BA Σχεδιασμός Παιχνιδιών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχεδιασμός παιχνιδιών Bachelor Degree

Σχεδιάστε και προγραμματίστε τα δικά σας παιχνίδια στις Μελέτες Σχεδιασμού Παιχνιδιών

Τα παιχνίδια υπολογιστών, βίντεο και κινητών είναι το μέσο του μέλλοντος. Ήδη σήμερα αγαπούν περισσότερο από το 40 τοις εκατό των Γερμανών, πάνω από το 90 τοις εκατό των οποίων παίζουν πολλές φορές την εβδομάδα. Τα παιχνίδια είναι διασκέδαση και επιχειρήσεις, αλλά και προσωπική έκφραση και εικόνα των παγκόσμιων προοπτικών - και κάνουν (στις περισσότερες περιπτώσεις) επίσης μεγάλη διασκέδαση! Ως σχεδιαστής παιχνιδιών ή σχεδιαστής παιχνιδιών, αναπτύσσετε καινοτόμα μηχανική παιχνιδιών και δημιουργείτε την αφήγηση του παιχνιδιού! Με την εμπειρία σας, συμμετέχετε σε όλα τα αναπτυξιακά βήματα: από την πρώτη ιδέα μέσω της τεχνικο-δημιουργικής αντίληψης μέχρι το σχεδιασμό των δωματίων και των χαρακτήρων.

Εμείς στο University of Applied Sciences Europe γνωρίζουμε τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δυνατότητες του μέσου των παιχνιδιών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ως εκ τούτου σας εκπαιδεύουμε με πρακτικό και βιομηχανικό προσανατολισμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στις μελέτες σχεδιασμού παιχνιδιών.

Στο πρόγραμμα σχεδιασμού πανεπιστημιακών προγραμμάτων, θα μάθετε μόνο από διάσημους διδάσκοντες από τη δημιουργική βιομηχανία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επαγγελματικό εξοπλισμό του University of Applied Sciences Europe συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, εξοπλισμού VR, MacPools κ.λπ. για τα προγράμματα σπουδών σας. Το επίκεντρο της διδασκαλίας μας είναι η ατομική σας υποστήριξη σε μικρές ομάδες μάθησης και μια φιλική, οικεία και δημιουργική ατμόσφαιρα. Μέσω της διεπιστημονικής επιλογής των θεμάτων, μιας ποικιλίας πρακτικών έργων και μέσω ενός εξάμηνου στο εξωτερικό ή πρακτικής άσκησης, μπορείτε να διαμορφώσετε ενεργά τις σπουδές σας και την καριέρα σας.

γεγονότα:

 • Πτυχίο: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Βερολίνο
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Γερμανικά (Αμβούργο), Αγγλικά (Βερολίνο, Αμβούργο)
 • Εξάμηνο: Χειμερινό εξάμηνο: Σεπτέμβριος
 • Διάρκεια σπουδών: 7 εξάμηνα (πλήρους απασχόλησης)
 • Πρακτική / εξάμηνο στο εξωτερικό: στο 5ο εξάμηνο
 • Πιστωτικά σημεία: 210 ECTS
 • Εστίαση της μελέτης:
  • Επικεντρωθείτε στην ατομική υποστήριξη σε μικρές ομάδες μάθησης και στην οικογενειακή ατμόσφαιρα. Πολλή δημιουργική ελευθερία, επαγγελματικός εξοπλισμός και πρακτικά έργα. Διδασκαλία από διάσημους διδάσκοντες από τη δημιουργική βιομηχανία.
 • Τέλη Μελέτη:
 • Για τους αιτούντες από την ΕΕ: € 7.980 ετησίως
 • Για αιτούντες εκτός ΕΕ: € 10.380 ετησίως

Το ιδιαίτερο πράγμα για τη μελέτη στο University of Applied Sciences Europe

Η μελέτη στο University of Applied Sciences Europe λαμβάνει χώρα σε μικρές ομάδες μάθησης. Αυτό εγγυάται προσωπική υποστήριξη και προσωπική επαφή με τους εκπαιδευτικούς μας. Οι διδάσκοντες μας είναι επιτυχημένοι ειδικοί από το πεδίο, των οποίων το δίκτυο στη βιομηχανία σας ωφελεί.

