χημείας και βιοχημείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εργαστούν ώμο με ώμο με μερικούς από τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα. Μαζί θα ωθήσει τα όρια της χημείας και βιοχημείας.

Χημικοί είναι σε μεγάλη ζήτηση σήμερα στη βιομηχανία, την κυβέρνηση, και πανεπιστημιακά εργαστήρια, όπως η δομή των μισθών καθιστά σαφές: διάμεση μισθούς για διδακτορικό, σκλήρυνση κατά πλάκας, και οι κάτοχοι πτυχίο ήταν $ 100.600, $ 85.000, και $ 73.900 το χρόνο, αντίστοιχα, το 2012 .

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας είναι ένα από τα καλύτερα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, με παγκόσμιας κλάσης ερευνητικών προγραμμάτων στη Βιοχημεία και αναλυτική, ανόργανα, οργανικά και Φυσικής Χημείας. Το τμήμα κατετάγη πρόσφατα στο Top 40 στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Chemical and Engineering News και έχει καταχωρηθεί με συνέπεια από την American Chemical Society ως ένα από τα κορυφαία 30 προγράμματα στη χώρα, με βάση Ph.D. παραγωγικότητα.

Από το 2000, έχουμε στεγάζεται σε ένα l58,000 τετραγωνικών ποδιών, $ 36 εκατομμύρια κέντρο που σχεδιάστηκε για να είναι μια εγκατάσταση χημεία αιχμής. ταλαντούχα μέλη ΔΕΠ μας είναι εύκολα προσβάσιμα και ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση των φοιτητών τους. καθηγητές μας έχουν κερδίσει πολλά βραβεία? οκτώ, για παράδειγμα, έχουν λάβει το βραβείο του Διοικητή για την αριστεία στην επιστήμη, που παρουσιάζονται σε ετήσια βάση προς την κορυφή ερευνητής στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση στη χημεία έχουν δεκάδες μαθήματα για να επιλέξετε από τις περιοχές της γενικής, αναλυτικής, βιολογικά, ανόργανα και φυσική χημεία, καθώς και επανα- μαθήματα. Το δικό μας είναι ένα από τα τρία προπτυχιακά προγράμματα Χημεία αναγνωρισμένη για την υπεροχή της Κρατικής Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα - σχεδιαστεί για να παράγουν εξειδικευμένο, σε γενικές γραμμές μορφωμένους και δημιουργικούς επιστήμονες -leads στο Ph.D. με συγκεντρώσεις σε αναλυτικές, βιολογικών, ανόργανα, οργανικά, και φυσική χημεία. Οι απαιτήσεις πορεία και η έρευνα είναι ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί στο φόντο και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή. Παρακαλούμε μελετήστε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς.

Το Τμήμα μας Χημείας και Βιοχημείας δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, είναι ένα από τα ισχυρότερα στη χώρα. Έχουμε παγκόσμιας κλάσης ερευνητικών προγραμμάτων στην αναλυτική, βιοχημεία και μοριακή βιολογία, περιβαλλοντικές, ανόργανα, οργανικά, φυσική και θεωρητικές και χημεία πολυμερών, με πολλές εξαιρετικά επιτυχημένες διεπιστημονικές συνεργασίες.

εθνική Αναγνώριση

Για κλάδους όπως προσανατολισμένο προς την έρευνα, όπως χημείας και βιοχημείας, ένα από τα καλύτερα μέτρα της αντοχής ενός τμήματος είναι η ποιότητα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του. Το τμήμα μας είναι σταθερά κατατάσσεται στο top 30 σε εθνικό επίπεδο Ph.D. της παραγωγικότητας από την American Chemical Society. Κατά την τελευταία αξιολόγηση του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών των μεταπτυχιακών χημείας προγράμματα, το δικό μας κατετάγη 25η σε εθνικό επίπεδο με βάση ένα σύνθετο μέσο όρο των δεικτών ποιότητας υπολογίζεται στο Πανεπιστήμιο Cornell, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των δημοσιεύσεων ανά μέλος ΔΕΠ, ο αριθμός των αναφορών που λαμβάνονται ανά δημοσίευση, το ποσοστό της σχολής με τη χρηματοδότηση της έρευνας και του αριθμού των φορών που ΔΕΠ έχουν αναγνωριστεί με σημαντικά βραβεία. Μεταξύ μόνο δημόσια πανεπιστήμια, η κατάταξη είναι η 13η σε εθνικό επίπεδο. Το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών μας κατετάγη 34η στη χώρα συνολικών δαπανών για την χημική έρευνα και ανάπτυξη το 2011, πολύ ξεπερνώντας πολλά ιδρύματα συγκρίσιμου μεγέθους.

προπτυχιακό πρόγραμμα μας έλαβε Έπαινο για την Αριστεία από το The Carolina Επιτροπής Νότια για την Ανώτατη Εκπαίδευση "... για την υψηλή ποιότητα του προγράμματός της που οδηγεί στην BS Χημείας. "Έχουμε δημιουργήσει μια προκλητική πρόγραμμα σπουδών που δίνει σε κάθε μαθητή μια σταθερή βάση στις χημικές επιστήμες, αλλά με μια σχολή που παραμένει εύκολα προσβάσιμο και είναι αφιερωμένο στην βοηθά όλους τους μαθητές μας να πετύχει.

Άνθρωποι και Εγκαταστάσεις

Το τμήμα μας έχει 35 καθηγητές θητεία-track, 21 μεταδιδακτορικούς συνεργάτες και το ερευνητικό προσωπικό, 159 μεταπτυχιακούς φοιτητές, και 23 προσωπικό υποστήριξης. Από το 2000, έχουμε στεγάζεται στο Κέντρο John M. Palms Μεταπτυχιακών Επιστημονικής Έρευνας (GSRC). Αρκετές από τις ερευνητικές ομάδες μας καταλαμβάνουν χώρο εργαστήριο στην κοντινή Horizon Ι (HZN1), Jones Φυσική Science Center (JONES), και Sumwalt College (SMWALT). Ένας χάρτης των πανεπιστημιακών κτιρίων πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στη σελίδα Τοποθεσίες μας.

Πηγαίνοντας σε μέρη

Χημεία είναι ένα θαυμάσιο επάγγελμα. πολυμορφία του προσφέρει μια πρόκληση για όλους και παρέχει αξεπέραστη ευκαιρίες για την επίλυση σημαντικών επιστημονικών προβλημάτων και ωφελήσει την κοινωνία στο σύνολό της. Χημικοί είναι σε ζήτηση στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και ακαδημαϊκά εργαστήρια. Διάμεση μισθούς για διδακτορικό, σκλήρυνση κατά πλάκας, και οι κάτοχοι πτυχίο ήταν $ 102.000, $ 85.000 και $ 72.000 ανά έτος το 2013.

Βραβευμένο Σχολή

Η ποιότητα και η υπόσχεση του τμήματος έχει αναγνωριστεί έξω από το πανεπιστήμιο, καθώς και στο εσωτερικό. Δέκα από τα σημερινά μέλη ΔΕΠ μας είναι Μέλη της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης. Από το 1985, ο Διοικητής της Νότιας Καρολίνας έχει τιμηθεί κορυφαία ερευνητικά επιστήμονες στο κράτος κάθε χρόνο. Δεκαέξι μέλη ΔΕΠ του τμήματος έχουν λάβει Διοικητή σύναψη δημόσιων δέκα για την αριστεία στην επιστήμη ή την επιστημονική έρευνα, τέσσερις για Νέους Επιστήμονες Awards for Excellence στην επιστημονική έρευνα, και δύο για την αριστεία στην επιστημονική συνειδητοποίηση. Μέσα στο πανεπιστήμιο, είμαστε ένα από τα κορυφαία τμήματα που λαμβάνουν υψηλότερα βραβεία του πανεπιστημίου. Είκοσι-τέσσερις καθηγητές έχουν λάβει το βραβείο Russell Έρευνας και Εκπαιδευτικής Έρευνας Βραβείο του Ιδρύματος για την Επιστήμη, Μαθηματικά και Μηχανική, πέντε μέλη ΔΕΠ έχουν κερδίσει υψηλότερη τιμή του πανεπιστημίου για την αριστεία στη διδασκαλία, το βραβείο Amoco Ίδρυμα? εννέα μέλη ΔΕΠ έχουν λάβει το βραβείο Michael J. Mungo Αριστείας στη Διδασκαλία Προπτυχιακά? και δύο έχουν λάβει την J. Βραβείο Michael Mungo Αριστείας στην Πτυχιούχος Διδασκαλίας. Σχολή μας έχει επίσης λάβει εθνική και διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας βραβεία από την American Chemical Society (ACS) και χρησιμεύει ως συντάκτες και η συντακτική συμβουλευτική μέλη του διοικητικού συμβουλίου για πολλές διάσημο χημικό περιοδικά.

Ανοίξτε μια πόρτα στον κόσμο της επιστήμης. Ένα πτυχίο στη χημεία ή τη βιοχημεία σας δίνει τα εργαλεία για να πετύχει όπου κι αν θέλετε να πάτε, από τη βιομηχανία στην ιατρική για την κυβέρνηση στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο σύγχρονος κόσμος είναι ένα τεχνολογικό θαύμα? η πρόοδος εξαρτάται από νέες ιδέες, νέες προσεγγίσεις και νέα κατανόηση. Όλα αυτά τα πράγματα εξαρτώνται από την έρευνα υψηλής ποιότητας.

Στην καρδιά, χημείας και βιοχημείας μοίρες είναι η έρευνα βαθμούς, και ένα σημαντικό ερευνητικό ίδρυμα όπως το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τους κερδίσετε. Το τμήμα μας θα σας δώσει όχι μόνο την ακαδημαϊκή και εργαστήριο εμπειρία για να πετύχει στην διεπιστημονική έρευνα εδώ στο πανεπιστήμιο, αλλά και την κηδεμονία, καθοδήγηση και τις συνδέσεις για μια δια βίου καριέρα της επιλογής σας. Όλα σε μία από τις πιο φιλικές πανεπιστημιουπόλεις στην Αμερική.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where y ... περαιτέρω

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where you’ll go from here. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη