BA Διοίκηση Επιχειρήσεων | Διεθνής Διοίκηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Start-up ή πολυεθνική εταιρεία; - Όλα τα δυνατά με τη μελέτη International Management

Για τους διαχειριστές επιχειρήσεων υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Οι ικανότητές σας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου πανεπιστημίου στην επιχειρηματική διοίκηση και τη διεθνή διοίκηση

Με το πρόγραμμα σπουδών BA Business, International Management και Marketing στο Βερολίνο στο Βερολίνο, είστε καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις των παγκόσμιων αγορών εργασίας.

Σύγχρονο και πρακτικό περιεχόμενο

Όσον αφορά το περιεχόμενο, μπορείτε να περιμένετε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά προγράμματα. Οι καθηγητές και οι καθηγητές στο Berlin International - University of Applied Sciences στο Βερολίνο εργάζονται με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Τα περιεχόμενα της μελέτης BA είναι προσαρμοσμένα στις επιχειρηματικές απαιτήσεις. Η εστίασή μας είναι επομένως περισσότερο στη διδασκαλία δεξιοτήτων και γνώσεων σε σημαντικές επιχειρηματικές λειτουργίες και σε διαπολιτισμικά ζητήματα παρά σε μαθηματικούς τύπους.

Οι μαθητές μπορούν να προσβλέπουν σε ένα φιλικό, περιεκτικό και προσωπικό περιβάλλον που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα στις ατομικές ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Διεθνείς σπουδές ως προετοιμασία για την παγκόσμια αγορά εργασίας

Το σύνολο του προπτυχιακού προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων είναι αγγλικής γλώσσας. Αν ψάχνετε για ένα διεθνές πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων που σας προετοιμάζει άριστα για το επαγγελματικό μέλλον σας ως ηγέτης με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και μεγάλη πρακτική σημασία,

Πρόγραμμα γεγονότων

 • Διάρκεια: 3 έτη / 6 εξάμηνα
 • Σημεία: 180 ECTS
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Πτυχίο: Bachelor of Arts (BA)
 • Τοποθεσία: Βερολίνο-Μίτε
 • Έναρξη: Οκτώβριος
 • Συμβολή: 600 € μηνιαίως

Μελέτη Διοίκησης Επιχειρήσεων με έμφαση στη Διεθνή Διαχείριση

Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνής Διοίκηση και Μάρκετινγκ - Το Πρόγραμμα

Ανοίξτε τις βέλτιστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για πολυεθνικές εταιρείες. Με το πτυχίο Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση και Μάρκετινγκ, μπορείτε να απευθυνθείτε σε διεθνείς και παγκόσμιες εταιρείες, καθώς και σε κορυφαίους συμβούλους διαχείρισης. Η μελέτη είναι προσανατολισμένη στην εφαρμογή και η μαθησιακή ατμόσφαιρα προωθείται από την αρμόδια ομάδα διεθνών εκπαιδευτικών.

Ανάπτυξη ατομικών ταλέντων

Οι καθηγητές και οι καθηγητές στο Διεθνές Βερολίνο σας υποστηρίζουν στην ανάπτυξη των ατομικών σας ταλέντων και στην ανάπτυξη των αναλυτικών δεξιοτήτων σας ως στρατηγικού διευθυντή

Έργο εργασίας και προσανατολισμός εφαρμογής

Με βάση την εξειδίκευσή σας στο πτυχίο της επιχείρησής σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εργασίες σχετικές με την εμπειρία σας - επιστημονικές εργασίες και μελέτες περιπτώσεων στον τομέα της στρατηγικής διαχείρισης. Επιπλέον, παρέχει ένα σταθερό υπόβαθρο σε θέματα όπως ο ανθρώπινος πόρος, η διαχείριση της γνώσης, η επιχειρηματική κουλτούρα και η χρηματοδότηση, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μαθηματικές πτυχές. Μαζί δουλεύουμε σε παιχνίδια ρόλων και συναντάμε εργαζόμενους από πολυεθνικές και νεοσύστατες εταιρείες. Τα διεπιστημονικά έργα σας επιτρέπουν να συνεργαστείτε με συναδέλφους από τις 24 διαφορετικές χώρες.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας με τη μελέτη Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οι απόφοιτοι του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών διοίκησης επιχειρήσεων, με επίκεντρο τη διεθνή διαχείριση και το μάρκετινγκ, μπορούν να εργαστούν ως γενικοί διευθυντές, επιχειρηματικοί αναλυτές, σύμβουλοι διαχείρισης ή στελέχη σε μικρομεσαίες και πολυεθνικές εταιρείες.

Επαγγελματικά καθήκοντα σύμφωνα με επιχειρηματικές μελέτες

Ως υπάλληλος επιχειρησιακού και στρατηγικού τμήματος, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην παροχή συμβουλών και επιχειρηματικών αναλύσεων, στην πρόβλεψη εξελίξεων και στην υλοποίηση μιας σειράς στρατηγικών πρωτοβουλιών σε ολόκληρη την επιχείρηση. Οι αναλύσεις σας αποτελούν σημαντική συμβολή στις στρατηγικές αποφάσεις της ανώτατης διοίκησης και στα υψηλότερα επίπεδα του οργανισμού.

Διαφορετικές χρήσεις

Υπάρχουν διάφορες προοπτικές σταδιοδρομίας για τους διαχειριστές επιχειρήσεων και τους εργοδότες, όπως:

 • πολυεθνικές εταιρείες
 • οι τοπικοί ηγέτες της αγοράς
 • ΜΚΟ
 • Ιδρύματα του δημόσιου τομέα
 • Ίδρυση εταιρείας εκκίνησης
 • Περαιτέρω μελέτη και έρευνα

Διαπιστευμένες σπουδές BA στο Βερολίνο

Η επιχειρηματική διοίκηση του πανεπιστημιακού προγράμματος με έμφαση στη διεθνή διαχείριση και εμπορία στο Διεθνές Βερολίνο ήταν διαπιστευμένη και απονεμήθηκε ως πρόγραμμα ποιότητας με σαφείς δομές, κανονισμούς και στόχους προσόντων. Η μελέτη επιχειρηματικής διοίκησης απέδειξε ότι πληροί τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που ισχύουν για τον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η διαπίστευση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από τον κρατικό οργανισμό ACQUIN.

Εφαρμογή και εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών

Η διαδικασία εφαρμογής για τη μελέτη της Διοίκησης Επιχειρήσεων με έμφαση στη Διεθνή Διαχείριση και Marketing στο Βερολίνο είναι απλή. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφής σας, μπορείτε να εισάγετε εύκολα τα προσωπικά σας στοιχεία και να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με έναν σύνδεσμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο για να ανεβάσετε τα αντίγραφα των εγγράφων σας:

 • Διαβατήριο ή ταυτότητα
 • Αντιγραφή "(Fach-) Abitur" ή ισοδύναμο πτυχίο
 • Απόδειξη των δεξιοτήτων αγγλικής γλώσσας
Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... περαιτέρω

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη