Φιλοξενία και Τουρισμός AAS
Jefferson Community College - SUNY ONLINE
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Watertown, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το πρόγραμμα AAS φιλοξενίας και τουρισμού στο Jefferson σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συγκέντρωση στις μαγειρικές τέχνες. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα θεωρίας και πρακτικής μαγειρικής, διαχείρισης εκδηλώσεων και υγιεινής και ασφάλειας και θα μάθετε από επαγγελματίες σεφ και οινοποιούς. Επιπλέον, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία ως ασκούμενος ή προετοιμάζοντας δείπνα και μεσημεριανά γεύματα στην επαγγελματική μας κουζίνα και τραπεζαρία.
Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι για μερικές από τις καλύτερες θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, τουρισμό, οινοποιεία και βιοτεχνίες ζυθοποιίας και πολλά άλλα.
Πρέπει να επιδείξετε την ικανότητα να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων και να ανταποκριθείτε στις δεξιότητες που αναμένονται από έναν επαγγελματία του κλάδου της φιλοξενίας. Ανατρέξτε στις οδηγίες του προγράμματος φιλοξενίας και τουρισμού, οι οποίες περιγράφουν αυτές τις δεξιότητες.
Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει:
Πρακτική πρακτική σε πραγματικό κόσμο ρυθμίσεις. Δυνατότητες δικτύωσης με σεφ και οινοπαραγωγούς. Βασικές δεξιότητες και εκπαίδευση για μια ικανοποιητική καριέρα μετά την αποφοίτηση. Μαθήματα σε ανθρώπινους πόρους, μάρκετινγκ και διαχείριση
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μαγειρικής του Τζέφερσον έχουν άφθονες ευκαιρίες απασχόλησης σε έναν από τους πιο επικερδείς και αναπτυσσόμενους τομείς της οικονομίας των ΗΠΑ, με δυνατότητες για περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και βιομηχανίες υπηρεσιών τα επόμενα 10 χρόνια. Μπορεί να βρείτε δουλειά ως διαχειριστής εστιατορίου, σεφ, εστιάτορας, διευθυντής εστιατορίων, τροφίμων και ποτών, υπεύθυνος εκδηλώσεων, συγγραφέας τροφίμων, προγραμματιστής προϊόντων και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα του Jefferson έχει σχεδιαστεί για μέγιστη πρόσβαση στις καλύτερες θέσεις εργασίας στον κλάδο.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πτυχίο Διοίκησης Φιλοξενίας στον Τουρισμό
- Rovaniemi, Φινλανδία
Διπλό Πρόγραμμα Διοίκησης Φιλοξενίας
- Tbilisi, Γεωργία
Bachelor in International Hospitality and Restaurant Management
- Écully, Γαλλία