Ο στόχος μας είναι να προσδώσουμε μια κλασική μουσική εκπαίδευση χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέψει στον υποψήφιο φοιτητή να καταφέρει να κατασκευάσει ένα πιο ευέλικτο σχέδιο μελέτης που μπορεί να προσανατολιστεί σε πιο προσωπικά αποτελέσματα σταδιοδρομίας. Επιθυμία μας είναι οι μαθητές μας να είναι αντιπροσωπευτικοί των καλύτερων που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία.

Το Τμήμα Μουσικής του Yasar University , τμήμα της Σχολής Καλών Τεχνών, ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009. Είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή μουσικής στο σύστημα των Πανεπιστημίων του Ιδρύματος στην πόλη της Σμύρνης. Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι ερμηνευτές και εκπαιδευτικοί εξασφαλίζουν τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Το σχολείο διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες και υποστηρίζει μια ωραία Πανεπιστημιακή Ορχήστρα Επιμελητηρίου.

Η κατοχή μιας διεθνούς φήμης σχολής, στόχος μας είναι να αποφοιτήσουμε τους φοιτητές που θα είναι σε θέση να αναλάβουν μουσική σταδιοδρομία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Η Ορχήστρα του Δωματίου του Πανεπιστημίου παρέχει σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να παίξει τόσο ως ορχηστρικό όσο και ως σόλο μουσικός. Λόγω των τεχνολογικών μας μέσων, οι σπουδαστές θα έχουν τις συναυλίες τους καταγραμμένες και θα μεταδίδονται μέσω ενός αριθμού μέσων (τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο). Αυτό θα τους επιτρέψει να οικοδομήσουν μια πραγματική εργασιακή εμπειρία ενώ μελετούν.

Το πρόγραμμα αυτό είναι 70% τουρκικό και 30% αγγλικό. Δεν συνιστάται αν δεν μιλάτε καλά στα τουρκικά.

Προϋποθέσεις εισόδου για διεθνείς φοιτητές

  • Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική αίτηση αίτησης href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Δίπλωμα γυμνασίου, πιστοποιητικό αποφοίτησης από το σχολείο, αντίγραφο και επιστολή αναφοράς για προπτυχιακούς υποψηφίους
  • Πανεπιστημιακό πτυχίο, αντίγραφο και ακαδημαϊκή επιστολή αναφοράς για υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές
  • Απόδειξη της αγγλικής επάρκειας
  • Αντίγραφο διαβατηρίου
  • Φωτογραφία διαβατηρίου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη