Read the Official Description

Επιλέξτε ένα πτυχίο μουσικής στο University of Southampton και αναπτύξτε τις μουσικές δεξιότητές σας σε αυτό το μοναδικά διαφορετικό και ευέλικτο πρόγραμμα. Μελετήστε τα βασικά μέσα από τα θεμέλια στην ανάλυση, την αντίθεση και την αρμονία.

Από τη μεσαιωνική πολυφωνία έως την παγκόσμια hip-hop, τα μαθήματα μουσικής μας παρέχουν μια ευρεία μουσική εκπαίδευση που καλύπτει την ιστορία, τον πολιτισμό και την κοινωνία που διδάσκεται σε συναρπαστικές ερευνητικές μονάδες. Το μάθημά μας δεν ευνοεί ένα είδος μουσικής πάνω από ένα άλλο, και η ευέλικτη προσέγγιση μας σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τμήματα από οποιοδήποτε άλλο επιστημονικό πεδίο για να συμπληρώσετε τις μουσικές σας σπουδές. Θα διδαχθούν σε σεμινάρια, σεμινάρια και διαλέξεις από ακαδημαϊκούς παγκόσμιας κλάσης. Η προσανατολισμένη στις δεξιότητές μας κατάρτιση θα προσφέρει πολύτιμες μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να σας προετοιμάσει για οποιαδήποτε καριέρα που απαιτεί κριτική σκέψη, ομαδική εργασία και γραπτή δεξιότητα.

Μάθετε να γράφετε τη δική σας μουσική. Πάρτε φωνητικά και οργανικά μαθήματα με έναν ειδικό καθηγητή. Βάλτε τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε αυτό το πτυχίο BA να χρησιμοποιήσετε συμμετέχοντας σε έργα υψηλού προφίλ επιδόσεων που παραδίδονται από το Τμήμα Μουσικής και από ομάδες φοιτητών της Ένωσης Φοιτητών. Οι πτυχιούχοι από αυτό το πτυχίο πανεπιστημίου συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους στη μουσική βιομηχανία, στη μουσική εκπαίδευση, στη μουσικοθεραπεία και σε πολλούς άλλους τομείς όπου απαιτείται δημιουργική ικανότητα και ομαδική εργασιακή εμπειρία.

Δομή προγράμματος

Στο πρώτο σας έτος, ένα βασικό πρόγραμμα μουσικών σπουδών παρέχει μια ευρεία γείωση στα βασικά στοιχεία της μουσικής απόδοσης, της σύνθεσης και της ακαδημαϊκής μουσικής μελέτης.

Στο δεύτερο και το τρίτο σας χρονικό διάστημα, μια ελεύθερη επιλογή είναι διαθέσιμη από μια μεγάλη ποικιλία ενοτήτων σε μια σειρά μουσικών θεμάτων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λάβετε έως και το 25% του προγράμματος σας σε μαθήματα από άλλους κλάδους σε όλο το πρόγραμμα σπουδών σας. Αν ακολουθήσετε αρκετές ενότητες σε ένα άλλο θέμα, μπορείτε να προσθέσετε αυτό το θέμα ως Μικρό στο πτυχίο σας Μουσικής.

Τα τμήματα του τμήματος μουσικής εμπίπτουν σε τέσσερις κύριους τομείς. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει μια ευρεία ποικιλία προσεγγίσεων και μουσικών στυλ:

 • Ιστορία και κριτική: εισάγει ιστορικές, αναλυτικές και εθνομουσικολογικές προσεγγίσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το Μότσαρτ της Βιέννης μέχρι το Global Hip Hop, από τη μουσική του Μεσαίωνα μέχρι τη θεωρία των τζαζ και πολλά άλλα.
 • Εκτέλεση: υποστηρίζει την οργανική και φωνητική απόδοση σε στυλ κλασσικού, τζαζ και ποπ, με 20 ώρες πλήρους ατομικής διδασκαλίας ανά έτος για σόλο καλλιτέχνες, καθώς και δεκαεπτά master classes, επαγγελματικά εργαστήρια και προγυμναστική ομάδα. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε ποικίλα ενδιαφέροντα επιδόσεων: οι μαθητές μας μπορούν να παρακολουθήσουν heavy metal ή κλασικό όμποε, μουσικό θέατρο ή φωνητική φωνή, κλασικό σαξόφωνο ή funk, με εξειδικευμένη επίβλεψη από το προσωπικό μας επίδοσης
 • Σύνθεση και μουσική τεχνολογία: Περιλαμβάνει εκτεταμένες εργασίες στο έργο και προηγμένες τεχνικές στούντιο, που οδηγούν στην υποβολή μιας συλλογής πρωτότυπων συνθέσεων σε κλασικούς ή εμπορικούς στυλ ή και στις δύο. Ενότητες στη σύνθεση τραγουδιών, ενορχήστρωση και ρύθμιση, και σύνθεση μουσικής υποστήριξης τεχνολογίας από video showreels σε κουαρτέτα εγχόρδων.
 • Τεχνική Διοίκηση, Μουσικοθεραπεία και Κοινωνική Μουσική: περιλαμβάνει ενότητες που αποσκοπούν στην απόκτηση γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων σε περιοχές όπου οι απόφοιτοι μουσικής μπορούν να αναπτύξουν καινοτόμες σταδιοδρομίες

Βασικά στοιχεία

 • Η ευέλικτη διάρθρωση των μαθημάτων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις ανάγκες σας, σε όλη την απόδοση, τη σύνθεση και την ακαδημαϊκή μουσική μελέτη
 • Συγκεκριμένη αίθουσα συναυλιών (Turner Sims) που υποστηρίζει την πιο εκτεταμένη σειρά επαγγελματικών συναυλιών και εργαστηρίων οποιουδήποτε πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Αφιερωμένες εγκαταστάσεις, όπως: αίθουσα πληκτρολογίου, αίθουσα κρουστών, αίθουσα τζαζ και ποπ, εννέα επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και συναυλίας, 16 αίθουσες πρακτικής άσκησης, τρία ηλεκτρονικά στούντιο και αίθουσα ψυχαγωγίας και 16 σταθμοί εργασίας σε δίκτυο πολυμέσων
 • Πολλές ομάδες μεγάλων φοιτητικών ομάδων φοιτητών (ορχήστρες, συγκροτήματα, χορωδίες και ομάδες θεάτρου), εκτός από μουσικά σύνολα

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Επίπεδα: Επίπεδο GCE Α

 • AAB σε BBB, συμπεριλαμβανομένης της Βαθμού Β στη Μουσική. και βαθμού 8 ή κατέδειξε ισοδύναμο πρότυπο *
 • Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν την Εκτεταμένη Προσέγγιση του Έργου (EPQ) θα καταστούν επίσης εναλλακτικές προσφορές ενός βαθμού κάτω από την τυποποιημένη προσφορά, υπό τον όρο ενός βαθμού Α στο EPQ.
 • Δεχόμαστε όλα τα επίπεδα Α εκτός από τις Γενικές Μελέτες.

IB: Διεθνές Baccalaureate 34 - 30 βαθμοί, 17 - 15 σε υψηλότερο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων 6 σε υψηλότερο επίπεδο Μουσική, και 8 βαθμού ή έχουν αποδείξει ισοδύναμο πρότυπο *

Τυπικό περιεχόμενο μαθημάτων

 • Ιστορικά και κρίσιμα θέματα: μουσική ιστορία και ανάλυση από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. εθνομουσικολογία. τζαζ και ποπ. θέματα κοινωνιολογίας και σύγχρονου πολιτισμού
 • Απόδοση: απόδοση σόλο και συνόλου στην πρώιμη μουσική. κλασική και σύγχρονη μουσική τέχνης. τζαζ και ποπ
 • Σύνθεση: ελεύθερη σύνθεση (κλασική ή / και εμπορική, τηλεόραση και ταινία)
 • Ορχήστρα και τακτοποίηση
 • Τραγούδι
 • Επιχειρήσεις μουσικής
 • Μουσικοθεραπεία και μουσική κοινότητας

Μάθηση και αξιολόγηση

Το μάθημα Μουσικής μας στο Southampton προσφέρει την ευρεία και ποικίλη εμπειρία μάθησης που περιμένετε από ένα κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο με μακρά παράδοση αφοσίωσης στις τέχνες. Το ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας προσφέρει μια ευρεία επιλογή θεμάτων, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε τη μελέτη σας σε συγκεκριμένους τομείς ή να ακολουθήσετε ένα ευρύτερο φάσμα ενδιαφερόντων. Θα έχετε έναν προσωπικό ακαδημαϊκό δάσκαλο που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τις φιλοδοξίες σας. Σας ενθαρρύνουμε θετικά να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των μορφών και των μορφών μουσικής που ποτέ δεν έχετε συναντήσει ποτέ πριν. Μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε μόνο τις λειτουργικές μονάδες μουσικής ή να μεταβάλλετε την εμπειρία σας προσθέτοντας μεμονωμένες ενότητες ή ανήλικους σε ένα άλλο θέμα.

Χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά σχήματα στη διδασκαλία μας. Σε κάθε χρόνο της πορείας σας, μπορείτε να περιμένετε μια σειρά εμπειριών από τα μαθήματα επιδόσεων one-on-one και τη σύνθεση ή ακαδημαϊκά σεμινάρια, σε σεμινάρια μικρών ομάδων, σε μεγαλύτερα εργαστήρια, διαλέξεις, πρόβες και παραστάσεις. Η αξιολόγηση της δουλειάς σας είναι εξίσου ποικίλη. Ανάλογα με τις ενότητες που θα επιλέξετε, θα αξιολογηθεί μέσω των επιδόσεων, των χαρτοφυλακίων μαθημάτων, των παρουσιάσεων, της ομαδικής εργασίας και άλλων καθηκόντων καθώς και των δοκίμων και των εξετάσεων.

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε δεξιότητες απασχόλησης εντός και εκτός του προγράμματος σπουδών. Το μάθημά μας περιλαμβάνει τοποθετήσεις στο σχολείο, πρακτική διοίκηση τέχνης και άλλες ευκαιρίες για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία για να βελτιώσετε τη μάθηση και την απασχολησιμότητά σας. Καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης σας, όχι μόνο θα ακονίσετε την εξειδικευμένη εμπειρία της μουσικής αλλά και θα αποκτήσετε γενικές δεξιότητες στη διαχείριση του χρόνου, την επικοινωνία και την επίλυση προβλημάτων που θα σας εξυπηρετήσουν καλά σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία.

Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by University of Southampton »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο