χορευτική παράσταση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Απόδοση Χορού

Το επάγγελμα χορός αναπτύσσεται και μεταβάλλεται. Στο doch βλέπουμε αυτό ως μια πρόκληση και ένα κίνητρο για την προώθηση της ευελιξίας που απαιτείται για ένα σύγχρονο πρόγραμμα χορού. Είναι προαχθούν σε ένα περιβάλλον όπου αμφισβητούνται οι καλλιτεχνικές μεθόδους και το ρόλο του χορευτή έχει εκτιμηθεί κριτικά και επαναπροσδιορίζεται. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα χορού που δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να συνειδητοποιήσει του ή το όραμά του για μια καριέρα στο χορό.

&nbsp

Ένας φοιτητής στο πρόγραμμα Bachelor στη Χορευτικό δίνεται από τρία χρόνια διδασκαλίας στο σύγχρονο χορό, την καλλιτεχνική δημιουργία και την απόδοση. Ο φοιτητής εργάζεται για την ανάπτυξη της ή των φυσικών και διανοητικών δυνατοτήτων του σε σχέση με τις διαφορετικές πρακτικές. Στη συνάντηση με επαγγελματίες χορευτές, οι γνώσεις και οι μέθοδοι διδάσκονται ότι επιτρέπουν να εργάζονται σε διαφορετικές καλλιτεχνικές κατευθύνσεις.Μετά το πέρας των σπουδών σας, ο μαθητής είναι καλά προετοιμασμένη για να εργαστεί ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης σε μια ποικιλία από γραφικές τέχνες. Διαφορετικές πρακτικές, την αισθητική και τις εκφράσεις δοκιμαστεί σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες. Αυτό προσθέτει γνώσεις σε διάφορες στάσεις απέναντι κίνηση, μεθόδους εργασίας, τη δημιουργία, την σκηνοθεσία και την παραγωγή. Οι εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται μεταξύ των επαγγελματιών καλλιτεχνών, εθνικό και διεθνές επίπεδο, το οποίο βοηθά τόσο τη δικτύωση μεταξύ των επαγγελματιών και στο χώρο εργασίας.

Γενικές απαιτήσεις εισόδου για σπουδές στο πρώτο επίπεδο του κύκλου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (με απαλλαγή από το σουηδικό *)

&nbsp

&nbsp

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου:

&nbsp

  • Αγγλικά Β ** (πεδίο ειδικές απαιτήσεις εισόδου 6, με την εξαίρεση των Κοινωνικών Επιστημών Α)
  • Ο βαθμός της επιτυχίας στο τεστ προσόντα
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Περιέργεια μας κάνει την αλλαγή παγκοσμίως. Προσδοκία και μεράκι κάνουν πραγματικότητα το όραμά μας προς τα εμπρός. Το προαπαιτούμενο για κάθε καλλιτεχνικό έργο και την έρευνα είναι αυτή η επιθυμία να ... περαιτέρω

Περιέργεια μας κάνει την αλλαγή παγκοσμίως. Προσδοκία και μεράκι κάνουν πραγματικότητα το όραμά μας προς τα εμπρός. Το προαπαιτούμενο για κάθε καλλιτεχνικό έργο και την έρευνα είναι αυτή η επιθυμία να κοιτάξουμε πέρα ​​από ό, τι είναι ήδη γνωστό. Ερχόμενοι στη doch πρέπει να είναι μια πρόκληση, επιχειρηματική, την τόνωση, μερικές φορές βαρετή, πιο συχνά διασκεδαστική εμπειρία σε ένα περιβάλλον φροντίδας, όπου τα πάντα είναι δυνατά και άνοιξε νέα σύνορα. Doch δεν είναι ένα στατικό χώρο, αλλά ένα καλά οργανωμένο χάος σε συνεχή κίνηση, με το είδος της κριτικής έρευνας με γνώμονα την περιέργεια για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και η πραγματικότητα σε κάτι που μοιάζει με τα όνειρα μας. &nbsp Doch είναι το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα του είδους του για το χορό και το τσίρκο στη Σουηδία 's σύστημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Το αναγνωρισμένου κύρους ίδρυμα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την καθοδήγηση μιας επεκτεινόμενης φοιτητικού σώματος σε ένα ευρύ φάσμα του τσίρκου και τα πεδία που σχετίζονται με χορό:. Χορογραφίας, του τσίρκου, Παιδαγωγικής και Χορού Χορευτικό doch είναι επίσης ο τόπος για όσους είναι ήδη στο επάγγελμα και θέλουν να διευρύνουν τις αρμοδιότητές τους και προσφέρουμε εκπαίδευση έρευνα για τους καλλιτέχνες. Είναι ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον όπου η τέχνη και η έρευνα πηγαίνουν χέρι-χέρι. Στο doch η παράδοση αμφισβητείται από την καινοτομία και τον πειραματισμό. Είναι ένας τόπος συνάντησης για την τέχνη, την επιστήμη και την παιδαγωγική, παλαιών και νέων θεωρητικών εννοιών. Δημοφιλή παραδόσεις αποκτήσουν νέο νόημα και νέες καλλιτεχνικές σταδιοδρομίες ανάπτυξη να αλλάξουμε τις ιδέες μας για το τι είναι γνωστό. &nbsp Κάθε μάθημα ή πρόγραμμα έχει τις δικές του συγκεκριμένες προϋποθέσεις του? Αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν πτυχία από προηγούμενες μελέτες. Κάθε φοιτητής που εφαρμόζει έχει το δικαίωμα να του / της πλεονεκτήματα αξιολογηθούν για να δούμε αν οι ανεπίσημες προσόντα (Ε.i. μη πανεπιστημιακές σπουδές, εργασιακή εμπειρία) είναι το ισοδύναμο των τυπικών προσόντων που απαιτούνται για την είσοδο ή ως βάση του ενός βαθμού. Εισιτήριες εξετάσεις για το σχολείο είναι ολοκληρωμένη και διαφέρουν σε κάθε πρόγραμμα ή μάθημα. Όλη η εκπαίδευση είναι δωρεάν για τους φοιτητές από τις χώρες της ΕΣΑ. &nbsp Δεν εκπαιδεύσει για το παρόν, αλλά για το μέλλον. Είναι οι μαθητές μας και τα οράματά τους, που θα κινεί τον κόσμο! Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη