Η διετή ταχεία επικοινωνία BA (Hons) Fashion Fashion είναι ένα ποικίλο πρόγραμμα που επικεντρώνεται στη βιομηχανία και εισάγει και εξηγεί τον κόσμο της μόδας και διευκολύνει την ανάπτυξη ζωτικών μεταβιβάσιμων επαγγελματικών δεξιοτήτων. Πρόκειται για ένα ευρύ μάθημα που εξετάζει μια σειρά από τομείς της επικοινωνίας της μόδας, από οπτικά στοιχεία όπως η δημιουργία εικόνων και γραφικών, μέχρι τα μέσα ενημέρωσης και το μάρκετινγκ και οι προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται για την πώληση της μόδας σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Το BA (Hons) πρόγραμμα μόδας επικοινωνίας πτυχίο επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ.


Σχετικά με το μάθημα


Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι:
 • Εισαγωγή των φοιτητών σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της βιομηχανίας της μόδας και διευκόλυνση της κατανόησής τους για τα βασικά ζητήματα γύρω από την πρόοδό του στον 21ο αιώνα.
 • Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές δεξιότητες των φοιτητών σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, με έμφαση στις δημιουργικές εξόδους και τα οπτικά μηνύματα.
 • Παροχή ευκαιριών για τους σπουδαστές να αναπτύξουν βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες στην έρευνα και την ανάλυση, την πνευματική αυτονομία και τη δημιουργική σκέψη, τη συνεργασία, την οργάνωση και την επιχείρηση.
 • Επιτρέψτε σε κάθε σπουδαστή να προσδιορίσει τα προσωπικά και επαγγελματικά του πλεονεκτήματα μέσω κριτικής αντανάκλασης, προκειμένου να εντοπίσει και να ακολουθήσει μια κατάλληλη σταδιοδρομία μέσα στη μόδα.

Αυτός ο εντατικός διάρκειας δύο ετών προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τη βιομηχανία της μόδας από μέσα. Οι απαράμιλλοι σύνδεσμοι στον κλάδο ενημερώνουν το πρόγραμμα σπουδών και οι ενημερωτικές σημειώσεις για τους σπουδαστές καθορίζονται και υποστηρίζονται από τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του κλάδου που είναι ηγέτες στους τομείς τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα μάθημα «Συνεργατικό Βιομηχανικό Έργο», το οποίο θα επιτρέψει στους μαθητές να εργαστούν σε μια συνάντηση βιομηχανίας που έχει οριστεί από μια εταιρεία-εταίρο. Προηγούμενους εταίρους του σχεδίου στον κλάδο είναι οι Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick και GQ.
Προηγούμενοι ομιλητές στο Κολλέγιο περιλαμβάνουν τις Βικτόρια Μπέκαμ, Τόμι Χιλφίγκερ, Ντάμαλι Μάζενετ, Έντουαρντ Έννιφουλ, Σουζέ Μενκς, Ρόλαντ Μουρέτ, Άνα Χίντμαρς, Σάρα Χάρις, Μάθιου Ουίλιαμσον, Χέρι Ολντ, Λιούου Κένεντι, Μίλς Άλντριτζ, Κέιτ Φέλαν, Bon, η Tamara Mellon, η Bella Freud, ο Nicholas Coleridge και πολλοί άλλοι.
Το πτυχίο BA (Hons) Fashion Communications είναι ένα πρόγραμμα ταχείας διετούς διάρκειας, που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ισοδύναμο βαθμό με αυτό που επιτυγχάνεται σε τρία χρόνια αλλού. Αυτό καθίσταται δυνατή με την αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού έτους για να προστεθεί ένας επιπλέον όρος με κάθε καλοκαίρι. προσαρμόζοντας τον ίδιο αριθμό εβδομάδων διδασκαλίας με ένα συμβατικό τριετές πρόγραμμα, αλλά εξασφαλίζοντας ότι το φορτίο εργασίας σε οποιονδήποτε όρο δεν είναι μεγαλύτερο. Συνοπτικά, ένας πτυχίο δύο ετών προσφέρει:
 • Ένα εντατικό, γρήγορο μάθημα που προσφέρει το ίδιο ακαδημαϊκό περιεχόμενο σε δύο χρόνια, όπως τα άλλα ιδρύματα προσφέρουν σε τρία
 • Η ευκαιρία να αρχίσει να εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας ένα χρόνο νωρίτερα
 • Πλήρης χρήση ολόκληρου του έτους, συμπεριλαμβανομένης της μακράς καλοκαιρινής περιόδου διακοπών που λαμβάνεται αλλού, η οποία είναι καλύτερη προετοιμασία για τον κόσμο της εργασίας
 • Ένα πρόγραμμα που αποτελείται από 360 πιστωτικές μονάδες, όπως και άλλοι πτυχία Bachelors
 • Τέσσερις περίοδοι δέκα εβδομάδων, με διακοπές δώδεκα εβδομάδων
 • Αυτό το μάθημα είναι πλήρους απασχόλησης με τουλάχιστον 15 ώρες διδασκαλίας για τέσσερις μέρες την εβδομάδα με περίπου 20 ώρες κατευθυνόμενης και ανεξάρτητης μελέτης και προγραμματισμού κάθε εβδομάδα.


Δομή του προγράμματοςΤο πρόγραμμα είναι σκόπιμα ευρύ, επιτρέποντας στους μαθητές να εξερευνήσουν μια ποικιλία τομέων της μόδας προτού αποφασίσουν για μια σαφή περιοχή εστίασης για τα τελικά έργα τους στους δύο τελευταίους όρους. Κάθε έτος σπουδών περιλαμβάνει επίσης ένα μαθήματα επιλογής, παρέχοντας την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε μια προσωπική περιοχή ενδιαφέροντος. Η καλοκαιρινή περίοδος στο τέλος του πρώτου έτους περιλαμβάνει μια τοποθέτηση στον κλάδο, η οποία μπορεί να οργανωθεί από τον μαθητή * για να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε σχετική περιοχή της μόδας και σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Στο μάθημα «Fashion Futures» οι φοιτητές θα εξετάσουν τις πιθανές και αναμενόμενες εξελίξεις στη βιομηχανία της μόδας σε σχέση με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, δημιουργώντας ένα σχετικό χαρτοφυλάκιο που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της απασχόλησης στον επιλεγμένο τομέα. Η υποστήριξη σταδιοδρομιών αποτελεί σημαντική πτυχή του κολλεγίου και του προγράμματος και οι φοιτητές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται μετά την αποφοίτησή τους.
* Το Κολλέγιο θα παρέχει εκτενή υποστήριξη για να βοηθήσει στην εξεύρεση κατάλληλης εργασιακής εμπειρίας, ωστόσο, μέρος της αξιολόγησης της ενότητας είναι για τους μαθητές να αναζητήσουν και να εξασφαλίσουν οι ίδιοι την κατάλληλη τοποθέτηση. Αυτό διευκολύνει τη μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη και τις δεξιότητες αναζήτησης εργασίας. Εάν το επιθυμούν, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να κανονίσουν μια τοποθέτηση στην πατρίδα τους.


Ημερομηνίες μαθήματος

2018 - 2020
Έτος 1
 • Όρος 1:
  1η Οκτωβρίου - 14 Δεκεμβρίου 2018 (συμπεριλαμβανομένης της εβδομάδας των φρέσκων)
  Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα τρεις εβδομάδες
 • Όρος 2:
  7 Ιανουαρίου - 15 Μαρτίου 2019
  Τέλος διάρκειας διάρκειας / προαιρετικό Ταξίδι κολλεγίου: 18 - 23 Μαρτίου 2019
 • Όρος 3:
  25 Μαρτίου - 14 Ιουνίου 2019
  (περιλαμβάνει διάλειμμα για το Πάσχα δύο εβδομάδων από τις 15 έως τις 26 Απριλίου 2019)
 • Όρος 4:
  24 Ιουνίου - 30 Αυγούστου 2019 (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου τοποθέτησης βιομηχανίας)
  Καλοκαιρινό διάλειμμα: 2 Σεπτεμβρίου - 7 Οκτωβρίου 2019

Ημερομηνίες μαθήματος 2019-2020

29 Σεπτεμβρίου 2019 - 27 Αυγούστου 2021
Η πλήρης κατάρρευση σύντομα


Σχετικά με το πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ


Το BA (Hons) πρόγραμμα μόδας επικοινωνίας πτυχίο επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ. Το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ είναι το The Times και το Πανεπιστήμιο της χρονιάς για τη διδασκαλία του 2016 και είναι ένα από τα δύο ιδιωτικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Sir Anthony Seldon, προηγούμενος Master of Wellington College, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ το 2015.


Δίδακτρα μαθήματος


2019 - 2021: £ 56.160 (με ΦΠΑ)
Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ μπορούν να καταβάλλουν το δίδακτρο σε δόσεις κατά τη διάρκεια των δύο ετών του μαθήματος.
Το κολέγιο Condé Nast δεν είναι προς το παρόν επιλέξιμο για χρηματοδότηση φοιτητών.


Προυποθέσεις εισόδου


Η προτιμώμενη απαίτηση Α-επιπέδου για αυτό το μάθημα είναι BBB *. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν αγγλικά GCSE και Μαθηματικά στο βαθμό C (4) ή παραπάνω. Το Κολέγιο αποδέχεται επίσης ισοδύναμα προσόντα, όπως βραβεία BTEC και Baccalaureate και δικό μας πιστοποιητικό μόδας Vogue. Ολοκλήρωση Δίπλωμα Σπουδών Ίδρυσης (Άρθ
Η προτιμώμενη βαθμολογία για το Διεθνές Baccalaureate είναι μεταξύ 28-32 ετών
* Εάν το προφίλ σας σε επίπεδο Α ή η βαθμολογία IB δεν πληροί αυτή την απαίτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις εισαγωγές για να το συζητήσετε περαιτέρω.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξετάσουμε όλες τις διεθνείς αιτήσεις, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο admissions@condenastcollege.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ισοδύναμες απαιτήσεις εισόδου για τους διεθνείς φοιτητές.

Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστεί να κάνετε μια εξέταση αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση March 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 30, 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
55,080 GBP
2018 - 2020: £ 55.080 (με ΦΠΑ)
Deadline
Αύγ. 15, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 30, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 27, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 15, 2019

Σεπτ. 30, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 15, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 27, 2021
Άλλη

Welcome to the Condé Nast College!