Read the Official Description

Το αγγλικό πρόγραμμα στο Grenfell Campus, Memorial University σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε προς ένα πτυχίο των τεχνών με έναν κύριο στα αγγλικά και έναν μικρό σε μια άλλη περιοχή.

Προσφέρουμε εκπαίδευση στην αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή μέσα στο πλαίσιο ενός προγράμματος σπουδών για φιλελεύθερες τέχνες.

Το αγγλικό πρόγραμμα του Grenfell περιλαμβάνει βασικά μαθήματα που σας δίνουν μια ισχυρή κατανόηση των ουσιαστικών πτυχών της αγγλικής λογοτεχνίας. Τα μαθήματα επικεντρώνονται επίσης σε συγκεκριμένους τομείς αγγλικών μελετών, όπως:

 • Καναδική λογοτεχνία
 • Δραματική λογοτεχνία
 • Σύγχρονη βιβλιογραφία
 • Δημιουργικό γράψιμο

Γιατί να σπουδάσετε αγγλικά στο Grenfell;

Αν σας αρέσει να διαβάζετε και να γράφετε, το αγγλικό πρόγραμμα στο Grenfell θα επεκτείνει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την κριτική σκέψη. Υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργική γραφή και οι εκπαιδευτές μας σας εκθέτουν σε διαφορετικές κοσμοτυπίες μέσω της λογοτεχνίας, επιτρέποντάς σας να αναλύσετε τον πολιτισμό, τα παγκόσμια γεγονότα και τις καθημερινές σας συναντήσεις με νέο τρόπο.

 • Εξερευνήστε τόσο την κλασική όσο και τη σύγχρονη λογοτεχνία, από μεσαιωνικά έπη μέχρι σύγχρονα γραφικά μυθιστορήματα
 • Καλύτερη κατανόηση των κοινωνικών και πολιτιστικών συνθηκών των ανθρώπων σε όλη την ιστορία.
 • Πιάστε τις μεταβαλλόμενες απόψεις και τις στάσεις που σχετίζονται με έννοιες όπως η ομορφιά και η αλήθεια.
 • Κατανοήστε τις χαρές και τις θλίψεις των άλλων και κατανοήστε τα γεγονότα που μας διαμορφώνουν.
 • Μάθετε τρόπους να ασχοληθείτε με τον κόσμο γύρω σας και να εκτιμήσετε την ποικιλομορφία της πολιτιστικής δουλειάς των συγγραφέων στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο.
 • Αποκτήστε στέρεες ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης.

Είναι προσιτό

Θα απολαύσετε το χαμηλότερο ποσοστό δίδακκης στον αγγλόφωνο Καναδά. Η επαρχιακή κυβέρνηση δίνει υψηλή προτεραιότητα στην εκπαίδευση, παρέχοντας εκτεταμένη χρηματοδότηση στο Πανεπιστήμιο Memorial. Αυτή η δέσμευση μας επιτρέπει να παρέχουμε μια προσιτή αλλά υψηλής ποιότητας μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είναι προσωπικό

Στο Grenfell, οι καθηγητές σας θα σας γνωρίσουν ονομαστικά. Ο χαμηλός δείκτης φοιτητών / εκπαιδευτών μας διασφαλίζει ότι η μάθηση σας θα είναι προσωπική και σχετική. Με λίγο πάνω από 1.300 μαθητές στην πανεπιστημιούπολη, θα κάνετε πραγματικές επαφές με τους συμμαθητές σας και θα γίνετε σημαντικό μέρος της κοινότητας του Grenfell.

Η σχολή μας ειδικεύεται σε ένα εύρος λογοτεχνικών ειδών από την καναδική ποίηση και την αυριανή λογοτεχνία, στα βικτοριανά και αμερικανικά κλασικά.

Πληροφορίες για φοιτητές πρώτου έτους

Εκτός από τις απαιτήσεις του αγγλικού προγράμματος, οι αγγλόφωνες μεγαλύτερες εταιρείες θα ολοκληρώσουν επίσης έναν ανήκοο οκτώ μαθημάτων σε ένα άλλο θέμα. Μικρά προγράμματα προσφέρονται σε περιοχές όπως η λαογραφία, η γεωγραφία και η ιστορία της τέχνης.

Ως φοιτητής του Grenfell, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, στο οποίο πληρώνετε τα δίδακτρα της Grenfell ενώ σπουδάζετε σε άλλο πανεπιστήμιο μελών του NSE στον Καναδά ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν επίσης διάφορα βραβεία και υποτροφίες για φοιτητές στο αγγλικό πρόγραμμα.

Εισδοχή

Για να γίνετε δεκτοί στο αγγλικό πρόγραμμα στο Grenfell, πρέπει να πληροίτε τις γενικές απαιτήσεις εισδοχής για το Πανεπιστήμιο Memorial και να δηλώσετε αγγλικά ως σπουδαστές σας.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι του αγγλικού προγράμματος του Grenfell είναι εξοπλισμένοι για να εργαστούν σε διάφορους τομείς και να συνεχίσουν διάφορες επαγγελματικές σταδιοδρομίες όπως:

 • Δάσκαλος
 • Δημοσιογράφος
 • Κειμενογράφος
 • Συντάκτης
 • Δημόσιες σχέσεις ή επαγγελματίες επικοινωνιών
 • Δημόσιος υπάλληλος
 • Μυθιστόρημα ή θεατρικός συγγραφέας

Βραβεία και μετάλλια

Το βραβείο Madeline Fowler στα αγγλικά

Το βραβείο αυτό, αξίας 100,00 δολαρίων, είναι στη μνήμη της Madeline Fowler, της οποίας η αγάπη για την ανάγνωση ήταν μια έμπνευση για τα παιδιά της. Το βραβείο απονέμεται κανονικά σε έναν ανώτερο φοιτητή που παρακολουθεί το πτυχίο BA στα αγγλικά και ασχολείται με σπουδές πλήρους φοίτησης στο Grenfell Campus. Το βραβείο θα απονεμηθεί από την Επιτροπή Γερουσίας για τις Προπτυχιακές Υποτροφίες και την Οικονομική Βοήθεια κατόπιν σύστασης του Προέδρου του Προγράμματος Αγγλικών.

Πανεπιστημιακό Μετάλλιο για Ακαδημαϊκή Αριστεία στα Αγγλικά

Το Πανεπιστημιακό Μετάλλιο για την Ακαδημαϊκή Αριστεία στα αγγλικά δίδεται κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης σε υποψήφιο για το πτυχίο με πτυχίο αγγλικών, το οποίο συνιστάται από τον πρόεδρο του αγγλικού προγράμματος. Το βραβείο απονέμεται από την Επιτροπή Γερουσίας για τις Προπτυχιακές Υποτροφίες και την Οικονομική Βοήθεια.

Program taught in:
Αγγλικά
Memorial University, Grenfell Campus

See 10 more programs offered by Memorial University, Grenfell Campus »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο