B.Sc. στις Βιολογικές Επιστήμες

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σχολή Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών

Το ακαδημαϊκό προσωπικό στη Σχολή Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Nazarbayev University αποτελείται από μελετητές με διδακτορικούς τίτλους από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Έχουμε επίσης ερευνητές που συμμετέχουν σε διάφορες μελέτες και οι επιστήμονες μας στις φυσικές επιστήμες διεξάγουν έρευνες σε περίπου 90 εργαστήρια. Μερικά από τα μέλη της σχολής μας ειδικεύονται ακόμη και σε ευρασιατικές σπουδές. Οι αναγνωρισμένοι φοιτητές του NU SSH μπορούν να είναι σίγουροι ότι αξιοποιούν τον πλούτο των γνώσεων και της εμπειρίας της σχολής μας, τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης.

Διατηρούμε τα μαθήματά μας μικρά, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να λαμβάνουν άμεσα την προσοχή των εκπαιδευτών τους. Επιπλέον, οι εκπαιδευτές μπορούν να προσαρμόσουν τα μαθήματα στην ανάγκη κάθε μαθητή για την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία λόγω της μάθησης που επικεντρώνεται στον μαθητή. Οι καθηγητές μας μπορούν να εργαστούν με τις αδυναμίες κάθε μαθητή και να βελτιώσουν τα δυνατά τους. Η εργαστηριακή εμπειρία και η συμμετοχή της έρευνας δεν εξοικονομούνται από αυτήν την προσέγγιση: οι μαθητές μας έχουν πρακτική εργαστηριακή εμπειρία και συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους ή τους καθηγητές τους σε έρευνες.

133883_133726_IMG_46092.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Σχετικά με το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Biological Sciences περιλαμβάνει τόσο σύγχρονα θεωρητικά και πρακτικά εργαστηριακά μαθήματα σε σύγχρονους τομείς των βιολογικών και βιοϊατρικών επιστημών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό της κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, της βιοπληροφορικής, των κυττάρων, τεχνολογίες ανασυνδυασμού, μικροσκοπίας και απεικόνισης, μοριακή γενετική, μικροβιολογία, ανοσολογία, νευροεπιστήμες και διάφορα άλλα.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας, έρευνας και καινοτομίας παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για καριέρα στην έρευνα, τον ακαδημαϊκό χώρο, την ιατρική, τη βιομηχανία και συναφείς τομείς. Οι απόφοιτοι των Βιολογικών Επιστημών, οι οποίοι έχουν εκμεταλλευτεί τις επιλογές επιλογής τους, μπορούν να βρουν εργασία σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την οικονομία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την υγεία. Σε αυτούς τους τομείς, μπορούν να εξελιχθούν σε ανώτερες θέσεις είτε σε επιστημονικούς / τεχνικούς είτε σε μη τεχνικούς τομείς.

Μέχρι σήμερα περίπου τα δύο τρίτα των πτυχιούχων με πτυχίο βιολογικών επιστημών έγιναν δεκτοί στο ιατρικό γιατρό, το μάστερ των επιστημών ή στο πρόγραμμα Master of Public Health στο Nazarbayev University Ιατρικής του Nazarbayev University . Περίπου το 10% των αποφοίτων παρακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές σε έγκριτα ξένα ιδρύματα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και την Κορέα. Οι υπόλοιποι απόφοιτοι επέλεξαν να εισέλθουν σε άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Nazarbayev University συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Master of Science στο Biological Sciences and Technologies ή προσφέρθηκαν θέσεις εργασίας.

Γενικές πληροφορίες

 • Στο Πανεπιστήμιο (πανεπιστημιούπολη): Nur-Sultan, Καζακστάν
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Τρόπος παράδοσης: Πλήρης απασχόληση, στην πανεπιστημιούπολη
 • Διάρκεια: 4 χρόνια
 • Σύνολο μονάδων ECTS: 240

Πρόγραμμα περιγράμματος

Σύμφωνα με την πολιτική NU και τις κατευθυντήριες γραμμές της Μπολόνια, το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών απαιτεί τουλάχιστον 240 συνολικές μονάδες ECTS. Εκτός από τα μαθήματα Βιολογικών και Χημικών, οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν μερικά μαθήματα από άλλους κλάδους κατά τη διάρκεια του 1ου έως 3ου έτους σπουδών, όπως μαθήματα γλώσσας Καζακστάν και Ιστορίας του Καζακστάν, Λογισμός, Προγραμματισμός για επιστήμονες και μηχανικούς κ.λπ. Ένα πλήρες περίγραμμα του προγράμματος μπορεί να βρεθείτε στον ιστότοπο της Σχολής. Ορισμένα μαθήματα ενδέχεται να αλλάζουν από έτος σε έτος.

133884_133727_IMG_5069.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Απαιτήσεις εισόδου

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

 • IELTS - όχι λιγότερο από 6,5 συνολικά (με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υπο-σκορ)
  ή
 • TOEFL IBT - 79-93 (Ανάγνωση - όχι λιγότερο από 13, Ακρόαση - όχι λιγότερο από 12, Μιλώντας - όχι λιγότερο από 18, Γραφή - όχι λιγότερο από 21)
  ή
 • TOEFL ΡΒΤ - 574-599

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

 • SAT Δοκιμή - Χημεία και Βιολογία με τουλάχιστον 600 σε κάθε θέμα.
 • SAT Δοκιμή Αιτιολογίας - όχι λιγότερο από 1240. Απαιτείται ένα δοκίμιο, δεν υπάρχει ελάχιστο σκορ
  ή
 • ACT - σύνθετο σκορ όχι μικρότερο από 27. Το μέρος γραφής απαιτείται, δεν υπάρχει ελάχιστο σκορ

Εργασία μετά την αποφοίτηση

Πιθανές προορισμοί σταδιοδρομίας:

 • Συνέχιση της εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς των βιοεπιστημών, των ιατρικών επιστημών ή της δημόσιας υγείας.
 • Εργασία σε τομείς βιολογικού τεχνικού, ερευνητικού βοηθού, επιστημονικού εργαστηρίου κ.λπ.

Στρατηγικός συνεργάτης

Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison (ΗΠΑ)

Άλλοι στρατηγικοί εταίροι του Nazarbayev University

 • Πανεπιστήμιο Duke, Fuqua School of Business (ΗΠΑ)
 • Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, Σχολή Δημόσιας Πολιτικής Lee Kuan Yew (Σιγκαπούρη)
 • Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας (ΗΠΑ)
 • Το Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Σχολή Ορυχείων του Κολοράντο (ΗΠΑ)
 • Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ)
 • Το Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Berkeley (ΗΠΑ)
 • Τα συνδεδεμένα πανεπιστήμια του Oak Ridge (ΗΠΑ)
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... περαιτέρω

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη