Πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων και Ζωής
Azabu University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Sagamihara, Ιαπωνία
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Apr 2024
Εισαγωγή
Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια πλήρη γνώση της επιστήμης των τροφίμων και των τεχνικών δεξιοτήτων με στόχο τη διατήρηση και τη συνέχιση της ανάπτυξης μιας υγιούς κοινωνίας. Εκπαιδεύουμε τους ειδικούς της επιστήμης τροφίμων να δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Οι μαθητές θα μελετήσουν την επιστήμη της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των τροφίμων, ένα οικείο μέρος της καθημερινής μας ζωής, από δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. Ο πρώτος είναι ο τομέας της εφαρμοσμένης επιστήμης τροφίμων, στον οποίο οι μαθητές διερευνούν την εκπαίδευση τροφίμων και τις εφαρμογές στον τομέα της υγείας και της ιατρικής των τροφίμων. Η δεύτερη προσέγγιση είναι από τη βάση της επιστήμης των κανονιστικών ρυθμίσεων για τα τρόφιμα, στην οποία οι μαθητές αποκτούν μια ακριβή κατανόηση της ασφάλειας των τροφίμων και της ασφάλειας των τροφίμων και της ικανότητας να τα αξιολογούν.