Το πρόγραμμα σχεδίασης ταινιών σχεδιάστηκε για μια νέα γενιά καλλιτεχνών κινηματογράφου που μοιράζονται το πάθος για κινηματογραφικές ταινίες και θέλουν να μάθουν κάνοντας τα δικά τους έργα σε ένα πρακτικό πρόγραμμα.

Η μάθηση να είναι σκηνοθέτης δεν γίνεται μόνο με τη θεωρία. Αυτό γίνεται με εμβάπτιση στη διαδικασία και γνωρίζοντας τα "whys" που διδάσκουν τα "hows". Αυτό γίνεται με πρακτική εμπειρία, δοκιμή και λάθος, ανατροφοδότηση και διόρθωση, καθώς και ερωτήσεις και απαντήσεις. Η κινηματογραφία απαιτεί την ενσωμάτωση πολλών ειδών γνώσεων. Στα μαθήματα σχεδιασμού ταινιών, οι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο πώς να χειρίζονται μια φωτογραφική μηχανή, να φωτίζουν μια σκηνή ή να επεξεργάζονται μια ταινία, αλλά μαθαίνουν επίσης πως όλες οι πτυχές της κινηματογραφικής παραγωγής σχετίζονται, αλληλεπιδρούν και εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο.

Το πρόγραμμα αυτό είναι 70% τουρκικό και 30% αγγλικό. Δεν συνιστάται αν δεν μιλάτε καλά στα τουρκικά.

Περιγραφή του μαθήματος

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου έτους, το πρόγραμμα σπουδών θα δοθεί έμφαση σε σεναριογράφηση, σκηνοθεσία, παραγωγή, κινηματογραφία, μοντάζ και μετα-παραγωγή. Κάθε φοιτητής αναμένεται να ενεργήσει ως συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός, εικονολήπτης και συντάκτης σε τόσες διαφορετικές ταινίες όσο μπορούν. Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι φοιτητές αποφοιτούν όχι μόνο με αρκετές γνώσεις και δεξιότητες σε όλες τις πτυχές της παραγωγής ταινιών, αλλά και με καθοδηγούμενη εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφέροντος.

Αποτελέσματα

 • Δυνατότητα σύντομων και χαρακτηριστικών δραματικών ταινιών.
 • Δυνατότητα χρήσης κινημάτων / βίντεο, hypermedia και τεχνολογιών που βασίζονται στο Web.
 • Δυνατότητα χειρισμού εξελιγμένων έργων από την έννοια μέσω της παραγωγής και της παράδοσης.
 • Δυνατότητα χρήσης μιας σειράς τεχνικών συσκευών, εφαρμογών και διαδικασιών πολυμέσων για την εισαγωγή ιδεών, τη διαχείριση των επιθυμητών αποτελεσμάτων και την εξερεύνηση των αισθητικών ιδιοτήτων.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος, εικονολήπτης ή συντάκτης στο περιεχόμενο που παράγει τηλεοπτικές και κινηματογραφικές βιομηχανίες.

Προϋποθέσεις εισόδου για διεθνείς φοιτητές

 • Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση αίτησης href = "https://apply.yasar.edu.tr/
 • Δίπλωμα γυμνασίου, πιστοποιητικό αποφοίτησης από το σχολείο, αντίγραφο και επιστολή αναφοράς για προπτυχιακούς υποψηφίους
 • Πανεπιστημιακό πτυχίο, αντίγραφο και ακαδημαϊκή επιστολή αναφοράς για υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές
 • Απόδειξη της αγγλικής επάρκειας
 • Αντίγραφο διαβατηρίου
 • Φωτογραφίες διαβατηρίου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη