργασίας ζήτησε να αποκαλύψει τυχόν προηγούμενες ποινικές καταδίκες (συμπεριλαμβανομένων συστάσεις, προειδοποιήσεις και επιπλήξεις), ωστόσο πριν από λίγο καιρό ότι μπορεί να έχει συμβεί και αν ως νεανικό ή ενήλικα. Επιπλέον, οι φοιτητές θα πρέπει να υποβληθούν ελέγξετε μια ενισχυμένη ποινικό μητρώο και θα πρέπει να έχουν άδεια πριν από την ανάληψη τοποθετήσεις κοινωνική εργασία. Όταν ένας μαθητής έχει μια προηγούμενη καταδίκη, προσοχή, προειδοποίηση ή επίπληξη αυτό δεν μπορεί να είναι μια αυτόματη γραμμή για την είσοδο στο πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και μπορεί να υπόκειται σε αξιολόγηση του κινδύνου.

Φοιτητές που έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα αυτό θα υπόκεινται στη ΒΑ Κοινωνικής Εργασίας Καταλληλότητα Διαδικασία. Αν και δεν είναι μια απαίτηση για τους μαθητές να εγγραφούν με το Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), την εγγραφή του οργανισμού για την κοινωνική εργασία, που αναμένεται να συμμορφωθούν με τις «Οδηγίες για την Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας για τους σπουδαστές». Μόλις ο βαθμός έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφεί στο HCPC. Η εγγραφή είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ως «Κοινωνική Λειτουργός», καθώς αυτό είναι ένα τίτλο με προστασία

Τι θα μελετήσει σε αυτήν την πορεία;

Ruskin έχει παραδοσιακά ενθάρρυνε μελλοντικούς κοινωνικούς λειτουργούς να εξετάσουν τα ζητήματα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας καθώς και τις συνέπειές τους για την πρακτική της κοινωνικής εργασίας. Το πρόγραμμα είχε επίσης μια ισχυρή δέσμευση για την ανάπτυξη της κοινότητας προσεγγίσεις στην κοινωνική εργασία και τις εθελοντικές οργανώσεις που παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες. Ενσωματωμένα σε προγράμματα κοινωνικής εργασίας μας είναι μια ισχυρή δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη και η ενδυνάμωση των ατόμων και των κοινοτήτων και τη συμβολή που η κοινωνική εργασία μπορεί να κάνει σε αυτό μέσω της κατά των διακρίσεων και αντι-καταπιεστική πρακτική, να ακούτε και να σέβονται τις φωνές των χρηστών υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και την ενεργή εφαρμογή των αξιών της κοινωνικής εργασίας. Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί που ολοκληρώνουν επιτυχώς τα προγράμματα Ruskin είναι αντανακλαστική επαγγελματίες που θα παρέχει υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικές υπηρεσίες σε ένα επαγγελματικό και συμπονετικό τρόπο.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

S Οι υποψήφιοι για την BA (Hons) Κοινωνική Εργασία θα πρέπει:
  • αποδεικνύουν τη δέσμευση για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας στην κοινωνική εργασία ή διαθέτουν τις κατάλληλες προσωπικές ικανότητες και τα προσόντα για να είναι ένας κοινωνικός λειτουργός
  • έχουν εργασία, εθελοντική, συνδικαλιστικό ή προσωπική εμπειρία σχετική με την κοινωνική εργασία
  • καταδεικνύουν σαφώς ένα κίνητρο για να «επιστροφή στη μελέτη και τις δυνατότητες για τον χειρισμό των ακαδημαϊκών και πνευματικές απαιτήσεις του προγράμματος και για την επίτευξη της απαιτούμενης ακαδημαϊκό επίπεδο μέχρι το τέλος του προγράμματος. Αποδεικτικά στοιχεία της επιχείρησης επιστροφής για τη μελέτη των προγραμμάτων είναι ένας τρόπος για να αποδειχθεί αυτό. Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι με τη διεξαγωγή μιας Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Δίπλωμα Κοινωνικών Επιστημών, που διατίθεται σε Ruskin College.
  • έχουν GCSE βαθμό C ή παραπάνω, τόσο Μαθηματικά και τα Αγγλικά για την εφαρμογή
  • έχουν ένα αποτέλεσμα IELTS του επιπέδου 6.5 για nonUK φοιτητές

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Το μάθημα ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Εφαρμογές κλείσει 15 Αυγούστου. Παρακαλώ σημειώστε: Αυτό το μάθημα γεμίζει τόπους γρήγορα τόσο νωρίς την εφαρμογή συνιστάται.

Ευκαιρίες Καριέρας

Αναμένουμε ότι η πλειονότητα των αποφοίτων μας να αποκτήσουν θέσεις κοινωνικής εργασίας σχετικά σύντομα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Από την ομάδα που αποφοίτησαν το 2013, το 83% είχαν βρει θέσεις εργασίας έως το Φεβρουάριο 2014. Οι μαθητές συχνά θεωρούν ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης προκύπτουν από την τελική τους τοποθέτηση. Όλες οι παραπάνω μαθητές ήταν σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας το τοπικό έως το χώρο στο σπίτι τους.

Δίδακτρα 2015/16

Πρόσβαση σε HE Προγράμματα, Επίπεδο 3, Full Time: £ 3.358

Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Επιχειρήσεις και Κοινωνική Επιχείρηση Επίπεδο 4 £ 6.000 £ 3.000
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας: Δημιουργική Γραφή και Κρίσιμη Πρακτική Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
ιστορία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Εμπορίου Σπουδών Ένωσης Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
νόμος Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Γράφοντας για την απόδοση Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 4.500
Πτυχίο BA Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Κοινωνική Εργασία Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
Νεολαία και κοινοτικό Επίπεδο 4 £ 9.000 £ 6.750
MA Προγράμματα Επίπεδο Πλήρης μελέτη Μερική παρακολούθηση
Δημόσια Ιστορία Επίπεδο 7 £ 5.100 £ 2.550
Κάτοικος Τιμές Υπνοδωμάτιο Μελέτη 2014/15 40wks ανά εβδομάδα
Πρότυπο Υπνοδωμάτιο Μελέτη Υ £ 4.000 £ 100
Μελέτη en-suite υπνοδωμάτιο £ 4.840 £ 121
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποRuskin College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη