Υπηρεσίες Διαχείρισης Bachelor έκτακτης ανάγκης - ολόκληρη την Κοινότητα

&nbsp

Ο σκοπός του Bachelor στον τομέα των Υπηρεσιών Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, με συγκέντρωση σε ολόκληρο πρόγραμμα σπουδών Κοινότητα παρέχει μια ποικιλία από μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους μαθητές τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για να βοηθήσει να σωθούν ζωές και την περιουσία από την δυνητικά καταστροφικές επιπτώσεις των καταστροφών. Διαχείριση έκτακτης ανάγκης είναι τόσο ένα επάγγελμα και ένα πεδίο μελέτης στους βασικούς τομείς που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής ή κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης, της προστασίας, απάντηση, την ανάκτηση, και μετριασμού. Ο τομέας καλύπτει ανθρωπογενών καταστροφών, καθώς και τα θέματα της εσωτερικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει δύο επιλογές. Η μία είναι η επιλογή ολοκλήρωση πτυχίο για εκείνους με μια συγγενής 's βαθμό.Λεπτομέρειες Μαθημάτων


Γενικής Εκπαίδευσης (36 ώρες εξάμηνο) - σε μαθήματα επικοινωνιών, λογοτεχνία, ανθρωπιστικές επιστήμες, καλές τέχνες, κοινωνικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες, μαθηματικά, και Christian Σπουδών. Τα μαθήματα αυτά θεωρούνται ότι είναι η φιλελεύθερη συνιστώσα τέχνες του ενός βαθμού και είναι θεμελιώδες για πάνω μαθήματα διαίρεση.


EMS Μαθήματα (27 ώρες εξάμηνο) - μαθήματα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, την ασφάλεια και τη διαχείριση των καταστροφών, τεχνολογικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, την ηγεσία, τη δημόσια διοίκηση, επικοινωνία κρίση και πληροφοριών και στοιχείων.


Συγκέντρωση Μαθήματα (15 ώρες εξάμηνο) - ασφάλεια και τη διαχείριση των καταστροφών, οικοτροφείο.


Σημαντικές Μαθήματα (9 ώρες εξάμηνο) - ανώτερο επίπεδο πορεία που επιτρέπουν ένας φοιτητής να λάβει πρόσθετη εργασία στους εξειδικευμένους τομείς των πληροφοριακών συστημάτων πληροφορικής, τη διαχείριση, και την οργανωτική ηγεσία.


Γενικά Μαθήματα (επαρκείς ώρες για να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις για 123 ώρες για το πτυχίο) - μαθήματα που επιτρέπουν ένας φοιτητής να λάβει πρόσθετη εργασία σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και ότι θα είναι χρήσιμο στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Είναι σημαντικό να συσκεφτεί με έναν σύμβουλο κατά την επιλογή μαθήματα.

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποAnderson University South Carolina »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2020

Άλλη