Πτυχίο στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Υπηρεσιών Εστιατορίων
Le Cordon Bleu University Perú
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Magdalena del Mar, Περού
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Mar 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Χάρη στην πρακτική μας μεθοδολογία, το Le Cordon Bleu θα σας εκπαιδεύσει ώστε να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να είστε σε θέση να λειτουργείτε σε κάθε εργασία, εφαρμόζοντας πρότυπα BPM (ορθές πρακτικές) και να διαχειρίζεστε σωστά το διοικητικό και εμπορικό τμήμα του ξενοδοχειακού κλάδου παγκόσμιας κλάσης .
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Bachelor in Food System: Διαχείριση, Βιωσιμότητα και Τεχνολογίες
- Parma, Ιταλία
Διπλό Πρόγραμμα Διοίκησης Φιλοξενίας
- Tbilisi, Γεωργία
Πτυχίο Διοίκησης Ξενοδοχείων
- Porto, Πορτογαλία