Επαγγελματική Κατάρτιση στη Γαστρονομική Δημοσιογραφία
NOUN Eventos
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Buenos Aires, Αργεντινή
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Feb 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η πανταχού παρούσα στον κόσμο της δημοσιογραφίας για τα τρόφιμα απαιτεί αντικειμενικότητα και στυλ. Η πρόσφατη τάση των ιστολογίων και των εξειδικευμένων δημοσιεύσεων για την προώθηση και την τεκμηρίωση μιας ανταγωνιστικής και καινοτόμου βιομηχανίας απαιτεί ένα προφίλ σκηνοθετών ντοκιμαντέρ που υπερβαίνει τον καθημερινό ρεπόρτερ ή ανταποκριτή.
Ενότητα 1: Γαστρονομική δημοσιογραφία
Η επιστήμη και η τέχνη της μαγειρικής
Η ιστορία και οι μαγειρικοί πρωταγωνιστές της
Το επάγγελμα του γκουρμέ: τεχνικές και δεξιότητες
Η γαστρονομική αφήγηση: προφίλ του γαστρονομικού δημοσιογράφου
Το στυλ και η ικανότητα του Savoir Vivre
Η ουσιαστική βιβλιογραφία της περιφερειακής γαστρονομίας
Η διαφορά μεταξύ τεχνικής και τέχνης όταν γράφετε για γαστρονομία
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
BA (Hons) Δημοσιογραφικές Σπουδές
- Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο
Πτυχίο Δημοσιογραφίας
- Kingston upon Thames, Ηνωμένο Βασίλειο
Πτυχίο Τεχνών στη Δημοσιογραφία Επικοινωνίας
- Erie, Ηνωμένες Πολιτείες