τιμά BSc στη διαχείριση των κατασκευών

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

τιμά BSc στη διαχείριση των κατασκευών

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

διαχείριση των κατασκευών είναι μια καθιερωμένη πειθαρχία διαχείριση της παραγωγής των κατασκευαστικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των νέων κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση, και όλο και περισσότερο, το σχεδιασμό. διαχειριστές των κατασκευών έχουν ειδικές δεξιότητες και γνώσεις στις τεχνολογίες των οικιακών, βιομηχανικών και εμπορικών κτιρίων, διαδικασίες κατασκευής, το σχεδιασμό, την αξιολόγηση του κύκλου ζωής του έργου, καθώς και τους ανθρώπους και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Εκτός από τα βασικά θέματα της διαχείρισης και της τεχνολογίας αυτό το επαγγελματικό ρόλο απαιτεί ένα φάσμα δεξιοτήτων διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας εργασίας και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Αυτές οι δεξιότητες είναι ενσωματωμένες στις στρατηγικές μάθησης του μαθήματος αυτού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα συνήθως να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης των κατασκευών, αν και μπορεί επίσης να ακολουθήσει μια καριέρα στη διαχείριση έργων, την οικονομική διαχείριση ή την ανάπτυξη ακινήτων. Παράλληλα με τη γνώση και την κατανόηση των θεωριών διαχείρισης της κατασκευής και τις πρακτικές και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας διευθυντής κατασκευών, θα αποκτήσουν τις μεταβιβάσιμες και γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δια βίου προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

αιτούντες μερικής απασχόλησης: Διαγωνισμός για μερική απασχόληση μαθήματα κατασκευής που σχετίζονται μας είναι ισχυρή και έχουμε έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Περιεχόμενο του μαθήματος

μαθήματα κατασκευής μας μοιράζονται ένα κοινό Έτος 1, έτσι ώστε οι μαθητές αλληλεπιδρούν με αυτές τις σπουδές διαφορετικά μονοπάτια, να αποκτήσουν κάποια γνώση του έργου όλων των επαγγελματιών που εργάζονται στον κλάδο των κατασκευών, προωθώντας τη διεπιστημονική φύση της σύγχρονης βιομηχανίας κατασκευών. Καθ 'όλη την πορεία, την τεχνολογία κατασκευής και διαχείρισης παραμείνει κεντρικός, το θέμα της υγείας και της ασφάλειας απευθύνεται, και θεωρείται η σημασία της αειφορίας.

Όλα τα μαθήματά μας παραδίδονται χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση μικτής μάθησης που βασίζεται στην έρευνα που περιλαμβάνουν εργαστήρια, διαλέξεις, σεμινάρια και ανεξάρτητη μελέτη. τεχνολογικώς αναβαθμισμένη μάθηση μας υποστηρίζει την ανεξάρτητη μελέτη με σύγχρονη σε απευθείας σύνδεση διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια, τα οποία συλλέγονται και αποθηκεύονται για να σας δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε συνεδρίες στο διαδίκτυο μετά το συμβάν. Αξιολογούμε την εκμάθηση σας μέσα από μια ποικιλία μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων του σχεδίου εργασίας, δοκίμια και τις εξετάσεις.

Θέματα της μελέτης

Τα παρακάτω θέματα είναι ενδεικτικά του τι θα σπουδάσουν σε αυτήν την πορεία.

Έτος 1 (Credit Επίπεδο 4)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • Τεχνολογία 1 - Τεχνολογίας για την Κατασκευή και Τοπογραφίας
 • Τεχνολογία 2 - Σχεδιασμός Κτιρίων & Περιβαλλοντικής Μηχανικής
 • Τεχνολογία 3 - Κτίριο Επιστημών και Κατασκευών
 • Διαχείριση 1 - Ενσωματωμένο Χαρακτηριστικά Περιβάλλον και Μεταπτυχιακών
 • Διαχείρισης 2 - Έργων, Εμπορική και Οργανωτικές Περιβάλλον
 • Σχεδιασμός 1 - Αρχές σχεδιασμού

Έτος 2 (Credit Επίπεδο 5)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • 4 Τεχνολογία - Ύφασμα και Απόδοσης
 • Τεχνολογία 5 - Κτίριο Υπηρεσιών Μηχανικών
 • Τεχνολογία 6 - Δομές Αρχές
 • Διαχείριση 3 - εμπορικές, νομικές και Οργανωτική Διαχείρισης
 • Διαχείριση 4 - Μάθησης Κατασκευή Βασισμένο Έργου
 • Διαχείριση 5 - Έργο και Εμπορική Διαχείριση

Έτος 3 (Credit Επίπεδο 6)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • Τεχνολογία - Αειφόρος Σχεδιασμός και Κατασκευή
 • Τεχνολογία 8 - Ανακαίνιση και συντήρηση
 • Διαχείρισης 8 - Έργων και Εμπορικής Διαχείρισης
 • Διαχείριση 7 - Διαχείριση Κατασκευής
 • Διαχείρισης 6 - Professional Practice
 • Διαχείρισης 10 - Αειφόρος Ανάπτυξη και Lean κατασκευής

Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι εισηγμένη από το έτος, που αντιστοιχεί στη λειτουργία πλήρους μελέτης. Αν έχετε μελετήσει με μερική απασχόληση θα μελετήσει το ίδιο περιεχόμενο, κατανεμημένα σε πέντε χρόνια.

Επαγγελματική αναγνώριση

Αυτό το μάθημα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB) και το Chartered Association of Κτίριο Μηχανικών (CABE).

"CABE είναι περήφανη που πιστοποιούν τα πτυχιακά προγράμματα στο πλαίσιο του δομημένου περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Αυτό μας φέρνει πιο κοντά σε ταλαντούχους μαθητές που θα οικοδομήσουν την παγκόσμια μέλλον τους ως Chartered Κτίριο Μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες του κλάδου. "Chartered Association of Building Μηχανικών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Αρχική Σελίδα / ΕΕ: £ 9.250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών