Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής

Σχολή Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα διεξάγονται στα αγγλικά:

Bachelor of Science in Engineering

προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών στον τομέα της:

  • Πληροφορική
  • Τηλεπικοινωνίες

Και οι δύο τομείς σπουδών περιλαμβάνει τεχνολογία των πληροφοριών, ελέγχου και ρομποτικής, των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Τα προγράμματα καλύπτουν μεγάλες ποικιλίες των θεμάτων από τα χωράφια διαφορετικές τεχνολογίες. Τα δύο πρώτα χρόνια είναι κοινά για τους μαθητές και των δύο πεδίων και αποτελούν το χώρο της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών.

Κάθε πεδίο της μελέτης έχει τη δική του εξειδίκευση του: Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών (CSN) σχετίζεται με την επιστήμη των υπολογιστών, ενώ ο τομέας των τηλεπικοινωνιών έχει την εξειδίκευσή της με το ίδιο όνομα (Τηλεπικοινωνίες - TCM).

Τηλεπικοινωνίες (TCM)

Οι απόφοιτοι από την εξειδίκευση Τηλεπικοινωνίες προετοιμασμένοι για τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το σχεδιασμό των ψηφιακών τηλεπικοινωνιακών κυκλωμάτων, με ψηφιακή επεξεργασία των σημάτων τηλεπικοινωνιών (κωδικοποίηση και συμπίεση του λόγου και της εικόνας σήματα, ψηφιακές διαμορφώσεις, η πλεονάζουσα κωδικοποίηση), το σχεδιασμό και τη λειτουργία των τηλεπικοινωνιών (μετάδοση, μεταγωγή και τα στοιχεία επικοινωνίας) συστήματα, καθώς και το σχεδιασμό των τηλεπικοινωνιών (τηλεφώνου, στοιχεία επικοινωνίας και ολοκληρωμένα δίκτυα). Οι απόφοιτοι αποκτούν την ικανότητα να λύσει τα προβλήματα του συστήματος που απαιτούν ολοκληρωμένη γνώση στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, σε συνδυασμό με σημαντική γνώση μη-μηχανική. Είναι προετοιμασμένοι για τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης των τηλεπικοινωνιών και των στοιχείων επικοινωνίας των συστημάτων, καθώς και τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τη λειτουργία του σύγχρονου εξοπλισμού και των συστημάτων που προσφέρονται από άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Warsaw University of Technology

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποWarsaw University of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 EUR
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη