BA (Hons) Εικονογράφηση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Τι να περιμένετε στο μάθημα

Γίνετε εξειδικευμένοι οπτικοί επικοινωνιακοί και κάντε το σημάδι σας σε ένα ταχέως μετασχηματισμένο τοπίο μέσων.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας μελετώντας το BA (Hons) Ilustration στο HCA , θα ακονίσετε την ικανότητά σας να μεταφέρετε ένα συναίσθημα, να υφαντάτε μια αφήγηση, να εξηγείτε ένα περίπλοκο ζήτημα και να φωτίζετε μια εκπληκτική σειρά θεμάτων, όλα μέσα από τη δύναμη της δημιουργίας εικόνων σας.

Θα οπλιστείτε με τις θεμελιώδεις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνετε εικονογράφος, να ενθαρρύνετε να εξερευνήσετε ένα εκπληκτικό εύρος τεχνικών λήψης εικόνων και να εμπνευστείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πορεία ως δημιουργικός επαγγελματίας κατά τη διάρκεια και πέρα από αυτό το μάθημα.

Η μελέτη της απεικόνισης στο Hereford College of Arts προσφέρει τους χώρους εργασίας, τον χρόνο επικοινωνίας και τις ευκαιρίες που απαιτούνται για να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Στο πτυχίο Εικονογράφησης στο HCA , προτεραιότητά μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τη μοναδική, προσωπική σας «φωνή» ως εικονογράφος. Αυτό το κάνουμε εκτελώντας ένα μάθημα ευρείας βάσης, που σημαίνει ότι θα υποστηριχθείτε για να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε μια πληθώρα τεχνικών και μέσων πριν εστιάσετε σε αυτό που κάνει την εργασία σας αναγνωρίσιμη.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε πολλά μικρά ομαδικά εργαστήρια και μαθήματα σχεδίασης. Θα επωφεληθείτε επίσης από ομιλίες από έμπειρους καθηγητές μαθημάτων, τεχνικούς εργαστηρίων και επισκεπτόμενους εικονογράφους. Όταν έρθει η ώρα να εργαστείτε στα έργα σας, μπορείτε να το κάνετε στον ατομικό, εξατομικευμένο χώρο εργασίας σας.

Ενθαρρύνουμε τις ομαδικές συζητήσεις και διοργανώνουμε τακτικές συνεδρίες ομαδικών σχολίων, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να ενθαρρύνουν και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ένας-ένας-ένας χρόνος εκπαιδευτή σημαίνει ότι λαμβάνετε την ατομική βοήθεια που χρειάζεστε με μια ποικιλία έργων, όπου θα μπορούσατε να φτιάξετε οτιδήποτε από μια μεμονωμένη εικόνα για μια εφημερίδα έως ένα βιβλίο εικόνων ή zine.

Με ισχυρή βάση στις παραδοσιακές διαδικασίες, όπως η σχεδίαση και η εκτύπωση, η απεικόνιση στο HCA παρακολουθεί επίσης τις πιο σύγχρονες πρακτικές. Το μάθημα σχετίζεται με πολλούς εικονογράφους υψηλού προφίλ και διεθνώς γνωστές εκδηλώσεις. Η απεικόνιση στο Hereford παρέχει επίσης πρόσβαση σε εγκαταστάσεις εργαστηρίου παγκόσμιας κλάσης και εκδρομές σε πολιτιστικά επίκεντρα. Οι ζωντανές συνεντεύξεις με εξωτερικούς πελάτες σημαίνουν ότι θα αποκτήσετε από πρώτο χέρι επαγγελματική εμπειρία πριν καν αποφοιτήσετε.

HCA μαθητές του HCA Illustration έχουν επίσης πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη σε εξαιρετικά εργαστήρια προσανατολισμένα στη χειροτεχνία που χρησιμοποιούν παραδοσιακές διαδικασίες εκτύπωσης, όπως πρέσα επιστολών, collagraphy, μονο-εκτύπωση, χαρακτική, χάραξη και εκτύπωση οθόνης. Οι μαθητές επωφελούνται από εξαιρετικές εγκαταστάσεις πληροφορικής και υποστήριξη που παρέχει βιομηχανικό πρότυπο λογισμικού σε συστήματα PC και MAC. Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη σειρά προϊόντων της Adobe, όπως το Photoshop, το illustrator και το After Effects, καθώς και το I-stop Motion και το Final Cut Pro για βίντεο μετά την παραγωγή.

Τα Option Modules προσφέρουν την ευκαιρία να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών σας και να συνεργαστείτε σε διάφορα μαθήματα και χρόνια. Όλοι οι μαθητές παρακολουθούν κρίσιμες μελέτες, όπου μπορείτε να αποκτήσετε συναρπαστικές γνώσεις για το θέμα που αγαπάτε.

Πάνω απ 'όλα, η ατομική ανάπτυξη είναι ο πυρήνας της απεικόνισης στο HCA .

Τι παρέχουμε:

 • Μικρή ομαδική διδασκαλία σε ένα φιλικό περιβάλλον στούντιο.
 • Μεμονωμένοι χώροι εργασίας που μπορείτε να φτιάξετε τους δικούς σας.
 • Εξαιρετική πρόσβαση στην υποστήριξη φροντιστηρίων και τεχνικές συμβουλές.
 • Εμπνευσμένοι επαγγελματίες που επισκέπτονται υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων εικονογράφων: Clive Hicks-Jenkins, Jonny Hannah, Rebecca Gibbon, Matthew Richardson, Laura Carlin, Ian Murray, Geoff Grandfield, καλλιτέχνης ρεπορτάζ Xaviere Pick και κύριοι εκτυπωτές Charles Shearer και Nick Morley.
 • Τακτικά μαθήματα σχεδίασης και εργαστήρια εκτύπωσης
 • Ευκαιρίες για την παραγωγή μιας σειράς αποτελεσμάτων, όπως γραφικά μυθιστορήματα, βιβλία εικόνων, zines και μικρές εκδόσεις, χάρτες, εκτυπώσεις και άλλα.
 • Ζωντανές ενημερώσεις έργων με εξωτερικούς πελάτες.

Επιλογές καριέρας

 • Σχεδιαστής γραφικών
 • Σχεδιαστής παραγωγής
 • Animator
 • Μηχανικός παραγωγής βίντεο
 • Αυτο-δημοσιευμένο Illustrator
 • Creative Freelance επαγγελματίες

Ιστορίες επιτυχίας

Τα πρόσφατα παραδείγματα προμηθειών που ανέλαβαν οι απόφοιτοι HCA περιλαμβάνουν:

 • Συντακτική απεικόνιση για τους Radio Times και τους New Your Times
 • Προμήθειες παιδικών βιβλίων για διάφορους εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων Quarto και Wide Eyed, Otter-Barry Books και Graffeg Books
 • Δημιουργία έργων τέχνης για δημοσιεύσεις δημοσίων σχέσεων για το Herefordshire Council και το Balfour Beatty
 • Δημιουργία ειδικών εγκαταστάσεων και έργων τέχνης τύπου "τοιχογραφία"
 • Ομάδες μαθητών έχουν αναπτύξει «συλλογικές» επιχειρήσεις που μοιράζονται χώρο στούντιο και αναπτύσσουν μικρές επιχειρήσεις

«Μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα για το HCA . Πάντα είχαμε καταπληκτικούς και εμπνευσμένους εικονογράφους και ταξίδια. Το μάθημα είναι τόσο καλά συνδεδεμένο. "
~ Tina Pearce

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Εισαγωγή στο Έτος 1

Διερευνητική, πειραματική και αναλυτική.

Κατά το πρώτο έτος, θα εξερευνήσετε τον ρόλο του σχεδίου ως βασικής ικανότητας, καθώς και τη σχέση μεταξύ σχεδίου και παραδοσιακών διαδικασιών εκτύπωσης. Θα μελετήσετε μερικές από τις θεμελιώδεις μορφές απεικόνισης, όπως η απεικόνιση μόδας και ρεπορτάζ, οι οποίες έχουν πολύ σαφή εξάρτηση από την πρακτική του σχεδίου.

Έτος 2

Εισαγωγή στο Έτος 2

Ανάπτυξη πρακτικής

Ο δεύτερος χρόνος προάγει την εξερεύνηση της απεικόνισης σε πολλές από τις θεμελιώδεις μορφές της. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε τις ικανότητές σας δημιουργίας εικόνας μέσω μιας σειράς σύγχρονων αποτελεσμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν την εμπλοκή με εξωτερικά καθορισμένα έργα και εργασίες με τη μορφή συνεργασιών, διαγωνισμών και εκθέσεων.

Έτος 3

Εισαγωγή στο Έτος 3

Επιβεβαίωση πρακτικής

Ο τελευταίος χρόνος σας είναι όπου θα ακονίσετε την περιοχή ενδιαφέροντος και / ή την ειδικότητά σας στην εικόνα. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την πρακτική έρευνας και απεικόνισης κατά τη διάρκεια του προσωπικού σας έργου και της διατριβής σας. Σας υποστηρίζουμε να το κάνετε αυτό μέσω διαπραγματεύσεων και συζητήσεων καθώς σχεδιάζετε και αναπτύσσετε αυτούς τους φορείς εργασίας.

Θα δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα παρουσιάζει την ατομική σας εξειδικευμένη πρακτική απεικόνισης. Θα δημιουργήσετε επίσης εισαγωγικά μέσα και οπτικά στοιχεία, όπως καινοτόμες επαγγελματικές κάρτες και μια εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο, για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους πρώτους στόχους της καριέρας σας μετά την αποφοίτησή σας.

140225_IllustrationAnimation.jpg

© Hereford College of Arts

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ελάχιστη ηλικία 18.
 • Επιτυχής συνέντευξη χαρτοφυλακίου.
 • Ακαδημαϊκό επίτευγμα - κανονικά θα περιμέναμε από τους υποψηφίους να έχουν επιτύχει 80 UCAS Τιμολόγια Πόντους κατά την είσοδο, αλλά, ενώ τα προσόντα είναι σημαντικά, οι προσφορές μας δεν βασίζονται αποκλειστικά σε ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε προσφορές βάσει άλλων στοιχείων ταλέντου και καταλληλότητας για το μάθημα.
 • 80 πόντοι UCAS στο νέο σύστημα τιμολογίων UCAS για το 2017 ισούται με 200 πόντους UCAS στο προηγούμενο σύστημα πόντων - για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην εξήγηση και συμβουλές σχετικά με τα τιμολόγια στον ιστότοπο της UCAS.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά - απαιτείται απόδειξη συνολικής βαθμολογίας IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις ενότητες (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση & ομιλία).
 • Θα εξεταστούν επίσης αιτήσεις από ώριμους μαθητές με σχετική εμπειρία.
 • Αναγνώριση ευκαιριών προηγούμενης μάθησης - το κολέγιο καλωσορίζει αιτήσεις από μαθητές με προηγούμενη μάθηση ή / και προηγούμενη εμπειρία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλεξιμότητα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα 15 της Πολιτικής Εισδοχής.
 • Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο μητρώο @ HCA .ac.uk και μπορούμε να προσφέρουμε περαιτέρω συμβουλές σχετικά με τις απαιτήσεις του HCA και του οργανισμού απονομής UWTSD.

Σημείωση για μαθητές Top-Up ισχύουν διαφορετικές προϋποθέσεις συμμετοχής

Μια νέα δημιουργική πανεπιστημιούπολη για το Χέρεφορντ:
Προσέγγιση σταθμών για μαθητές

Με βαριά καρδιά, σας ανακοινώνουμε ότι η νέα κατασκευή φοιτητικών καταλυμάτων σταθμών σταθμών δεν θα ανοίξει στους μαθητές όπως είχε προγραμματιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2020. Η κατασκευή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας Covid-19 και παρόλο που εργάζονται ακούραστα για προχωρήστε το κτίριο δεν θα είναι έτοιμο για μαθητές έως τις 2 Ιανουαρίου 2021. Εκτιμούμε ότι αυτό δεν είναι ιδανικό νέο και θα έχει αντίκτυπο στα σχέδια της νέας ομάδας μαθητών 2020/21. Ωστόσο, η ομάδα της καρδιάς της Πόλης έθεσε τα πράγματα σε εφαρμογή, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να έρθουν τον Σεπτέμβριο και να έχουν ένα προσωρινό άνετο σπίτι για να ξεκινήσουν τη νέα περίοδο.

Το Station Approach είναι ένα νέο, ειδικά σχεδιασμένο κατάλυμα για φοιτητές Hereford College of Arts στην καρδιά της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εκπαιδευτικές πανεπιστημιουπόλεις του HCA .

Το κατάλυμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το κολέγιο και το προσωπικό και οι μαθητές του HCA έχουν εμπλακεί με τις έννοιες του σχεδιασμού και τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το πώς θα λειτουργεί το κτίριο ως ένα σπιτικό, δημιουργικό κέντρο.

Το κατάλυμα βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό Hereford και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο εκπαιδευτικά κέντρα (College Road & Folly Lane) και το κέντρο της πόλης. Αυτό παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς πόρους της πόλης καθώς και συνδέσεις με την ευρύτερη κοινότητα.

Τα περισσότερα δωμάτια είναι διατεταγμένα σε συστάδες με κοινόχρηστη κουζίνα και σαλόνι, όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

Το κτίριο έχει μοναδική έμφαση στην εμφάνιση δημιουργικών έργων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και υπάρχει ένας εξαιρετικός, ευρύχωρος κοινωνικός χώρος στο ισόγειο σχεδιασμένος για εκθέσεις και παραστάσεις καθώς και άτυπη κοινωνικοποίηση.

Αυτό το νέο κτίριο επωφελείται από μια καινοτόμο, «έξυπνη» διαδικασία κατασκευής εκτός του χώρου που υποστηρίζει εξαιρετική ποιότητα.

Τοποθεσία

Το Station Approach βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από πολλές εγκαταστάσεις για να υποστηρίξει ανεξάρτητους σπουδαστές που ζουν, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ απέναντι από την τοποθεσία.

Το σύγχρονο, ιατρικό κέντρο πολλαπλών GP του Hereford ανοίγει μερικές εκατοντάδες μέτρα κατά μήκος του δρόμου.

Ο ιστότοπος δίνει στους μαθητές εύκολη πρόσβαση στον όμορφο καταπράσινο χώρο του Churchill Gardens, καθώς και σε ψυχαγωγία όπως το δημοφιλές Bowling Alley του Hereford.

Για να ταξιδέψετε περισσότερο, η προσέγγιση του Σταθμού που βρίσκεται πιο μακριά δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί καλύτερα σε σιδηροδρομικές γραμμές, λεωφορεία, ποδήλατα και ταξί.

Ήθος

Η προσέγγιση σταθμών θα πραγματοποιηθεί για την προώθηση της φοιτητικής κοινότητας και της ευημερίας των μαθητών.

Θα έχει μια επανδρωμένη ρεσεψιόν κατά τη διάρκεια της ημέρας και υπηρεσία επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης εκτός ωρών.

Τα μεμονωμένα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν δημιουργικές ταπετσαρίες για να μπορούν οι μαθητές να εξατομικεύσουν με μια επίδειξη της δικής τους εργασίας ή πηγών έμπνευσης.

Εκδηλώσεις όλο το χρόνο και κοινωνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε η ομάδα διαχείρισης της προσέγγισης Station σε συνεργασία με μαθητές θα υποστηρίξουν τη δημιουργική κοινότητα.

Φοιτητές εκπρόσωποι και προσωπικό HCA θα συμμετέχουν στη συνεχιζόμενη λήψη αποφάσεων γύρω από τη διαχείριση των πανεπιστημίων.

Ο Abigail Appleton, ο Διευθυντής, δήλωσε: «Ήταν πραγματικά συναρπαστικό για μένα να συνεργαστώ με συνεργάτες που είναι τόσο αφοσιωμένοι στην υποστήριξη της φοιτητικής κοινότητας και της ευημερίας των μαθητών όσο το Cityheart. Ανοίγουμε την προσέγγιση σταθμών για το δεύτερο και το τρίτο έτος καθώς και τα πρώτα χρόνια καθώς αυτό αντικατοπτρίζει το ήθος μας για την ανάπτυξη μιας διασυνδεδεμένης κοινότητας κολλεγίων. Προωθεί την κοινωνικότητα, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την υποστηρικτική συμπεριφορά μεταξύ των ομάδων του έτους. Συνεργαζόμαστε επίσης με τον νέο πρωτοπόρο NMiTE της Hereford, και οι φοιτητές πτυχίου που ξεκινούν το νέο τους πρόγραμμα καλούνται επίσης να υποβάλουν αίτηση για αίθουσες στο Station Approach. Η πρακτική των δημιουργικών τεχνών και η καινοτόμος μηχανική έχουν πολλά κοινά. Είμαι ενθουσιασμένος που οι μαθητές του HCA έχουν αυτήν την ευκαιρία να ζήσουν μέσα στον ίδιο δημιουργικό κόμβο και ανυπομονώ να δουν πολλές δημιουργικές συνεργασίες. "

Μερικοί από τους συνεργάτες μας

Η Εταιρεία Ανάπτυξης Cityheart Partnerships ειδικεύεται στη συνεργασία με το δημόσιο τομέα και έχει παραδώσει κτίρια Φοιτητικής Διαμονής μικρότερης κλίμακας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και κτίρια υγειονομικής περίθαλψης. Έχει ισχυρό ήθος να συνεργάζεται στενά με συνεργάτες και να παρέχει βιώσιμες λύσεις. Από τον Διευθυντή Alastair Gourlay έως τον Διευθυντή Επιχειρήσεων Sian Evans, το Cityheart είναι τόσο παθιασμένο όσο είμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές θα είναι χαρούμενοι και υποστηριζόμενοι στα καταλύματά τους.

Η Engie είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας και υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθιά δέσμευση για αναγέννηση, κοινότητα και τοποθέτηση. Ο Ένγκι είναι ενθουσιασμένος για την προώθηση της φοιτητικής τέχνης σε όλους τους ιστότοπους καθώς και στο τελικό κτίριο.

Το Caledonian Modular είναι πρωτοπόρος στο κτίριο εκτός του χώρου Ο σχεδιαστής μας από την Καληδονία David Wallace έχει το «Art School» στο DNA του και είναι τόσο χαρούμενος που μιλάει τον Bauhaus όσο και τα είδη μπάνιου μαζί μας.

Το Herefordshire Council υποστηρίζει ανεπιφύλακτα την ανάπτυξη της ιστορικής σχολής τέχνης του Hereford και την περαιτέρω ανάπτυξη της διεθνούς φήμης του Hereford για την εξειδικευμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και για να καταστήσει το Hereford μια βιώσιμη πόλη. Μας αρέσει που ο διευθύνων σύμβουλος Alistair Neill έρχεται να επισκεφθεί το κολέγιο με το ποδήλατό του.

Κόστος διαμονής

Η τιμή ενοικίασης ανά εβδομάδα για ένα συγκρότημα κρεβατοκάμαρων θα είναι περίπου 142 £ για 42 εβδομάδες - που ισοδυναμεί με 5.964 £ ετησίως.

Η τιμή ενοικίασης ανά εβδομάδα για ένα στούντιο διαμέρισμα θα είναι περίπου 163 £ για 42 εβδομάδες - που ισοδυναμεί με 6.846 £ ετησίως.

* Με την επιφύλαξη των όρων και προϋποθέσεων

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and ... περαιτέρω

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and each other. Students also experience an excellent amount of contact time with tutors in a forum which is small enough for your voice to be heard. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη