Επιστήμη τροφίμων (BS)
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Michigan, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η Επιστήμη των Τροφίμων είναι ένας τομέας διεπιστημονικού προγράμματος που εφαρμόζει τη χημεία, τη μικροβιολογία, τη μηχανική και τη διατροφή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων.
Το πτυχίο επιστήμης τροφίμων είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων.
Πολλοί μαθητές συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση σε εταιρείες τροφίμων και σχετικές βιομηχανίες. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν πιστώσεις μαθημάτων για πρακτική άσκηση, ενώ αποκτούν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής διαθέτει επίσης πολλές υποτροφίες.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Bachelor's Degree in Gastronomy
- Castellón de la Plana, Ισπανία
Πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής με Επαγγελματικές Σπουδές
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Bachelor of Science (BSc) majoring in Food Science
- Dunedin, Νέα Ζηλανδία