Το περιεχόμενο των σπουδών σας μπορεί να προσδιοριστεί και να επεκταθεί με μια μεγάλη, διεπιστημονική επιλογή των θεμάτων. Η πρακτική προσέγγιση που προσανατολίζεται στην πρακτική περιλαμβάνει ολοκληρωμένες πρακτικές πρακτικής άσκησης και / ή εξάμηνο σπουδών στο εξωτερικό. Επιπλέον, διαθέτετε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Εργαστήριο παιχνιδιών.

Το πανεπιστήμιο μας αναγνωρίζεται από το κράτος και απονέμεται πολλές φορές - και οι καθηγητές και οι μαθητές μας. Με εμάς μπορείτε να εφαρμόσετε NC-free, επειδή είναι η προσωπικότητά σας που μετράει.

Περιεχόμενα σπουδών - εξάμηνο στο εξωτερικό, πρακτική εξάσκηση και πολλά άλλα

Στις μελέτες σχεδιασμού παιχνιδιών, η διδασκαλία εστιάζεται στην ανάπτυξη και δημιουργία παιχνιδιών με καινοτόμο και πειραματικό χαρακτήρα. Ως φοιτητής θα έχετε μια γενική εικόνα της οικονομίας, του πολιτισμού και των αγορών γύρω από τα παιχνίδια υπολογιστών, από τα ΑΑΑ μέχρι τα παιχνίδια Indie σε πειραματικές μορφές. Θα διδαχθούν στους τομείς της Σχεδίασης Παιχνιδιών, της Ανάπτυξης Παιχνιδιών, του Προγραμματισμού Παιχνιδιών και του Παιχνιδιού καθώς και στις αλληλεπιδράσεις τους μεταξύ τους. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε διαφορετικό λογισμικό, π.χ. προγραμματισμό παιχνιδιών Android με Java.

Από το πρώτο εξάμηνο, θα μάθετε πώς να κυριαρχείτε δημιουργικά τη διαδικασία ανάπτυξης σε ομάδες με τρόπο προσανατολισμένο προς το έργο. Η ανάπτυξη των δικών σας παιχνιδιών και πρωτοτύπων πλαισιώνεται από τις θεωρητικές πτυχές του μέσου παιχνιδιού, μια επισκόπηση των δημοσιονομικών προοπτικών καθώς και μια επισκόπηση της εθνικής και διεθνούς βιομηχανίας. Σε διεπιστημονικά σεμινάρια, σεμινάρια και ταξίδια μελετών, μπορείτε να διευρύνετε την προοπτική σας και να έχετε την ευκαιρία στο 5ο εξάμηνο να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας στην πράξη στην πρακτική άσκηση στη Γερμανία ή στο εξωτερικό.

Μελετήστε το σχεδιασμό παιχνιδιών και κάντε μια καριέρα

Οι σχεδιαστές παιχνιδιών συμμετέχουν σε όλες τις κρίσιμες διαδικασίες δημιουργίας ενός νέου παιχνιδιού: ξεκινώντας από το πρώτο σχέδιο της ιδέας του παιχνιδιού, μέσα από όλες τις δημιουργικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, μέχρι τη δημιουργία κόσμων και χαρακτήρων. Αναπτύσσουν καινοτόμα μηχανική παιχνιδιών και διαμορφώνουν την αφηγηματική δύναμη ενός παιχνιδιού.

Μπορείτε να εργαστείτε ως σχεδιαστής παιχνιδιών, σχεδιαστής συστημάτων, σχεδιαστής επιπέδων, αφηγηματικός σχεδιαστής, καλλιτέχνης παιχνιδιών συγγραφέας παιχνιδιών ή προγραμματιστής παιχνιδιών σε μεγάλα στούντιο προγραμματιστών, αλλά μπορείτε επίσης να είστε ο δημιουργικός διευθυντής του δικού σας στούντιο και των δικών σας παιχνιδιών ανάπτυξη και διανομή. Άλλα πιθανά πεδία εργασίας μετά την αποφοίτησή τους είναι η δημοσιογραφία των παιχνιδιών και η έρευνα παιχνιδιών.

Αίτηση για το τμήμα τέχνης Art

Σχεδίαση κινηματογραφικών ταινιών, φωτογραφία, σχεδιασμός επικοινωνίας, σχεδιασμός παιχνιδιών ή απεικόνιση - Ποιο μάθημα ταιριάζει με τα ταλέντα σας; Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας για προπτυχιακά μαθήματα στο University of Applied Sciences Europe .

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ένα χρόνο νωρίτερα για το επιθυμητό εξάμηνο έναρξης στο πανεπιστήμιο μας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι 15 Αυγούστου (υποψήφιοι εκτός ΕΕ: 15 Ιουνίου) και για το θερινό εξάμηνο 28 Φεβρουαρίου (υποψήφιοι εκτός ΕΕ: 28 Φεβρουαρίου) . Μετά από αυτό, υπάρχει μια διαδικασία παρακολούθησης για μη αναγνωρισμένους χώρους μελέτης. Αν έχετε ήδη έγκυρη βίζα σπουδαστών στη Γερμανία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εντός της επίσημης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Τα κριτήρια εισδοχής για ένα χώρο μελέτης στο University of Applied Sciences Europe είναι τα προσόντα για την είσοδο στο πανεπιστήμιο και τα αποτελέσματα της εξετάσεως εισόδου. Μια εγγραφή είναι επίσης δυνατή εάν πληρούνται τα κριτήρια της § 11 του νόμου περί τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Βερολίνου (BerlHG).

Παρεμπιπτόντως: Μπορείτε επίσης να λάβετε τις εισαγωγικές εξετάσεις χωρίς δίπλωμα γυμνασίου και ένα χρόνο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των σπουδών σας. Αυτό θα σας δώσει τη βεβαιότητα ότι μπορείτε ή όχι να σπουδάσετε στο University of Applied Sciences Europe .

Ανυπομονούμε να λάβουμε την αίτησή σας για το χειμερινό και χειμερινό εξάμηνο 2019 και μετά.

Τυπικές απαιτήσεις

Η βασική προϋπόθεση εισδοχής για το πρόγραμμα πτυχίων στο University of Applied Sciences Europe είναι η (τεχνική) επαγγελματική κατάρτιση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που έχετε επιτύχει με δίπλωμα γυμνασίου. Οποιοσδήποτε έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο χρόνια επαγγελματικής κατάρτισης που διέπεται από ομοσπονδιακό ή κρατικό δίκαιο και έχει εργαστεί για τουλάχιστον δύο έτη (ο καθένας σε ένα πεδίο παρόμοιο με το προβλεπόμενο μάθημα), έχει άμεση πιστοποίηση εισόδου στο πανεπιστήμιο (BerlHG § 11) και μπορεί επίσης να παρακολουθήσει το University of Applied Sciences Europe Μελέτη University of Applied Sciences Europe .

Θα εξετάσουμε τις απαιτήσεις σας και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μετά την υποβολή των εγγράφων αν μπορείτε να γίνετε δεκτοί στις σπουδές.

Τα οφέλη στα προγράμματα σπουδών σε άλλα κρατικά ή κρατικά αναγνωρισμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα εξωσχολικά επιτεύγματα αναγνωρίζονται σε εφαρμογή, με την προϋπόθεση ότι καθιερώνεται η ισοδυναμία τους με τα επιτεύγματα στο αντίστοιχο μάθημα σπουδών. Η ισοδυναμία καθορίζεται όταν δεν μπορεί να αποδειχθεί ουσιαστική διαφορά και οι επιδόσεις όσον αφορά το περιεχόμενο, το πεδίο εφαρμογής και τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών για τις οποίες ζητείται πίστωση είναι ουσιαστικά οι ίδιες. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο εξεταστικός πίνακας. Οι συγκεκριμένοι όροι πίστωσης και η ακριβής διαδικασία για αυτό ρυθμίζονται στους σχετικούς κανονισμούς εξέτασης για το πρόγραμμα σπουδών.

Έτσι, εφαρμόζετε

 • Συμπληρώστε πλήρως την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.
 • Ανεβάστε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού (Fach-) Abitur ή ισοδύναμου πιστοποιητικού.
 • Αφού εξετάσετε τα αρχεία σας, μπορούμε να αξιολογήσουμε αν έχετε πτυχίο από το University of Applied Sciences Europe . Αν ναι, θα σας προσκαλέσουμε στην εισαγωγική εξέταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έγκυρο αριθμό τηλεφώνου σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. Φυσικά, τα δεδομένα σας θα αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά και δεν θα μεταφερθούν σε εμάς.
 • Για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο μας, παρακαλούμε να φέρετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο και πιστοποιητικό γενικής ή ειδικής ειδικότητας για την είσοδο στο πανεπιστήμιο με πρωτότυπα ή πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα.

Πώς γίνεται η συνέντευξη στην ηχογράφηση;

 • Φέρτε μαζί σας για την συνέντευξη εισαγωγής:
 • Πίνακας βιογραφικών σημειωμάτων
 • Πιστοποιητικό Γενικής ή Ειδικής Θέσης Πανεπιστημίου σε Πιστοποιημένα Φωτοαντίγραφα. Η είσοδος είναι επίσης δυνατή αν πληρούνται τα κριτήρια της § 11 του Βερολίνου για την Ανώτατη Εκπαίδευση (BerlHG).
 • Χαρτοφυλάκιο με δικά του καλλιτεχνικά-δημιουργικά έργα. Αυτό θα πρέπει να περιέχει 15-20 παραδείγματα εργασίας (εξαίρεση Game Design (BA), τρία έως πέντε έννοιες). Τα ακόλουθα είναι εφικτά: σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, σκίτσα, φωτογραφίες, γραφικά ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιστοσελίδες, CD-ROM, ταινίες μικρού μήκους, αλλά και έργα με κείμενο όπως: Β. Έννοιες για διαφημιστικές εκστρατείες ή άρθρα. Μεγαλύτερα έργα γλυπτικής και τρισδιάστατα αντικείμενα μπορούν επίσης να τεκμηριωθούν ως φωτογραφίες ή σε ψηφιακή μορφή. Ο φάκελος πρέπει να συνοδεύεται από γραπτή δήλωση ότι η εργασία έγινε ανεξάρτητα. Στην περίπτωση σχεδιασμού παιχνιδιών, μπορούν να προβληθούν έννοιες για αναλογικά ή ψηφιακά παιχνίδια, καθώς και πρωτότυπα (Gameplay, Game Art, Story).
 • Εάν είναι απαραίτητο, Απόδειξη της κοινωνικής δέσμευσης, π.χ. Για παράδειγμα, έργα στα οποία συμμετέχετε.
 • Η συνομιλία σας με εκπροσώπους του είδους
  • Πρώτον, θα σας ρωτήσω για το κίνητρό σας για μια δημιουργική μελέτη.
  • Στη συνέχεια θα εξεταστεί ο φάκελός σας, στον οποίο πρέπει να είναι περίπου 15-20 δείγματα εργασίας. Το χαρτοφυλάκιό σας και τα αποτελέσματα της συνέντευξης θα αποφασίσουν για την πρόσβασή σας στο University of Applied Sciences Europe .
 • Αμέσως μετά τη συνέντευξη, θα μάθετε αν θα γίνετε δεκτοί στο University of Applied Sciences Europe .

href = «https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... περαιτέρω

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Διαβάστε Λιγότερα
Βερολίνο , Iserlohn , Αμβούργο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη