BA (Hons) Σχεδιασμός Κλωστοϋφαντουργίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Έχετε ένα πάθος για το σχεδιασμό και την κατασκευή; Για το χρώμα; Για πειραματισμό με υλικά; Ο πτυχικός σχεδιασμός BA (Hons) κλωστοϋφαντουργίας θα σας εμπνεύσει να επιδοθείτε στην επιθυμία σας να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε μεμονωμένα υφάσματα για την τέχνη, την αρχιτεκτονική, τη μόδα, τους εσωτερικούς χώρους, τον τρόπο ζωής και την πολυτέλεια.

Ως τμήμα της Σχολής Βιοτεχνίας και Σχεδιασμού, το μάθημά μας επικεντρώνεται στις δεξιότητες και το σχεδιασμό της κατασκευής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Διδάσκουμε παραδοσιακές δεξιότητες μέσω ενός συνδυασμού πειραματικών τεχνικών, φέρνοντας νέα ζωή και σύγχρονη σχέση με τα παραδοσιακά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Θα εισαχθεί σε μια ποικιλία χειροποίητων και χειροποίητων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών που έχουν τιμηθεί με το χέρι, όπως βαφή χεριών, ikat, indigo, σκουριά και αντίσταση. Τα δημιουργικά εργαστήρια θα παραδίδονται από ειδικευμένους ακαδημαϊκούς και τεχνικούς. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την επίσκεψη σύγχρονων σχεδιαστών που προσφέρουν εξειδικευμένα εργαστήρια, όπως χαρτιά, πιέτες, τσόχα, σήμανση, ζωγραφική, εξερεύνηση υλικού, κατασκευή / μικτά μέσα. Με ειδικά στούντιο και προσωπικό χώρο, θα έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εργαστηρίων βαφής νημάτων και υφασμάτων, χημικών χώρων ανάμειξης και ειδικών χώρων φινιρίσματος.

Θα εργαστείτε σε ζωντανές συνεργασίες, έργα και εκθέσεις, ενώ οι φοιτητές του δεύτερου έτους πραγματοποιούν τοποθετήσεις εργασίας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ των δύο και τριών ετών, έχουμε ένα προαιρετικό έτος σπουδών στο εξωτερικό με επιλεγμένους εταίρους στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Η ομάδα των ακαδημαϊκών και των επισκεπτών μας είναι όλοι έμπειροι επαγγελματίες και ερευνητές που εργάζονται στον κλάδο σε επιτροπές και εκθέσεις. Έχουμε τη δική μας UCA Farnham Textile Collection, η οποία παρέχει στους μαθητές μας ένα αξιοζήλευτο επιτόπιο αρχείο ιστορικών και σύγχρονων υλικών αντικειμένων για μελέτη. Επίσης βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη μας το διεθνώς αναγνωρισμένο Κέντρο Μελέτης Καλών Τεχνών, το σκοτεινό μουσείο της UCA, το ερευνητικό κέντρο και η γκαλερί που ασχολούνται με τη βιοτεχνία.

Μεταπτυχιακά επαγγέλματα περιλαμβάνουν το σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για εσωτερικούς χώρους, μόδα και ένδυση, κοστούμια και αξεσουάρ, την ανάπτυξη υλικών και τεχνικών υφασμάτων, την παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, χρωματιστές, προπονητές τάσεων, επιμελητές, συντήρηση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και στυλίστες.

Προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας να εισέλθουν σε επαγγέλματα του κλάδου και οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει απασχόληση σε εξέχουσες εταιρείες όπως οι Burberry, Paul Smith, Jaeger, Colefax και Fowler, Zoffany, David Linley. Έχουμε επίσης οικοδομήσει μια φήμη για την επιχειρηματικότητα, όπως πολλοί από τους αποφοίτους μας που έχουν συσταθεί στην επιχείρηση. Έχουμε έναν μακρύ κατάλογο αποφοίτων που ιδρύθηκαν ως σχεδιαστές και καλλιτέχνες κλωστοϋφαντουργίας και πολλοί από τους αποφοίτους μας εργάζονται στην εκπαίδευση ως ακαδημαϊκοί και ερευνητές.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Έτος 1

Κατά το πρώτο έτος, θα μάθετε νέες σχεδιαστικές και τεχνικές δεξιότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αρχικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από την αρχή. Οι πρακτικές δεξιότητες περιλαμβάνουν μια σειρά εργαστηρίων και επαγωγών στο σχεδιασμό και τη σήμανση, την παραγωγή χρώματος, τα υλικά, τις διαδικασίες, τις τεχνικές εκτύπωσης / επιφάνειας και την ύφανση / κατασκευή. Οι βιώσιμες πρακτικές θα εισαχθούν και θα συνεχιστούν σε κάθε στάδιο του μαθήματος. Συμπληρώνονται από τις μελέτες συμφραζομένων που σας εισάγουν στην θεωρητική πλευρά της τέχνης, της τέχνης και του σχεδιασμού.

Διαδικασία κλωστοϋφαντουργικών πρακτικών 1

 • Θα εισαχθεί επίσης στις θεμελιώδεις δεξιότητες και τις γνώσεις που παρέχει στο ίδρυμα μάθησης για να ενημερώσει το σχεδιασμό και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Θα εισαχθείτε στην πράξη κατασκευής ως βασικής ικανότητας και μέσων πειραματικής έρευνας μέσα από την εξερεύνηση υλικών και διαδικασιών.

Συγκεκριμένες μελέτες 1

 • Μέσα από μια σειρά εικονογραφημένων διαλέξεων και σεμιναρίων, η μονάδα θα διερευνήσει μια σειρά από θεωρητικές και πρακτικές θέσεις για να αποδείξει την πλούσια ποικιλία των υφιστάμενων προσεγγίσεων για τη χειροτεχνία και το σχεδιασμό και να εξετάσει συγκεκριμένες αισθητικές αποφάσεις σε σχέση με τα περιβάλλοντά τους.

Διαδικασία κλωστοϋφαντουργικών πρακτικών 2

 • Σκοπός αυτής της μονάδας είναι να επεκτείνει τις υπάρχουσες και να αναπτύξει νέες δεξιότητες γνώσης και επεξεργασίας υλικού, καλύπτοντας την έρευνα, την παραγωγή ιδεών, την εννοιοποίηση, την επαναληπτική εξερεύνηση, την ανάπτυξη σχεδιασμού, την τεκμηρίωση, την αξιολόγηση, την επίλυση και την επικοινωνία.

Διαδικασία κλωστοϋφαντουργικών πρακτικών 3

 • Η εδραίωση της ικανότητας στο φάσμα των δεξιοτήτων που αναπτύχθηκαν προηγουμένως και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων που υποστηρίζουν ολοένα και πιο σίγουρες και επιτυχημένες απαντήσεις σε πιο περίπλοκα ενημερωτικά δελτία είναι ο στόχος αυτής της μονάδας για την προετοιμασία του δεύτερου έτους σπουδών. Θα διευρύνετε την κατανόησή σας για το πλαίσιο του θέματος για την εργασία σας και θα αρχίσετε να εξερευνείτε μια σχετική υφαντική εστίαση.

Έτος 2

Στο δεύτερο έτος, θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις πρακτικές και δεξιότητές σας σχεδίασης μέσω περαιτέρω εξερεύνησης. Θα αρχίσετε να ανακαλύψετε το στυλ σας και να δημιουργήσετε το δικό σας δημιουργικό λεξιλόγιο και ατομική ταυτότητα σχεδιασμού. Για να τεντώσετε τις ιδέες σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και την επαγγελματική εξέλιξή σας, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς ζωντανής βιομηχανίας, πρακτική άσκηση και σπουδές στο εξωτερικό.

Εξερεύνηση της κλωστοϋφαντουργίας 1

 • Σκοπός αυτής της μονάδας είναι να αρχίσετε να αναπτύσσετε και να διερευνήσετε την ατομική σας ταυτότητα και το ενδιαφέρον του σχεδιασμού. Αυτό γίνεται μέσω δέσμευσης με εννοιολογικά καθοδηγούμενα κείμενα σχετικά με τα κλωστοϋφαντουργικά έργα, συμπεριλαμβανομένων, όπου είναι δυνατόν, ζωντανών σχεδίων, συνεργασιών, διαγωνισμών και τοποθέτησης για σύνδεση με τη βιομηχανία.

Μελέτες συμφραζομένων 2

 • Τα αντικείμενα και τα περιβάλλοντα είναι θεμελιώδη για την κατανόηση του κόσμου. Σκοπός αυτής της μονάδας είναι να εισαγάγει μια σειρά από πλαίσια που καταδεικνύουν τη σημασία του νοήματος και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το νόημα για να δημιουργήσει και να εκφράσει αξία μέσα στις τέχνες και τις πρακτικές σχεδιασμού. Τα πράγματα που κάνουμε και χρησιμοποιούμε έχουν «ζωές» - σχεδιάζονται, σχεδιάζονται και παράγονται μέσω επιλεγμένων υλικών και διεργασιών, προτού διαμεσολαβηθούν στο κοινό και συχνά περάσουν και καταναλώνονται ιδιωτικά.

Εξερεύνηση κλωστοϋφαντουργικών πρακτικών 2

 • Θα επεκτείνετε και θα αναπτύξετε περαιτέρω την ατομική ταυτότητα του σχεδίου και το ενδιαφέρον σας μέσα από ενημερωτικά δελτία που ενσωματώνουν όλα τα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού από την αρχή μέχρι την επίλυση και περιλαμβάνουν ζωντανά έργα, συνεργασίες, διαγωνισμούς και τοποθέτηση όπου είναι δυνατόν. Ενθαρρύνεστε να διερευνήσετε ενεργά τις αντιθέσεις προσέγγισης για να ελέγξετε την ατομική σας ταυτότητα και τα αποτελέσματα του έργου.

Εξερεύνηση της κλωστοϋφαντουργίας 3

 • Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις μεμονωμένες πρακτικές προσεγγίσεις σας για την έρευνα, το σχεδιασμό και την παραγωγή και βελτίωση της απόδοσής σας, καθώς αρχίζετε να εντοπίζετε πιθανά πεδία ενδιαφέροντος για περαιτέρω επιδίωξη σε τριετή μελέτη.

Διεθνές Έτος (Προαιρετικό)

 • Οι σπουδαστές της Σχολής Βιοτεχνίας και Σχεδιασμού έχουν τη μοναδική ευκαιρία στο UCA να προσθέσουν ένα επιπλέον έτος σπουδών σε ένα υπερπόντιο ίδρυμα (είτε σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε στο χώρο εργασίας).

Διεθνές Έτος

Αυτό το προαιρετικό έτος έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει την εκπαιδευτική σας εμπειρία και να εμβαθύνει την κατανόησή σας για την πολιτισμική ποικιλομορφία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μελετήσετε μέσα σε ένα διαφορετικό πολιτισμικό πλαίσιο και να αποκτήσετε νέες προοπτικές.

Η μελέτη στο εξωτερικό μπορεί να είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Ζώντας σε μια άλλη χώρα, θα γνωρίσετε νέους τόπους, ανθρώπους, πολιτισμούς και δυνατότητες. Θα αναπτύξετε πρωτοβουλία, ανεξαρτησία, κίνητρα και, ανάλογα με το πού πηγαίνετε, εργαζόμενος τη γνώση μιας άλλης γλώσσας - όλες τις ιδιότητες που αναζητούν οι εργοδότες. Θα επιστρέψετε για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας με όλα τα οφέλη από την εμπειρία του Διεθνούς Έτους πίσω από εσάς.

Έτος 3

Στο τελευταίο σας έτος, θα σας υποστηρίξουμε να αυτο-κατευθύνετε τη δική σας έρευνα. Θα αναπτύξετε, επεξεργαστείτε και επεξεργαστείτε ένα σημαντικό κλωστοϋφαντουργικό έργο για το χαρτοφυλάκιό σας, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσετε μια ατομική πρακτική για την καριέρα / το επάγγελμά σας στο μέλλον. Θα τελειώσετε το έτος με τη διαχείριση και τη συμμετοχή σε μια δημόσια έκθεση.

Χαρτοφυλάκιο πρακτικής κλωστοϋφαντουργίας

 • Η μονάδα Επαγγελματικής Πρακτικής σας προετοιμάζει για την ετοιμότητα για εποικοδομητική δέσμευση με τις μελλοντικές σας προοπτικές κατά την αποφοίτησή σας. Θα έχετε μια σειρά από ενημερωτικές συνομιλίες, σεμινάρια και διαλέξεις από επαγγελματίες σταδιοδρομίας και επαγγελματίες του κλάδου και επαγγελματίες. Αυτή η μονάδα συμβάλλει στη διευκόλυνση της μετάβασης από φοιτητή σε επαγγελματία επαγγελματία πρώτου σταδίου ή στον προορισμό σας σταδιοδρομίας. Θα χρειαστεί να φροντίσετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα είναι προσαρμοσμένο, στοχευμένο και στο μέλλον, το οποίο θα αντικατοπτρίζει το ατομικό σας ενδιαφέρον για την καριέρα / το επάγγελμά σας στο μέλλον.

Θέση κλωστοϋφαντουργίας 1

 • Σκοπός αυτής της μονάδας είναι να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια μεμονωμένη θέση πρακτικής κλωστοϋφαντουργίας, μέσω μιας από τις δύο διαδρομές - την έρευνα / εξερευνητική πρωτοτυποποίηση ή τη δοκιμή της έρευνας στην ανάλυση.

Μελέτες συμφραζομένων 3

Θα συλλάβετε, θα αναπτύξετε και θα κατασκευάσετε ένα προσωπικά χαρτοφυλάκιο σχετικής έρευνας. Η έρευνα αυτή θα ενημερώνει, θα ενισχύει και θα αναδεικνύει την πρακτική σας, θα ασχολείται κριτικά με ένα εύρος πλαισίων συμφραζομένων και θεωρητικών και θα χρησιμεύσει για να υποστηρίξει τη θέση της πρακτικής σας σε σχέση με παλαιότερες, παρούσες και πιθανές μελλοντικές προσπάθειες.

Θέση πρακτικής κλωστοϋφαντουργίας 2

 • Θα ξεκινήσετε το δικό σας μεμονωμένο τελικό μεγάλο έργο για το χαρτοφυλάκιό σας και το Graduate Show και μια προαιρετική δημόσια έκθεση (New Designers).

Τέλη και επιπλέον κόστος μαθημάτων

Δίδακτρα

Τα τέλη μαθημάτων ανά έτος για την είσοδο στο 2020 είναι:

 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ - £ 9.250
 • Διεθνείς φοιτητές - £ 16.250 (βασικό τέλος)
 • Διεθνείς φοιτητές - £ 15.600 (πλήρης προπληρωμή)

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων

Εκτός από τα δίδακτρα, δείτε τα πρόσθετα έξοδα μαθημάτων για την είσοδο στο 2020.

Αυτά τα τέλη είναι σωστά μόνο για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό έτος. Το κόστος μπορεί να αυξάνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια συνεχούς εγγραφής ενός σπουδαστή, ανάλογα με τον πληθωρισμό (με την επιφύλαξη οποιουδήποτε μέγιστου ρυθμιζόμενου ορίου διδάκτρων). Οποιαδήποτε προσαρμογή για τους συνεχιζόμενους φοιτητές θα είναι κάτω ή κάτω από το ρυθμό πρόβλεψης RPI-X.

Εγκαταστάσεις

Εκτός από τους αποκλειστικούς χώρους στούντιο που διαθέτουμε - τραπέζια τριών, 9m μακράς εκτύπωσης. μεμονωμένα εργαστήρια βαφής. περιοχή εξερεύνησης υλικών. Κόμπος βαφής ινδικού και σκουριάς. χώρους χημικής ανάμειξης και περιοχές τελικής επεξεργασίας με ατμόπλοια βιομηχανικής χρήσης, ερμάρια ψησίματος και θερμαντικές πρέσες. ηλεκτρονικό και George Wood Dobby αργαλειούς, Countermarch και αργαλειούς τραπέζι? βιομηχανικές κούπες και μηχανές περιέλιξης και πλαίσια για το φινίρισμα υφασμένων υφασμάτων. καλά εξοπλισμένα καταστήματα υφασμάτων και νήματα. πρόσβαση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις σε όλη τη Σχολή Βιοτεχνίας και Σχεδιασμού.

Συνδέσεις μαθημάτων

Σε αυτήν την πορεία, θα εκτεθείτε σε έναν κόσμο ευκαιριών

Βιομηχανικές συνδέσεις

Έχουμε ισχυρές βιομηχανικές συνδέσεις με πολλά κορυφαία ονόματα στον τομέα - οι φοιτητές μας έχουν αναλάβει εργασιακές τοποθετήσεις ή / και έχουν εξασφαλίσει επαγγελματική σταδιοδρομία, για παράδειγμα:

 • Ben Sherman Σχεδιασμός
 • Courtaulds Textiles
 • Colefax και Fowler
 • Ντέιβιντ Λίνλεϊ
 • Τμήμα σχεδιασμού Debenhams
 • Dedar
 • Esquel Apparel Ltd
 • Ivo Εκτυπώνει
 • Jaeger
 • John Lewis Design Studio
 • Ratti Spa Design Studio Ιταλία
 • Sandersons UK σχεδιαστής ύφασμα και ταπετσαρία
 • Μουσείο Sacho Hesslein
 • Τα κρεβάτια Savoir, Mayfair
 • Υφάσματα ζωγραφικής
 • Βασιλική Όπερα
 • Μουσείο κλωστοϋφαντουργίας και μόδας
 • Ζάνδρα Ρόδος
 • Μιρτζάμ Ρουούν
 • Paul Smith
 • Margo Selby Σχεδιαστές
 • Christopher Farr Design Studio
 • Keeler Gordan Design Studio
 • LK Bennett Design Studio
 • Westcott Design Studio
 • Μουσείο Β & Α
 • Η συλλογή σύγχρονων τεχνών, Λονδίνο.

Καριέρα

Ο πτυχικός σχεδιασμός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σας προσφέρει ένα εφαλτήριο σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών. Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν εξασφαλίσει ρόλους όπως:

 • Σχεδιαστές εκτύπωσης
 • Τεχνολόγοι υφασμάτων
 • Δημόσιοι καλλιτέχνες τέχνης
 • Σχεδιάστε τους εσωτερικούς σχεδιαστές υφασμάτων
 • Συντονιστές υφασμάτων και αξεσουάρ
 • Σχεδιαστές-κατασκευαστές
 • Σχεδιαστές κλωστοϋφαντουργίας και στυλίστες
 • Συντηρητές και επιμελητές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων
 • Εκπαιδευτές τέχνης και καθηγητές
 • Οι αγοραστές μόδας και οι λιανοπωλητές
 • Διαχειριστές τεχνών
 • Οι διευθυντές των συλλογών.

Προσωπικό και τεχνικά

Η πορεία σας θα διευθύνεται από τον Διευθυντή Προγράμματος Sharon Ting, με τη βοήθεια:

 • Ανώτερη Λέκτορας 0,4 στην εκτύπωση Diana Harrison.
 • Ανώτερη Λέκτορας 0,6 σε ύφανση Louise Anderson.

Περαιτέρω μελέτη

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικές απαιτήσεις εισόδου

Μαζί με το χαρτοφυλάκιό σας, οι τυπικές απαιτήσεις εισόδου * για αυτό το μάθημα είναι:

Ένα από τα ακόλουθα:

 • 112 νέα σημεία τιμολόγησης UCAS
 • Δίπλωμα στο Ίδρυμα Διπλώματα Τέχνης & Σχεδιασμού (Επίπεδο 3 ή 4)
 • Διάκριση, Αξία, Αξία στο Διπλωματικό Πρόγραμμα BTEC Extended
 • Αξία στο επεκτεταμένο δίπλωμα UAL
 • 112 νέα σημεία τιμολόγησης UCAS από αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρόσβασης σε Ανώτατη Εκπαίδευση σε κατάλληλο θέμα
 • 27-30 μονάδες στο διεθνές δίπλωμα απολυτηρίου με τουλάχιστον 15 μονάδες IB σε υψηλότερο επίπεδο.
 • Και τέσσερις GCSE περάσματα στο βαθμό Α *-C και / ή 4-9 βαθμό, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών (ή Λειτουργική Δεξιότητες Αγγλικά / βασικές δεξιότητες επικοινωνίας Επίπεδο 2).

Άλλα σχετικά και ισοδύναμα πτυχία 3 του Ηνωμένου Βασιλείου και τα διεθνή προσόντα εξετάζονται σε ατομική βάση και ενθαρρύνουμε τους φοιτητές από διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα να υποβάλουν αίτηση.

* Περιστασιακά κάνουμε προσφορές οι οποίες είναι χαμηλότερες από τα τυποποιημένα κριτήρια συμμετοχής, σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες που έχουν επηρεάσει την απόδοσή τους και οι οποίοι αναμένεται να επιτύχουν υψηλότερα αποτελέσματα. Θεωρούμε τη δύναμη των χαρτοφυλακίων των υποψηφίων μας, καθώς και τους βαθμούς τους - σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Διεθνείς απαιτήσεις εισόδου

Για να δείτε τις ισοδύναμες απαιτήσεις εγγραφής για τη χώρα σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Το χαρτοφυλάκιο

Για αυτό το μάθημα, θα σας ζητήσουμε να παρευρεθείτε σε μια Ημέρα Υποψηφίων και να φέρετε το χαρτοφυλάκιό σας για αξιολόγηση. Θα θέλαμε να δούμε ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο έως και 15 φύλλων. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει οπτικές μελέτες, αναλυτικό σχέδιο, χρώμα και εργασία σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μαζί με σκίτσα, σημειώσεις διαλέξεων και τουλάχιστον ένα δοκίμιο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνταξης ενός χαρτοφυλακίου και τις ειδικές απαιτήσεις για παραδείγματα εργασιών που θα συμπεριληφθούν θα υποβληθούν στην δικτυακή πύλη υποψηφίου μετά την υποβολή αίτησης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... περαιτέρω

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Διαβάστε Λιγότερα
Καντέρμπερι , Epsom , Farnham , Ρότσεστερ , Maidstone , Molesey , Μπάρνσλεϊ + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη