Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή δύναμης και Αεροναυπηγών Μηχανικών προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα διεξάγονται στα αγγλικά:

Bachelor of Science in Engineering

Τα 3,5 χρόνια προπτυχιακά μαθήματα που προσφέρονται στους ακόλουθους τομείς:

  • Αεροδιαστημική Μηχανική
  • Μηχανική ενέργεια

Στόχοι του προγράμματος είναι η δημιουργία στερεών βασικές γνώσεις μηχανικής κατά το πρώτο έτος σπουδών, τότε εξοικειώσει τους μαθητές με τα θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών. Οι απόφοιτοι προσόντα για τις θέσεις εργασίας στη βιομηχανία και είναι έτοιμη για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής.

Μηχανική ενέργεια

Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα Ισχύς Engineering έχει μια ευρεία γνώση στον τομέα της θερμικής μηχανικής, της μηχανικής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογίες της πληροφορίας και της οικονομίας. Το πρόγραμμα αυτό τους παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι σημαντικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη των ενεργειακών πόρων, την οικολογική παραγωγή ενέργειας, μεταφοράς και διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι μαθητές που προετοιμάζονται για δημιουργική εργασία στην περιοχή της μελέτη, προμήθεια και λειτουργία των συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και την παραγωγή ενέργειας, μετατροπής, μεταφοράς και διανομής.

Δείγμα Ενότητες / Λέξεις-κλειδιά: Μαθηματικά, Φυσική, Μηχανική και Επιστήμη Υπολογιστών, Ηλεκτροτεχνία, Ξένων Γλωσσών και μη-τεχνική Θέμα (κυρίως Economics), Βασικές αρχές της Μηχανολογικών Κατασκευών, Μηχανικής ελέγχου, Θερμοδυναμική, Μηχανική των Ρευστών, Θεωρία Μηχανήματα θερμότητας, Θεωρία της ροής και Ηλεκτρικές Μηχανές, Μέθοδοι Μετάδοσης θερμότητας, Fundamentals of διεργασίες καύσης και καύσιμα, Πηγές Ενέργειας και Μέθοδοι μεταφοράς Ενέργειας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Warsaw University of Technology

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποWarsaw University of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,500 EUR
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη