BA (Hons) Προπονητής ποδοσφαίρου (Blended)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο αυτό ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2020. Υπόκεινται στην επικύρωση.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  • Μικτή παράδοση (Online plus Wembley ή Etihad Campus)

Το πτυχίο BA (Hons) Coaching Football (Blended) έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους και να κατανοήσουν την εργασία τους στον τομέα του coaching. Εκτός από την παροχή ευκαιριών για την ανάπτυξη πρακτικής προγύμνασης, το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για να συμμετάσχει σε μια σειρά από υποστηρικτικές περιοχές όπως η αναζήτηση και πρόσληψη παικτών, οι ψυχολογικές και κοινωνιολογικές σκέψεις, η διατροφή και η κλινική, η ανάπτυξη ταλέντων, η τεχνική και τακτική συνειδητοποίηση, ανάλυση απόδοσης. Είναι ιδανικό για τους σημερινούς επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο του ποδοσφαίρου και που προτιμούν έναν πιο ευέλικτο τρόπο παράδοσης αντί για ένα καθαρά πανεπιστημιακό πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία να μάθουν από την άνεση του σπιτιού τους ή του χώρου εργασίας τους, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα επιπλέον προσόν για να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους σε μορφή που προσφέρει ευέλικτες ώρες και την ευκαιρία να υπαγορεύσουν τη δική τους ισορροπία εργασίας- κατάλληλες για άλλες υποχρεώσεις.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα αναμεμιγμένο πτυχίο, που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των σπουδών σας θα πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο μέσω του αποκλειστικού διαδικτυακού UCFB . Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε στην πανεπιστημιούπολη είτε στο UCFB Wembley του Λονδίνου είτε στο UCFB Etihad Campus του Μάντσεστερ για δύο εβδομάδες κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Ενότητες

Το πρόγραμμα υπόκειται αυτή τη στιγμή σε επικύρωση. Οι ενότητες θα ανακοινωθούν μόλις πιστοποιηθεί ο βαθμός.

Οι σχεδιαζόμενες ενότητες θα καλύπτουν θέματα όπως η αναζήτηση και προσέλκυση παικτών, οι ψυχολογικές και κοινωνιολογικές σκέψεις, η διατροφή και ο ρυθμός, η ανάπτυξη ταλέντων, η τεχνική και τακτική συνειδητοποίηση, η αντανακλαστική πρακτική και η ανάλυση των επιδόσεων.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου για το πρόγραμμα έχουν ως εξής:

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να πετύχουν 112 σημεία UCAS στο πλαίσιο του συστήματος σημείων UCAS. Η επαγγελματική εμπειρία και τα προσόντα του κλάδου μπορούν να αξιολογηθούν για τους αιτούντες χωρίς τα απαραίτητα σημεία UCAS.

Επιπλέον, θα ήταν επωφελής για τους υποψήφιους να κατέχουν ήδη ένα επίπεδο ΑΑ 1 και ακόμη περισσότερο να εργαστούν προς ένα επίπεδο 2 της FA ή ισοδύναμα προσόντα.

Όλοι οι αιτούντες λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες φοιτητών, με τις οποίες μπορούν να έρθουν σε επαφή, σε περίπτωση που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη ή συμβουλές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με κατάλληλες υποτροφίες και ταμεία.

Οι υποψήφιοι από μη πλειοψηφικές αγγλόφωνες χώρες θα κληθούν να αποκτήσουν αγγλικό προσόντα που θα δοκιμάζουν την ομιλία, την ακρόαση, την ανάγνωση και τη γραφή και θα τους ζητηθεί να επιτύχουν IELTS 6.0 (5.5) ή ισοδύναμο.

Πώς να εφαρμόσει

Κωδικοί UCAS:

Κωδικός ηλεκτρονικού μαθήματος: FCB1
Ίδρυμα: U10
Πανεπιστημιούπολη: W ή E

Προοπτικές καριέρας

Προοπτικές σταδιοδρομίας για αποφοίτους του BA (Hons) προπόνηση ποδοσφαίρου (Blended) πρόγραμμα σπουδών στο UCFB περιλαμβάνουν προπόνηση ποδοσφαίρου εντός ποδοσφαιρικών συλλόγων. Οι φοιτητές ενδέχεται να επιθυμούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για πιο παραδοσιακούς ρόλους επιχειρήσεων, αθλητικής διοίκησης ή ηγεσίας με βάση τα χαρακτηριστικά μεταπτυχιακών που έχουν αναπτύξει σε όλο το πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η UCFB γνωρίζει τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε μαθητή. Αυτό επιτρέπει την ατομική υποστήριξη γύρω από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας κάθε σπουδαστή. Τελικά αυτό θα τους βοηθήσει να βρουν τη θέση τους στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία. Για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους στο τέλος του πτυχίου τους, θα ενθαρρυνθούν οι ευκαιρίες σπουδών στο επίπεδο του Δασκάλου.

Αμοιβές

  • Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ: £ 9.250 ετησίως
  • Διεθνείς φοιτητές: £ 14.250 ετησίως

Πρόσθετα έξοδα
Μικτή μάθηση: Θα υπάρξει κόστος συμμετοχής στις πανεπιστημιουπόλεις της UCFB για τα συγκεντρωμένα μαθήματα ως μέρος της ανάμικτης μάθησης. Αυτά τα έξοδα θα περιλαμβάνουν ταξίδια, διαμονή και διατροφή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... περαιτέρω

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Διαβάστε Λιγότερα
Manchester , Wembley , Λονδίνο , Burnley + 3 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη