Επιστήμες Τροφίμων
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Online USA
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η επιστήμη των τροφίμων χρησιμοποιεί τις αρχές της επιστήμης και της μηχανικής για να μελετήσει τα τρόφιμα, τη συντήρηση και την επεξεργασία της. Το πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων (648) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν στην ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, στην επεξεργασία τροφίμων, στη διασφάλιση της ποιότητας, στους ρυθμιστικούς οργανισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων ή στην είσοδο σε μεταπτυχιακό σχολείο. Με την κατάλληλη έμφαση και επιλογή μαθημάτων, οι μαθητές μπορούν επίσης να προετοιμαστούν για την είσοδο σε διατροφικά ή επιστημονικά προγράμματα υγείας. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα μελετήσουν χημεία τροφίμων και μικροβιολογία? επεξεργασία τροφίμων και ασφάλεια · και ανάλυση τροφίμων χρησιμοποιώντας χημικές, φυσικές και αισθητηριακές τεχνικές.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Bachelor in Food System: Διαχείριση, Βιωσιμότητα και Τεχνολογίες
- Parma, Ιταλία
Bachelor Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία