BA Ψυχολογία

Bloomsburg University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA Ψυχολογία

Bloomsburg University

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Bloomsburg University διαθέτει ένα προπτυχιακό και μικρό πρόγραμμα με όλα τα μαθήματα που διδάσκονται από τη σχολή που κατέχει τερματικό Ph.D. πτυχία στην ψυχολογία, σχεδόν όλοι με διδακτορικό στην ειδικότητά τους.

Οι μεγάλες σχολές ψυχολογίας μελετούν όλους τους βασικούς τομείς της πειθαρχίας, από την στατιστική έως την πειραματική μεθοδολογία και τις εφαρμογές στην προηγμένη θεωρία, καθώς και από την ανεξάρτητη έρευνα, πρακτική άσκηση και πρακτική άσκηση διδασκαλίας.

Με την εξειδίκευση στην ψυχολογία , την επιστημονική μελέτη των ψυχικών λειτουργιών και συμπεριφορών, είστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα συναντήσετε ως εργαζόμενος, μέλος της οικογένειας και ενδιαφερόμενος πολίτης σε αυτόν τον παγκόσμιο κόσμο. Στο BU, σας παρέχονται οι δεξιότητες στο χώρο εργασίας που απαιτούνται σε αυτή την ενημερωμένη ηλικία. ένα στέρεο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για προχωρημένη μελέτη σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. και τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες για να πετύχει το εργατικό δυναμικό και να ευδοκιμήσει στην καθημερινή ζωή.

Άσκηση σημαντικών σας μέσα από ...

Η ψυχολογία παρέχει μια ποιοτική προπτυχιακή εκπαίδευση

Οι μαθητές ξέρουν πώς να μάθουν

Η γνώση του τρόπου μάθησης περιλαμβάνει τη χρήση στρατηγικών μάθησης, όπως συνεδρίες μελέτης αποστάσεων. επεξεργασία πληροφοριών για το νόημα? δημιουργώντας απαντήσεις για τη βελτίωση της μνήμης. εξηγώντας τις έννοιες. χρησιμοποιώντας οπτικές-χωρικές, λεκτικές και κιναισθητικές στρατηγικές. και να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μάθησης. Οι σπουδαστές μπορούν εύλογα να αναμένουν από το προσωπικό τους και το προσωπικό υποστήριξης στο ίδρυμα τους να τους βοηθήσουν να μάθουν να μαθαίνουν.

Οι σπουδαστές αναλαμβάνουν αυξανόμενη ευθύνη για τη δική τους μάθηση

Οι μαθητές πρέπει να αναπτύξουν την εξειδικευμένη συνήθεια της μεταγνώρισης, η οποία περιλαμβάνει τη γνώση όταν χρειάζονται βοήθεια με την εκμάθηση και όταν μαθαίνουν καλά από μόνα τους. Στις αρχές του εξαμήνου, οι σπουδαστές που χρειάζονται βοήθεια με τη μάθηση θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από τους καθηγητές τους και άλλους στην πανεπιστημιούπολη που μπορούν να υποστηρίξουν τη μάθηση (π.χ. προσωπικό στα κέντρα μάθησης των σπουδαστών).

Οι μαθητές επωφελούνται από την πλούσια ποικιλία που υπάρχει στο κολλέγιο

Οι προβλέψεις δείχνουν ότι μέχρι το 2050 δεν θα υπάρξει ομάδα μεμονωμένων πλειοψηφιών στις Ηνωμένες Πολιτείες (US Census Bureau, 2008), όταν οι περισσότεροι σημερινοί φοιτητές θα εξακολουθήσουν να εργάζονται στο εργατικό δυναμικό. Οι δημογράφοι αναμένουν ότι άλλες περιοχές του κόσμου θα γίνουν ολοένα και πιο ποικίλες. Οι άνθρωποι διαφέρουν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της έκτασης της ικανότητας και των διαφορών στη φυλή, την εθνικότητα, τη χώρα προέλευσης, την ηλικία, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των άλλων σπουδαστών και των μελών του διδακτικού προσωπικού παρέχουν μαθησιακές εμπειρίες για τα πραγματικά πράγματα στην κατανόηση των ανθρώπων που βλέπουν τα γεγονότα στον κόσμο από διαφορετικές προοπτικές. Η εκμάθηση από διάφορους μαθητές και μέλη της σχολής είναι ένα σημαντικό στοιχείο μιας ποιοτικής εκπαίδευσης.

Οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για την αναζήτηση συμβουλών για ακαδημαϊκά καθήκοντα

Όπως η επιλογή μαθημάτων με την εγκεκριμένη σειρά που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του ιδρύματος για τη μεγάλη και γενική εκπαίδευση. Είναι επίσης υπεύθυνοι για την αναζήτηση συμβουλών σχετικά με το σχεδιασμό μιας καριέρας που είναι ρεαλιστική και προσαρμοσμένη στα ατομικά ταλέντα, τις προσδοκίες και τις καταστάσεις. Αποτέλεσμα αυτής της αρχής είναι ότι η σχολή και το προσωπικό θα είναι διαθέσιμες στους φοιτητές και θα είναι ενημερωμένες σχετικά με τις απαιτήσεις για τις μεγάλες και επαγγελματικές επιλογές για τις μεγάλες ειδικότητες στην ψυχολογία.

Οι σπουδαστές προσπαθούν να γίνουν πολίτες με γραπτή ψυχολογία

Ο στόχος να γίνουν πολίτες με ψυχική παιδεία είναι να προετοιμάσουν τους μαθητές για τις απαιτήσεις ενός παγκόσμιου 21ου αιώνα. Το ψυχολογικό αλφαβητισμό περιλαμβάνει την κατοχή βασικής γνώσης για το αντικείμενο της ψυχολογίας, την αποτίμηση της επιστημονικής σκέψης, την ηθική συμπεριφορά, την αναγνώριση και προαγωγή του σεβασμού προς την ποικιλομορφία και τη διδασκαλία της συμπεριφοράς και των πνευματικών διαδικασιών των ίδιων και των άλλων. Η πρόσβαση στις πληροφορίες από μακρινές χώρες έχει κάνει τους σπουδαστές παγκόσμιους πολίτες, ακόμη και αν δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ έξω από τη γενέτειρά τους, και ενισχύει την ικανότητά τους να βλέπουν ζητήματα από πολλές οπτικές γωνίες. Έτσι, οι ψυχολογικά άρρηκτα πολίτες εκτιμούν τις διεθνείς προοπτικές στην ψυχολογία και οικειοθελώς ασχολούνται με τους πολίτες από χώρες διαφορετικές από τις δικές τους.

Πηγή: Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία

Ως κύριος ψυχολογία, θα ...

  • επιδεικνύουν μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας: προφορική, γραπτή και διαπροσωπική.
  • κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία της ψυχολογίας (περιεχόμενο και θεωρίες).
  • κατανοήσουν την επιστημονική μέθοδο, την ποσοτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων.
  • εφαρμόζουν τη γνώση και τις μεθόδους ψυχολογίας σε διάφορες καταστάσεις.
  • αποδεικνύουν δεξιότητες στη χρήση της τεχνολογίας.
  • να γίνει ένας περίεργος, ενεργός, ευέλικτος και σίγουρος μαθητής.
  • αναπτύξουν ηθική και ηθική ευαισθησία.
  • να ενσωματώσει τη γνώση της ψυχολογίας και άλλων κλάδων.
  • να είστε έτοιμοι για την επόμενη μετάβαση στη ζωή σας.

Το πρόγραμμα σπουδών απαιτεί 36 ώρες μαθημάτων ψυχολογίας που απαρτίζονται από μια βασική ακολουθία που βασίζεται σε βασικές ψυχολογικές αρχές και απαιτήσεις ανώτερου επιπέδου από έναν αριθμό μαθημάτων. Με την καθοδήγηση ενός ακαδημαϊκού συμβούλου ψυχολογίας, οι μαθητές μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους για να ανταποκριθούν στις ατομικές ανάγκες ή ενδιαφέροντά τους.

Γιατί οι σπουδαστές στην ψυχολογία;

Απλά ... είναι εγγενώς ενδιαφέρον, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε πώς και γιατί οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα που κάνουν. Επιπλέον, ένα πτυχίο ψυχολογίας ανοίγει την πόρτα σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών, όπως ένας σχολικός ψυχολόγος, κλινικός ψυχολόγος, νευροεπιστήμονας ή κοινοτικός ψυχολόγος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Bloomsburg, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Bloomsburg, Pennsylvania
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών