Γαστρονομία και μαγειρικές τέχνες
Gaziosmanpaşa University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Tokat, Τουρκία
Γλώσσες
Αγγλικά, Τούρκικος
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Σήμερα, με την εξελιγμένη τεχνολογία και την αλλαγή των προτιμήσεων των πελατών, τα πιάτα που ετοιμάζονται στις πλάκες πρέπει να προσελκύουν το μάτι πριν από τη σίτιση.
Η προετοιμασία πιάτων που προσελκύουν τα μάτια είναι δυνατή με τους σεφ που έχουν αναπτύξει την καλλιτεχνική τους ικανότητα και γνώσεις και δεξιότητες. Το τμήμα μας, το οποίο θα ανοίξει στη Σχολή Καλών Τεχνών του Gaziosmanpaşa University , θέλει να εκπαιδεύσει τους μαθητές του όχι ως σεφ αλλά ως καλλιτέχνης με την αρχή «Η μαγειρική είναι τέχνη και ο μάγειρας είναι καλλιτέχνης». Σε αυτό το πλαίσιο, το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των μαθητών που σχετίζονται με τη διακόσμηση πλάκας με μαθήματα θεωρητικών και εφαρμοσμένων τεχνών και μαγειρικής. Ένας άλλος στόχος του τμήματος είναι να συμβάλει στη διατήρηση της πλούσιας τουρκικής γαστρονομικής κουλτούρας και να προωθήσει αυτόν τον πολιτισμό στη διεθνή σκηνή. Κατά τη διάρκεια του τετραετούς προπτυχιακού προγράμματος, έχει ως στόχο να διδάξει τη διαχείριση τροφίμων και ποτών και όλες τις λεπτές αποχρώσεις της τέχνης της μαγειρικής από το πιο βασικό έως το πιο προηγμένο επίπεδο. Στο τμήμα μας, το οποίο στοχεύει να συμβάλει στην προώθηση της γαστρονομικής κουλτούρας και των τροφίμων μας στην Τουρκία και στο εξωτερικό, είναι επιθυμητό να διδαχθούμε με τοπικά πιάτα, αυθεντικές συνταγές με ιστορικό υπόβαθρο.
Ένας από τους στόχους αυτού του μαθήματος είναι να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές που γνωρίζουν την παραδοσιακή τουρκική και τη διεθνή κουζίνα να συνεισφέρουν στη δημιουργία νέων μορφών βελτιώνοντας συνεχώς τον εαυτό τους και να προσθέσουν αξία των προϊόντων που έχουν αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Έτσι, οι μαθητές που παράγουν και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με την κοινωνία κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, τις σχολές και τα πανεπιστήμια τους, τις πόλεις τους και ακόμη και τη χώρα τους σε διαφορετικούς τομείς.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πτυχίο Μαγειρικής και Γαστρονομικής Επιστήμης
- Barcelona, Ισπανία
Bachelor's Degree in Gastronomy
- Castellón de la Plana, Ισπανία
Πτυχίο Γαστρονομίας
- Madrid, Ισπανία