Τα προπτυχιακά προγράμματα της ICI στις Διεθνείς Μαγειρικές Τέχνες επικυρώνονται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η προσωπική προσοχή που θα λάβετε στην ICI θα σας επιτρέψει να τελειοποιήσετε τις γαστρονομικές δεξιότητές σας από τα πρώτα βήματα μέχρι τα πιο πρόσφατα εστιατόρια. Η σημερινή βιομηχανία απαιτεί ατομικότητα - τα μικρά μας μεγέθη τάξης επιτρέπουν στους μελλοντικούς σεφ να αναπτύξουν τη δική τους αίσθηση και δημιουργικότητα. Σας επιτρέπουμε να καλλιεργήσετε το δικό σας στυλ, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι έχετε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης για να υποστηρίξετε τα όνειρά σας.

Απαιτήσεις για εισαγωγή.

  • Ελάχιστη ηλικία 18 ετών.
  • Πιστοποιητικό ΙΜΙ / Γυμνάσιο / ΙΒ / Α Επίπεδα ή ισοδύναμο
  • Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα: 5.0 IELTS ή ισοδύναμο.

Τι είναι ο Στόχος του Προγράμματος;
Τα δίδακτρα έχουν πρακτικά και ακαδημαϊκά στοιχεία που προετοιμάζουν τους αποφοίτους μας για να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της επαγγελματικής κουζίνας. Διδάσκουμε τεχνικές δεξιότητες τελευταίας τεχνολογίας και μεταβιβάσιμες προηγμένες επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε στα υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα.

Ποια προσόντα θα λάβετε;

Bachelor of Arts με τιμητικές διακρίσεις στις διεθνείς μαγειρικές τέχνες που απονέμεται από το ΙΜΙ της Ελβετίας και επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIMI International Management Institute Switzerland »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 21, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
96,000 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Living and Studying at IMI Switzerland