BA (Hons) Διαχείριση Αερομεταφορών και Αεροδρομίων

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Η αεροπορική βιομηχανία είναι προοδευτική και συνεχώς εξελίσσεται σε τεχνολογίες, διαδικασίες και πρωτόκολλα. Ψάχνουμε για προσαρμόσιμα, αυτοδύναμα άτομα που έχουν μια λογική προσέγγιση και ένα κριτικό μυαλό. Το Bucks έχει μια μακροχρόνια φήμη για τους πτυχούς αεροναυπηγικής του και αυτή η ανταποκρινόμενη πορεία αντανακλά τις συνεχείς αλλαγές μέσα σε αυτό το συναρπαστικό κλάδο.

Το πρόγραμμα αυτό συμβαδίζει με τις συνεχείς αλλαγές στον κλάδο των αερομεταφορών, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσετε με τις ικανότητες που απαιτεί αυτός ο ενεργειακός τομέας.

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε το πτυχίο BA (Hons) για την αεροπορική και αερολιμενική διαχείριση με το έτος ίδρυσης, στην πανεπιστημιούπολη Aylesbury Vale, στο Campus Uxbridge ή στο High Wycombe Campus, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις ικανότητες και την εμπιστοσύνη σας προτού προχωρήσετε στο πρόγραμμα σπουδών Υψηλή πανεπιστημιούπολη Wycombe.

Τι θα καλύψει αυτό το μάθημα;

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα εισαχθείτε στη δομή και λειτουργία της αεροπορικής βιομηχανίας. Θα δημιουργήσετε ένα ίδρυμα στο μάρκετινγκ και τη διοίκηση ανθρώπων που θα παραδοθεί σε ένα βιομηχανικό πλαίσιο. Θα μελετήσετε επίσης τις πτυχές ασφαλείας και ασφάλειας των αεροπορικών μεταφορών και θα αρχίσετε να εξετάζετε τα σχετικά οικονομικά και οικονομικά θέματα.

Το δεύτερο έτος επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης και αναλύσεων. Εδώ θα διερευνήσετε περαιτέρω τις λειτουργίες και θα εξετάσετε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Θα εξετάσετε επίσης γιατί οι αεροπορικές εταιρείες αποτυγχάνουν και μελετούν τις βασικές ενότητες στην επικουρική διαχείριση εσόδων και αρχίζουν την προετοιμασία για εποχική απασχόληση.

Κατά το τελευταίο έτος, θα πραγματοποιήσετε ένα μεμονωμένο έργο και θα ακολουθήσετε ενοποιημένες ενότητες αεροπορίας που καλύπτουν την παγκοσμιοποίηση, τη βιωσιμότητα, την εμπορική ανάλυση και τον προγραμματισμό. Θα αποφοιτήσετε με ισχυρές ηγετικές και διαχειριστικές δεξιότητες και μια ευρεία κατανόηση του τομέα των αερομεταφορών και του αεροδρομίου.

Περισσότερες τοποθετήσεις, περισσότερες επιλογές

Το Bucks είναι ένα πανεπιστήμιο Placements Plus. Έτσι, ανεξάρτητα από τον βαθμό που κάνετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται από τη βιομηχανία, για να σας βοηθήσουν να μπείτε στον επιλεγμένο σας τομέα.

Επίσης, θα σας προετοιμάσουμε για εργασία, με ειδικές δεξιότητες για επαγγελματική κατάρτιση, περαιτέρω ενίσχυση του βιογραφικού σας σημείου και δεξιοτήτων οικοδόμησης που θα αποτιμήσουν οι εργοδότες. Σε αναγνώριση της αξίας, τοποθετούμε σε αυτές τις δεξιότητες έχουμε ενσωματώσει αυτή την εμπειρία στο χρόνο μελέτης σας.

Το Placements Plus έχει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία κάτω από τη ζώνη σας ενώ είστε φοιτητής. Για να αυξήσετε αργότερα τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την εργασία που επιθυμείτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΚΩΔΙΚΟΣ UCAS: N857

Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας είναι μοναδικό στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου και συμβαδίζει με τις συνεχείς αλλαγές στον κλάδο των αερομεταφορών. Αυτό σας εξασφαλίζει την αποφοίτησή σας με τις πιο σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί αυτός ο ενεργειακός τομέας.

Έχουμε αναπτύξει προγράμματα αεροναυπηγικής και αερολιμενικών προγραμμάτων με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και προσελκύουμε έναν αριθμό φιλοξενούμενων καθηγητών.

Άνθρωπος 1ο χρυσό βραβείο στην αεροπορία

Ήμασταν το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έλαβε την πρώτη χρυσή διαπίστευση για τους πτυχούς αεροναυπηγικής μας (2015-2017). Όντας τόσο κοντά στο Heathrow, το μάθημα προσελκύει μια ποικιλία από προσκεκλημένους λέκτορες.

Εργασιακή εμπειρία στον κλάδο

Στο τέλος του δεύτερου έτους, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε εποχική απασχόληση στον κλάδο. Οι σύνδεσμοι μας με τα αεροδρόμια παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες για αυτές τις τοποθετήσεις, οι οποίες σας δίνουν μια εικόνα για τις εσωτερικές λειτουργίες των αερομεταφορέων και των αερομεταφορέων. Αυτή τη φορά στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τη μελλοντική καριέρα σας.

Το τμήμα ακολουθεί συνεχώς νέες συνεργασίες για να σας βοηθήσει να βρείτε κατάλληλες τοποθετήσεις. Διοργανώνουμε διάφορα σεμινάρια για να σας βοηθήσουμε σε αυτή τη διαδικασία, τα οποία περιλαμβάνουν τμήματα σχετικά με τις διαδικασίες για την ανατροφοδότηση της τοποθέτησης εργασίας και καθοδήγηση σχετικά με τη λήψη σχετικών ενοτήτων κατά τη διάρκεια της εποχικής απασχόλησής σας.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισόδου σε μαθήματα;

Μια τυπική προσφορά θα είναι μια βαθμολογία UCAS των 80. Θα απαιτηθούν τουλάχιστον δύο πλήρη επίπεδα Α (ή ισοδύναμα). Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς απαιτήσεις συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα, επισκεφτείτε τις διεθνείς σελίδες μας.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα ή όσοι δεν αισθάνονται πλήρως προετοιμασμένοι για ένα κύκλο σπουδών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός Έτους Ίδρυμα.

Μαθήματα μαθήματος

Χάρτης μονάδων

Αυτός ο χάρτης μονάδων παρέχει μια λίστα με τις ενότητες που αποτελούν την πορεία σας.

Κάθε ενότητα αξίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων (συνήθως 15 ή 30 μονάδες για προπτυχιακά μαθήματα). Υποχρεωτικές (ή «βασικές») ενότητες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις των υποκειμένων, ενώ οι ενότητες «επιλογή» σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Για ένα μάθημα πλήρους φοίτησης, πρέπει να λάβετε ενότητες συνολικού ύψους 120 μονάδων σε κάθε επίπεδο του μαθήματος. Ο αριθμός των ενοτήτων επιλογών που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τον αριθμό των υποχρεωτικών ενοτήτων σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρθρωση του μαθήματος σας μέσω των σελίδων Ακαδημαϊκών Συμβουλών.

Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις απαιτήσεις της έρευνας και του εργοδότη και οι ενότητες μεταβάλλονται περιοδικά ώστε να αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στο θέμα. Επιπλέον, όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φοιτητών που ενδιαφέρονται για μια ενότητα επιλογών, αυτό μπορεί να μην προσφέρεται. Εάν δεν λειτουργεί μια ενότητα προαιρετικών επιλογών, θα σας συμβουλέψουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια εναλλακτική ενότητα.

Οι ενότητες που διατίθενται σε αυτό το μάθημα έχουν ως εξής:

Ενότητες 1ου έτους

 • Εξελίξεις στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών
 • Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων
 • Αεροπορικές μεταφορές - Ασφάλεια και ασφάλεια
 • Αερογραμμή και αερολιμένα
 • Λειτουργίες Αεροδρομίου
 • Εισαγωγή στην Οικονομία και Οικονομία
 • Επαγγελματικές δεξιότητες και ανάπτυξη
 • Δομή του κλάδου των αερομεταφορών

Μονάδες έτους 2

 • Διαχείριση Αεροπορικών Εταιρειών
 • Διαχείριση Αεροδρομίου
 • Διαχείριση επικουρικών εσόδων
 • Έρευνα και σχεδιασμός της απασχόλησης
 • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
 • Διαχείριση, ηγεσία και αλλαγή
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Διαχείριση Κρίσεων Αερογραμμών και Συνέχειας

Μονάδες έτους 3

 • Αεροναυπηγική Οικονομία και Οικονομία
 • Αεροπορία στο παγκόσμιο πλαίσιο
 • Επιχειρήσεις και επιχειρήσεις (προαιρετικά)
 • Το μέλλον της βιομηχανίας αερομεταφορών (προαιρετικό)
 • Ερευνητικό Έργο (προαιρετικό)
 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Διαχείριση Βιωσιμότητας

Απασχολησιμότητα

Ποιες είναι οι προοπτικές σταδιοδρομίας μου

Μέχρι την αποφοίτησή σας, θα έχετε αποκτήσει πρακτική εργασιακή εμπειρία και σε βάθος γνώση του κλάδου των αερομεταφορών. Αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα προσοδοφόρους στις αεροπορικές και τουριστικές βιομηχανίες και θα έχετε τα προσόντα να ακολουθήσετε μια καριέρα στους τομείς των αερομεταφορών, των αερολιμένων, των χειριστών εδάφους και των φορτωτών. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια προσφέρουν έναν περιορισμένο αριθμό τοποθετήσεων σε προγράμματα εκπαίδευσης μεταπτυχιακών στελεχών, τα οποία θα μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση.

Εναλλακτικά, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πώς θα με βοηθήσετε να προετοιμαστώ για το μέλλον μου;

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα σας υποστηρίξουμε στη διαδρομή για την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε καίριες δεξιότητες, που θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και καλοί ηγέτες. Οι ενότητες και η διδακτική μας εμπειρία θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ανεξάρτητοι ως μαθητευόμενοι και πιο σίγουροι για την εμπειρία της πειθαρχίας σας.

Σας βοηθάμε επίσης να βρείτε εργασία μετά την αποφοίτησή σας.

Η Μεγάλη Προσφορά

Στο Bucks, πιστεύουμε ότι θέτουμε πρώτα τους σπουδαστές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ένωση Φοιτητών μας έχει αναπτύξει το αποκλειστικό μας πακέτο "Big Deal". Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε μια τόσο ποικίλη και συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων - για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του πανεπιστημίου.

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις και διασκέδαση, επιπρόσθετα εργαστήρια δεξιοτήτων, αθλητικά, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κοινωνίες και προγράμματα πληρωμένων μαθητών. Όλα σε ένα από τα κορυφαία 10 Συλλόγων Φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μεγάλη υπόθεση!

Αμοιβές

Πόσο κοστίζει

 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Σεπτέμβριος 2019: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Σεπτέμβριος 2019: £ 12.000 ετησίως
 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Φεβρουάριος 2020: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Φεβρουάριος 2020: £ 12,000 ανά έτος

Τα περισσότερα μαθήματα θα περιλαμβάνουν κάποιο επιπλέον κόστος που δεν καλύπτεται από τις αμοιβές σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on ... περαιτέρω

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on beer and spirits! Διαβάστε Λιγότερα
Υψηλή Wycombe , Uxbridge , Aylesbury + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη