B.Sc. Μελέτες επιχειρήσεων & διαχείρισης

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οικονομική σκέψη για τους επιχειρηματίες του αύριο

Ως διαχειριστής του αύριο, η επιχειρηματική σκέψη και δράση είναι τα πιο πολύτιμα εργαλεία σας. Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα στη διοίκηση επιχειρήσεων είναι το εισιτήριό σας για καριέρα στον ιδιωτικό τομέα. Οι απόφοιτοί μας απολαμβάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες εργασίας , χάρη στην πρακτική εμπειρία που αποκτούν νωρίς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα δημιουργήσετε στενές επαφές με τον κλάδο και θα αποκτήσετε πολύτιμα έργα και εργασιακή εμπειρία στην καριέρα σας.

Στο University of Applied Sciences Europe , η καινοτομία, η πρακτική εμπειρία και το επιχειρηματικό πνεύμα συναντιούνται σε διεθνές επίπεδο . Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα εξελιχθείτε σε έναν μελλοντικό προσανατολισμό στον επιθυμητό κλάδο σας.

Το πανεπιστήμιο μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξή σας . Γι 'αυτό διδάσκουμε σε μικρές ομάδες μάθησης και σε μια φιλική και προσωπική ατμόσφαιρα . Θα διδαχθείτε από διάσημους καθηγητές με επιστημονικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο. Θα σπουδάσετε σε μια κεντρική πανεπιστημιούπολη, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και γνωστή για τον διεθνή της χαρακτήρα.

Στο University of Applied Sciences Europe , έχετε ακόμη τη δυνατότητα να διαμορφώσετε ενεργά τις σπουδές σας και την καριέρα σας. Ανάλογα με τους προσωπικούς σας στόχους σταδιοδρομίας, θα επιλέξετε τις δικές σας εξειδικεύσεις και θα επιλέξετε από μια σειρά διαθέσιμων διεπιστημονικών θεμάτων . Τα προγράμματα που διδάσκονται στο πανεπιστήμιο μας περιλαμβάνουν επίσης πρακτικά προγράμματα με κορυφαίους επιχειρηματικούς εταίρους και ένα εξάμηνο στο εξωτερικό ή πρακτική άσκηση . Μπορείτε ακόμη να λάβετε μέρος σε προαιρετικές παγκόσμιες εκδρομές (για παράδειγμα στη Silicon Valley). Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε τέλεια προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας του αύριο.

Γεγονότα:

 • Πτυχίο: Bachelor of Science (B.Sc.)
 • Πανεπιστημιούπολη: Βερολίνο, Αμβούργο και Iserlohn
 • Γλώσσα:
  • Αγγλικά (Βερολίνο και Αμβούργο)
  • Γερμανικά (Iserlohn)
 • Αριθμός εξαμήνων: 6 (3 έτη)
 • Εξάμηνο στο εξωτερικό ή πρακτική άσκηση: 4ο εξάμηνο
 • Ημερομηνίες έναρξης εξαμήνου:
 • Χειμερινό εξάμηνο: Σεπτέμβριος
 • Θερινό εξάμηνο: Μάρτιος
 • Πιστωτικοί πόντοι: 180 ECTS
 • Επιλογές για εξειδίκευση:
 • Χρηματοδότηση
 • Λογιστική, Φορολογία & Έλεγχος
 • Επιχειρηματικότητα
 • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού
 • Διαχείριση αυτοκινήτων
 • Καλύτερες στιγμές:
 • Σπουδές σε μικρές ομάδες και φιλική ατμόσφαιρα σε μια διεθνή πανεπιστημιούπολη με διάσημους καθηγητές. Επιλέξιμες εξειδικεύσεις, πρακτικά έργα, εκδρομές, εξάμηνο στο εξωτερικό και πρακτική άσκηση προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.
 • Δίδακτρα:
 • Αιτούντες στην ΕΕ: 8.940 € ετησίως
 • Αιτούντες εκτός ΕΕ: 11.340 € ετησίως

Τι το καθιστά εξαιρετικό για τη μελέτη στο University of Applied Sciences Europe

Το University of Applied Sciences Europe είναι διαπιστευμένο από το κράτος, έχει λάβει πολλά βραβεία και είναι παγκόσμιος ηγέτης μεταξύ πανεπιστημίων με διεθνή προσέγγιση.

Εδώ θα μελετήσετε σε μικρές ομάδες. Αυτό σας εγγυάται ατομική υποστήριξη και προσωπική επαφή με τους καθηγητές, οι οποίοι είναι ειδικοί στους κλάδους τους.

Θα παρατηρήσετε την πρακτική μας προσέγγιση από το πρώτο εξάμηνο. Η ποικιλία στα μαθήματά μας σας επιτρέπει να καθορίσετε μόνοι σας το περιεχόμενο των σπουδών σας. Το πανεπιστήμιο προσφέρει σύγχρονο εξοπλισμό όπως δοκάρια σε όλα τα δωμάτια, πισίνες Mac και άλλα.

Για να υποβάλετε αίτηση στα προπτυχιακά μας προγράμματα, πρέπει να έχετε δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο. Πρέπει επίσης να περάσετε ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, το οποίο είναι υποχρεωτικό, και τα έργα και οι εκδρομές σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό δίκτυο.

Σπούδασε στο University of Applied Sciences Europe

Δίνουμε έμφαση στη διεθνοποίηση. Γι 'αυτό κατατάξαμε ως "μία από τις 25 καλύτερες επιδόσεις στις Επιχειρηματικές Σπουδές μεταξύ ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ευρώπη" (U-Multirank 2020). Οι πολλοί διεθνείς φοιτητές μας προέρχονται από όλο τον κόσμο για να ακολουθήσουν ένα πολύτιμο (αναγνωρισμένο από την πολιτεία και FIBAA) γερμανικό πτυχίο που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Κατατάσσουμε επίσης μια από τις δέκα κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία Επιχειρηματικών Σπουδών στα πανεπιστήμια της Γερμανίας το 2020 (U-Multirank 2020).

Η Γερμανία, γνωστή ως η χώρα των καινοτόμων, η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη και το κέντρο τεχνολογιών υψηλής τεχνολογίας και αυτοκινήτων στην Ευρώπη, είναι το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε το πτυχίο σας. Επιπλέον, η Γερμανία είναι μια ιδιαίτερα ασφαλής και βιώσιμη χώρα με σχετικά χαμηλά δίδακτρα και προσιτό κόστος διαβίωσης. Επιπλέον, το Βερολίνο είναι γνωστό ως η πρωτεύουσα της Ευρώπης, ένας μαγνήτης για δημιουργικά και "το κατάλληλο μέρος" για νέους και επιχειρηματίες.

Γι 'αυτό ενθαρρύνουμε τους διεθνείς φοιτητές να έρθουν εδώ και να μελετήσουν μαζί μας. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση με το εθνικό δίπλωμα του σχολείου σας τώρα. Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στην αίτησή σας και θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία.

Το πρόγραμμα - μαθήματα, πρακτική εξάσκηση, εξάμηνο στο εξωτερικό

Η εστίασή μας είναι στην ανάπτυξη των ταλέντων σας. Το πρόγραμμά μας, επομένως, περιλαμβάνει, εκτός από τις βασικές ικανότητες της διοίκησης επιχειρήσεων, της οικονομίας, της νομοθεσίας, και άλλα θέματα που μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες της σταδιοδρομίας σας: εταιρική διαχείριση, μάρκετινγκ, έλεγχος, χρηματοδότηση, ηλεκτρονικό επιχειρείν, επιχειρηματικότητα και logistics .

Με τις ειδικότητες μας, μπορείτε να σχεδιάσετε την εκπαίδευσή σας με μεγαλύτερη ακρίβεια σύμφωνα με τους μεμονωμένους στόχους σας. Εκτός από δύο πρακτικές που διαρκούν αρκετές εβδομάδες, έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σε διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια του εξαμήνου σας στο εξωτερικό.

Επιλογές καριέρας σας με πτυχίο στις σπουδές Business & Management

Ως πτυχιούχος Σπουδών Επιχειρήσεων & Διοίκησης, έχετε πολλές επιλογές: βιομηχανικός ή μικρομεσαίος τομέας, εμπόριο ή χρηματοοικονομικός τομέας. Με την τεχνογνωσία της επιχείρησής σας και τις ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες, μπορείτε να αναλάβετε ειδικούς και ηγετικούς ρόλους σε όλους τους τομείς και σε εταιρείες όλων των μεγεθών.

Μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για τους προϋπολογισμούς και το προσωπικό, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία παραμένει ανταγωνιστική. Ο πλούτος των δυνατοτήτων είναι αυτό που κάνει αυτό το πρόγραμμα τόσο ελκυστικό. Μπορείτε να επιλέξετε μια καριέρα που ταιριάζει με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας. Οι τυπικοί τομείς εργασίας περιλαμβάνουν:

 • Σύμβουλος εταιρικής διαβούλευσης (εθνικής και διεθνούς)
 • Βοηθός της εταιρικής διοίκησης
 • Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων
 • Ξεκινήστε επιχειρηματία

Οι σπουδαστές μιλούν για τις σπουδές τους σε #sestories

"Μου υποδέχτηκαν εδώ πολύ θερμά. Οι μαθητές και οι καθηγητές προσδίδουν πάντα ένα συμπαθητικό αυτί και σας υποστηρίζουν όποτε μπορούν. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Επειδή είναι τόσο πολύ διεθνές, το University of Applied Sciences Europe είναι πιο ανοιχτό από άλλα πανεπιστήμια και ήταν πολύ εύκολο για μένα να ενταχθώ εδώ. Για μένα, αυτό σκέφτεται χωρίς όρια. Μου αρέσει πάρα πολύ."

Daniel, φοιτητής επιχειρήσεων και διοίκησης.

Δίδακτρα και χρηματοδότηση

Ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το University of Applied Sciences Europe χρηματοδοτείται όχι από το κράτος, αλλά από δίδακτρα. Για το λόγο αυτό, η φοίτηση στο University of Applied Sciences Europe κοστίζει περισσότερο από ό, τι σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο. Αλλά αξίζει:

Οι απόφοιτοί μας πληρούν τις βασικές απαιτήσεις της σταδιοδρομίας στις επιχειρήσεις, και αυτό τους ξεχωρίζει από τους πτυχιούχους πολλών δημόσιων πανεπιστημίων. Οι προοπτικές απασχόλησης και αποδοχών σας βελτιώνονται σημαντικά.

Όλα τα δίδακτρα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο δίδακτρα. Δεν θα προκύψουν πρόσθετα έξοδα, όπως τέλος αμοιβών, εξετάσεις, πτυχιακή εργασία ή παρόμοια, αρκεί το μάθημα να ολοκληρωθεί εντός της τυπικής περιόδου σπουδών.

Τα έξοδα για το εξάμηνο στο εξωτερικό δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα τέλη, καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάλογα με τη χώρα και το πανεπιστήμιο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση των σπουδών σας και για τυχόν διαθέσιμες υποτροφίες. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, το Γραφείο Προσανατολισμού Φοιτητών μπορεί να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες.

Διαδικασία αίτησης

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα έτος εκ των προτέρων για το επιθυμητό εξάμηνο έναρξης.

Για να προκριθείτε στα προγράμματα Bachelor in Science στο University of Applied Sciences Europe , πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης
 • Πιστοποιημένο αντίγραφο του διπλώματος του γυμνασίου σας ή ισοδύναμου επαγγελματικού πιστοποιητικού, συμπεριλαμβανομένης πρακτικής άσκησης
 • Εισαγωγικές εξετάσεις
 • Παρακολουθήστε την προσωπική συνέντευξη στο διαδίκτυο (π.χ. μέσω Skype)
 • Καλές δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... περαιτέρω

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Διαβάστε Λιγότερα
Βερολίνο , Iserlohn , Αμβούργο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη