Επισκόπηση μαθημάτων

Αναπτύξτε το δικό σας μοναδικό στυλ με ένα BA (Hons) Fashion Design. Με έμφαση στη δεξιοτεχνία και την καινοτομία, σας εξοπλίζουμε με μια ευρεία γνώση της μόδας από το σχεδιασμό, τον πειραματισμό, την κοπή των προτύπων και την κατασκευή μέχρι τη δημιουργία της δικής σας συλλογής. Αν θέλετε να κάνετε το σημάδι σας στη βιομηχανία της μόδας, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το μάθημα.

Με ένα μεγάλο, καλά εξοπλισμένο εργαστήριο και βιομηχανικό εξοπλισμό, θα χρησιμοποιήσετε το χώρο για να δημιουργήσετε ξεχωριστά σχέδια.

Κατανοήστε τη μόδα

Θα εξερευνήσετε τις πολλές ανατροπές της μόδας, καθώς και πώς να διερευνήσετε και να αναπτύξετε ιδέες για να δημιουργήσετε συναρπαστικό και πρωτοποριακό τρόπο. Το μάθημα καλλιεργεί νέους τρόπους δημιουργίας και σκέψης.

Πέρα από το σχεδιασμό και την κατασκευή, θα μάθετε επίσης πώς να παρουσιάζετε τις ιδέες σας στους πελάτες και τις έννοιες σχεδιασμού βήματος σε ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε τα ατομικά σας πλεονεκτήματα, δημιουργώντας μια μικρή συλλογή και χαρτοφυλάκιο για να σας ξεκινήσει στη βιομηχανία σχεδιασμού στην αποφοίτηση.

Συνεργαστείτε με τη βιομηχανία

Θα επωφεληθείτε από τους δεσμούς μας με τη βιομηχανία της μόδας και κοντά στο Λονδίνο. Το Λονδίνο είναι μία από τις πρωτεύουσες της μόδας στον κόσμο, γνωστή για την καινοτομία και το ταλέντο της αναπαραγωγής. Εκτός από τις δικές σας εργασίες, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε βιομηχανικά έργα με κορυφαίους σχεδιαστές. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές μπορούν να καλύψουν μια σειρά από τομείς από το σχεδιασμό μόδας, κοστούμι, στυλ, συμβουλές μάρκας και μόδας PR.

Θα αναπτύξετε ζωντανές εκθέσεις και παρουσιάσεις μόδας για να παρουσιάσετε την εργασία σας και να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερες τοποθετήσεις, περισσότερες επιλογές

Το Bucks είναι ένα πανεπιστήμιο Placements Plus. Έτσι, ανεξάρτητα από τον βαθμό που κάνετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται από τη βιομηχανία, για να σας βοηθήσουν να μπείτε στον επιλεγμένο σας τομέα.

Επίσης, θα σας προετοιμάσουμε για εργασία, με ειδικές δεξιότητες για επαγγελματική κατάρτιση, περαιτέρω ενίσχυση του βιογραφικού σας σημείου και δεξιοτήτων οικοδόμησης που θα αποτιμήσουν οι εργοδότες. Σε αναγνώριση της αξίας, τοποθετούμε σε αυτές τις δεξιότητες έχουμε ενσωματώσει αυτή την εμπειρία στο χρόνο μελέτης σας.

Το Placements Plus έχει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία κάτω από τη ζώνη σας ενώ είστε φοιτητής. Για να αυξήσετε αργότερα τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την εργασία που επιθυμείτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΚΩΔΙΚΟΣ UCAS: W230

Η ομάδα των καθηγητών μας είναι όλοι οι έμπειροι σχεδιαστές, οι σημερινοί επαγγελματίες του κλάδου και οι ερευνητές. Δουλεύουν στην πρωτοπορία των τάσεων, των τεχνικών και των βιομηχανικών αναγκών. Θα δουλέψετε στον βασικό εξοπλισμό της βιομηχανίας, μαθαίνοντας τις τελευταίες τεχνικές και τις μεθόδους κατασκευής μόδας που θα επικεντρωθούν στο μέλλον. Στα εργαστήρια μας, θα έχετε διδασκαλία one-to-one, σε στενή συνεργασία με τους καθηγητές, τους εξειδικευμένους τεχνικούς και μαζί με τους συμμαθητές.

Δημιουργήστε καινοτόμα σχέδια στο επαγγελματικό μας στούντιο και εργαστήρια

Αυτό το μάθημα είναι 75% πρακτικής άσκησης, έτσι ώστε να έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αναπτύξετε το θέμα σας μέσω μιας πρακτικής, πειραματικής προσέγγισης. Αυτό θα συνεπάγεται πρόσβαση σε εργαστήρια για τη στήριξη της διαδικασίας σχεδιασμού.

Με το δικό σας προσωπικό χώρο εργασίας, θα επωφεληθείτε από το να είστε μέρος της δικής μας ζωντανής και δυναμικής κοινότητας στούντιο σχεδιασμού. Από εδώ, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Έχουμε περάσει πολλή αγάπη και φροντίδα κάνοντας το Red Shed τον τέλειο δημιουργικό χώρο. Έχουμε ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα εργαστήρια στη χώρα και μια ομάδα ειδικών τεχνικών. Θα μάθετε τα υλικά, τόσο με τις παραδοσιακές μεθόδους όσο και με το ψηφιακό λογισμικό.

Αποκτήστε εμπειρία που εργάζεται σε ζωντανά σαλόνια στην πανεπιστημιούπολη

Χάρη στην εγγύτητά μας με το Λονδίνο, μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα, γκαλερί και μουσεία στον κόσμο για έμπνευση. Μπορείτε να εργαστείτε με τους σχεδιαστές μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα, κερδίζοντας πείρα στον τρόπο προσαρμογής στις προκλήσεις της εργασίας σε μια επιχείρηση. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν αντιληπτές στο London show μας.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισόδου σε μαθήματα;

Μια τυπική προσφορά θα είναι μια βαθμολογία UCAS των 80. Θα απαιτηθούν τουλάχιστον δύο πλήρη επίπεδα Α (ή ισοδύναμα). Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση.

Κατά την εξέταση της αίτησής σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί συνέντευξη.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα ή όσοι δεν αισθάνονται πλήρως προετοιμασμένοι για ένα κύκλο σπουδών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός Έτους Ίδρυμα.

Μαθήματα μαθήματος

Χάρτης μονάδων

Αυτός ο χάρτης μονάδων παρέχει μια λίστα με τις ενότητες που αποτελούν την πορεία σας.

Κάθε ενότητα αξίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων (συνήθως 15 ή 30 μονάδες για προπτυχιακά μαθήματα). Υποχρεωτικές (ή «βασικές») ενότητες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις των υποκειμένων, ενώ οι ενότητες «επιλογή» σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Για ένα μάθημα πλήρους φοίτησης, πρέπει να λάβετε ενότητες συνολικού ύψους 120 μονάδων σε κάθε επίπεδο του μαθήματος. Ο αριθμός των ενοτήτων επιλογών που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τον αριθμό των υποχρεωτικών ενοτήτων σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρθρωση του μαθήματος σας μέσω των σελίδων Ακαδημαϊκών Συμβουλών.

Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις απαιτήσεις της έρευνας και του εργοδότη και οι ενότητες μεταβάλλονται περιοδικά ώστε να αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στο θέμα. Επιπλέον, όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φοιτητών που ενδιαφέρονται για μια ενότητα επιλογών, αυτό μπορεί να μην προσφέρεται. Εάν δεν λειτουργεί μια ενότητα προαιρετικών επιλογών, θα σας συμβουλέψουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια εναλλακτική ενότητα.

Οι ενότητες που διατίθενται σε αυτό το μάθημα έχουν ως εξής:

Ενότητες 1ου έτους

 • Κρίσιμες και Ιστορικές Σπουδές - Ιστορική και Κρίσιμη Σκέψη
 • Υλικά και διεργασίες
 • Σχεδιασμός, Τεχνικές και Έννοιες
 • Χαρτοφυλάκιο

Μονάδες έτους 2

 • Σχεδιασμός και ευαισθητοποίηση της αγοράς
 • Σχέδιο ζωντανής βιομηχανίας
 • Έκθεση και Προώθηση
 • Μελέτες συμφραζομένων 2

Μονάδες έτους 3

 • Κρίσιμες και Ιστορικές Μελέτες - Διατριβή
 • Τελική Συλλογή
 • Συγκεκριμένη αναφορά

Απασχολησιμότητα

Ποιες είναι οι προοπτικές σταδιοδρομίας μου;

Βεβαιώνουμε ότι έχετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία στη μόδα. Με έμφαση στην τεχνική και τις δεξιότητες, αποφοιτάτε με μια ισχυρή κατανόηση του τομέα.

Θα επωφεληθείτε από τους δεσμούς μας με τον τομέα της μόδας, προσφέροντας ευκαιρίες να εργαστείτε σε ζωντανά έργα και να ακούσετε από επαγγελματίες του κλάδου. Μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς της βιομηχανίας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων σταδιοδρομίας, όπως ο σχεδιαστής μόδας, ο κόπτης μοτίβων, ο τεχνικός ένδυσης, ο κατασκευαστής προϊόντων, ο επιχειρηματίας, ο αγοραστής μόδας, ο οπτικός έμπορος, η διαχείριση λιανικής, οι δημόσιες σχέσεις, ο τύπος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέξουν να εξερευνήσουν περαιτέρω τη μόδα σε ένα μεταπτυχιακό μάθημα.

Πώς θα με βοηθήσετε να προετοιμαστώ για τη μελλοντική καριέρα μου;

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα σας υποστηρίξουμε στη διαδρομή για την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε καίριες δεξιότητες, που θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και καλοί ηγέτες.

Ενθαρρύνουμε τους φοιτητές μας να υποβάλλουν αίτηση για πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια των Πανεπιστημιακών διακοπών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε εργασιακό υπόβαθρο. Οι ενότητες και η διδακτική μας εμπειρία θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ανεξάρτητοι ως μαθητευόμενοι και πιο σίγουροι για την εμπειρία της πειθαρχίας σας.

Σας βοηθάμε επίσης να βρείτε εργασία μετά την αποφοίτησή σας.

Η Μεγάλη Προσφορά

Στο Bucks, πιστεύουμε ότι θέτουμε πρώτα τους σπουδαστές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ένωση Φοιτητών μας έχει αναπτύξει το αποκλειστικό μας πακέτο "Big Deal". Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε μια τόσο ποικίλη και συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων - για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του πανεπιστημίου.

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις και διασκέδαση, επιπρόσθετα εργαστήρια δεξιοτήτων, αθλητικά, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κοινωνίες και προγράμματα πληρωμένων μαθητών. Όλα σε ένα από τα κορυφαία 10 Συλλόγων Φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μεγάλη υπόθεση!

Αμοιβές

Πόσο κοστίζει

 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Σεπτέμβριος 2019: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Σεπτέμβριος 2019: £ 12.000 ετησίως
 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Φεβρουάριος 2020: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Φεβρουάριος 2020: £ 12,000 ανά έτος

Τα περισσότερα μαθήματα θα περιλαμβάνουν κάποιο επιπλέον κόστος που δεν καλύπτεται από τις αμοιβές σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποBucks New University »

Τελευταία ενημέρωση May 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
(Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Σεπτέμβριος 2019: £ 9.250 ετησίως, Full Time International, Σεπτέμβριος 2019: 12.000 λίρες Αγγλίας ετησίως, πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Φεβρουάριος 2020: £ 9.250 ετησίως, Full Time International, Φεβρ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη