πτυχίο των σπουδών επικοινωνίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Επικοινωνίας Σπουδών

Αυτό το προσόν δεν θα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές για τους νέους φοιτητές μετά το 2017. Δείτε το ισοδύναμο 2018 Πτυχίο Επικοινωνίας Σπουδών.

Αποκτήστε τις up-to-σύγχρονες δεξιότητες της βιομηχανίας θα πρέπει να γίνει μια Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ ή ειδικό Ηγεσία επικοινωνίας, και να βοηθήσει να οδηγήσει την επιτυχία της επιχείρησης. Θα μελετήσει στο σχολείο μόνο επικοινωνιών στην Αυστραλασία πιστοποιηθεί από την Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικής (PRSA).

BCS_Deanna-Μορς-και-Πίτα-Shelford2_web

Το Bachelor of Επικοινωνίας Σπουδών (BCS) πτυχίο συνδυάζει την επιχειρηματική και δημιουργική κλάδους με μια σε βάθος κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής της επικοινωνίας.

Αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να κάνει τη διαφορά με τη φωνή και τη γραφή σου, και να εργάζονται στην επιχείρηση, την κυβέρνηση ή τους τομείς μη κερδοσκοπικού στη Νέα Ζηλανδία ή στο εξωτερικό.

Θα αποκτήσουν τις up-to-σύγχρονες δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει μια επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις εξειδικευμένη στρατηγική που βασίζεται.

Αναπτύξτε τις προηγμένες δεξιότητες επικοινωνίας για να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων, σφυρηλατήσει πολύτιμες σχέσεις, και το αυτοκίνητο στρατηγική αλλαγής μέσα στους οργανισμούς.

Μπορούμε επίσης να σας διδάξει σχετικά με τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και να είναι κοινωνικά υπεύθυνη, για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια θετική διαφορά στην κοινωνία.

Waikato έχει διεθνή φήμη

Είμαστε κατετάγη στο top 150 πανεπιστήμια του κόσμου για τη διδασκαλία της Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το διάσημο QS Θέμα Rankings. Και φυσικά δημόσιες σχέσεις μας είναι πιστοποιημένη από το Αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων (PRSA).

Waikato είναι ένα από τα μόλις 37 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο - και ένα από τα μόλις πέντε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών - η οποία έχει επιτύχει την πιστοποίηση PRSA - θεωρείται ως ο χρυσός κανόνας της βιομηχανίας στον τομέα της εκπαίδευσης των δημοσίων σχέσεων.

Θα πρέπει να φοιτούν σε σχολείο Διαχείρισης Waikato, το Triple Crown διεθνές σχολείο των επιχειρήσεων διαπιστευμένο από EQUIS, AMBA και AACSB από το 2005. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα, με λιγότερο από το 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.

Σημαντικά θέματα

Γι 'αυτό το βαθμό, θα μεγάλες σε μία ή δύο από τους παρακάτω θέματα - δεν χρειάζεται να αποφασίσει μέχρι το δεύτερο έτος.

 • Ηγεσία Επικοινωνία
 • εμπορία
 • Δημόσιες σχέσεις

Αν αποφασίσετε να πάρετε μια δεύτερη μεγάλη, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα διαχείρισης θέμα που συμπληρώνει το βαθμό σας, όπως η Στρατηγική Διοίκηση και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, ή οποιοδήποτε άλλο προπτυχιακό θέμα που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο του Waikato.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να λάβει μια «εξειδίκευση» (60 πόντους) είτε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Υγεία Επικοινωνία, μια γλώσσα (Κινέζικα, Γάλλος, Ιαπωνικά, ισπανικά, Te Reo Μαορί) ή Διοίκηση Εκπαίδευση στο Εξωτερικό.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Διαφήμιση Executive
 • ειδικός μάρκετινγκ
 • Μάρκα / προϊόν διευθυντής κατηγορία
 • Υπεύθυνος Επικοινωνίας
 • σύμβουλος Media σχέσεις
 • γραμματέας Τύπου
 • αξιωματικός δημοσίων σχέσεων
 • Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ
 • διευθυντής Εκδηλώσεις
 • Εκδόσεις editor
 • εκπαιδευτής διαχείρισης
 • Κοινωνική διευθυντής μέσων
 • Συγγραφέας / συντάκτης
 • Δημοσιολόγος
 • επαγγελματική έρανο

Πρόγραμμα ανταλλαγής και σπουδών στο εξωτερικό

Θέλετε να ταξιδέψετε ενώ σπούδαζε;

Πάρτε μια υπερπόντια ανταλλαγή μελέτη για 1-2 εξάμηνα, και πιστώνει τα σημεία πίσω στο πτυχίο σας Waikato!

Προετοιμαστείτε για μια παγκόσμια καριέρα και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας με τη μετάβαση σε μια ανταλλαγή φοιτητών σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας στην Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά ή το Μεξικό. Επικοινωνήστε με την ομάδα του Πανεπιστημίου του Waikato Ανταλλαγής Φοιτητών για να μάθετε περισσότερα. BCS οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Waikato Management School Διεθνές Χρηματιστήριο Υποτροφίες, Προσφέρονται δύο φορές το χρόνο και αξίας μέχρι $ 2.500 κάθε (ανάλογα με τον προορισμό της μελέτης). Από το δεύτερο έτος, μπορείτε επίσης να δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για την Ανακαλύψτε SWUFE Διεθνές Summer Camp Υποτροφιών. Αυτά παρέχουν χρηματοδότηση για δύο ή περισσότερους φοιτητές διαχείριση Waikato να επισκεφθείτε Τσενγκντού, Κίνα για δύο εβδομάδες διαλέξεων, επαγγελματικά ταξίδια και πολιτιστικές δραστηριότητες.

πολιτιστική εμπειρία

Waikato Management School έχει ένα ζωντανό πολιτισμό των φοιτητών που προσφέρει την αφθονία των κοινωνικών και ευκαιρίες μάθησης. Μπορείτε να συναντήσετε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους μέσω των συλλόγων σπουδαστών, όπως:

 • Σύλλογος Waikato Management School Φοιτητών (WMSSA)
 • Διαχείριση Επικοινωνίας Σύλλογος Φοιτητών (MCSA)
 • Καινοτομία σταθμό Waikato
 • Κοινωνική Waikato Καινοτομία
 • Te Ranga Ngaku - το δίκτυο των φοιτητών διαχείρισης Μαορί
 • Νησιά του Ειρηνικού Διαχείρισης Σύλλογος Φοιτητών (PIMSA)

Ως Πτυχίο Επικοινωνίας Σπουδών φοιτητή, που είναι επίσης επιλέξιμες για να γίνει μέλος φοιτητής του Ινστιτούτο Δημοσίων Σχέσεων της Νέας Ζηλανδίας (PRINZ), για μειωμένο τέλος. Προσφέρουμε μια Πρόγραμμα μέντορα φοιτητής για τους μαθητές της διαχείρισης πρωτοετείς για να σας βοηθήσει να κάνετε την ακαδημαϊκή μετάβαση από το λύκειο στο πανεπιστήμιο.

Για εξειδικευμένες συμβουλές για το γράψιμο δοκίμια και εκθέσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα μας για ειδικευμένους εκπαιδευτικούς στο Μονάδα Ανάπτυξης Μάθησης WMS Γλώσσα και, Που βρίσκεται στο διοικητικό Φοιτητικό Κέντρο (MSB1.50).

Πρακτική εμπειρία

Hands-on μάθηση και τη βιομηχανία εμπειρία

Οι μαθητές μας μαθαίνουν εφαρμόζοντας τις θεωρίες και τις έννοιες στον πραγματικό κόσμο και Διοίκησης Επιχειρήσεων περιπτώσεις, συμμετέχοντας συζητήσεις της τάξης, ομαδική εργασία, και μια σειρά από πρακτικές εμπειρίες.

 • Κατά το πρώτο έτος θα ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλες ομάδες για να καταλήξει με την καλύτερη ιδέα για ένα νέο καινοτόμο προϊόν. Θα διεξάγει έρευνα αγοράς και να σχεδιάσουν μια πλήρη στρατηγική μάρκετινγκ γύρω από το σχεδιασμό, την προώθηση, την τιμή και τη διανομή. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουν το προϊόν σας για την κρίση σε ένα περιβάλλον «εμπορική έκθεση».
 • Θα μάθετε πώς να γράψει τα δελτία των μέσων ενημέρωσης, να συνεργαστεί με τους δημοσιογράφους, τη δημιουργία εταιρικών εντύπων και μεταδίδει ειδήσεις, παραδίδει ομιλίες, και τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για τη δημιουργία ιστοσελίδων και διαφημίσεις.
 • Δημόσιες Σχέσεις μαθητές θα δημιουργήσουν και να παραδώσει μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων για λογαριασμό ενός πραγματικού πελάτη στο τρίτο έτος τους.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πρακτική στο χώρο εργασίας ή να αποκτήσουν εμπειρία στον κλάδο με σχετική επιχείρηση ή οργανισμό στη Νέα Ζηλανδία, ή τη συμπεριφορά εφαρμοσμένη έρευνα.
 • Οι μαθητές που επιτυγχάνουν μέσο όρο βαθμολογίας + Β μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το διάσημο MCOM387 Ανακοίνωση Πρακτικής Άσκησης.

Αποκτήσουν τις δεξιότητες για να πετύχει στο πανεπιστήμιο

Για βοήθεια με το γράψιμο δοκίμια και τις εκθέσεις, το APA αναφορά και δίνοντας προφορικές παρουσιάσεις, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ομάδα εξειδικευμένων δασκάλων στην Μονάδα Μάθησης Ανάπτυξης, που βρίσκεται στο Φοιτητικό Κέντρο Διαχείρισης WMS Γλώσσας και (MSB1.50). Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα καθοδήγησης των φοιτητών να παρέχει επιπλέον βοήθεια στους μαθητές τη διαχείριση του πρώτου έτους. Αυτό έχει ως στόχο να διευκολύνει την ακαδημαϊκή και κοινωνική μετάβαση από το λύκειο στο πανεπιστήμιο, με τη σύνδεση σας με τους άλλους μαθητές που έχουν πάει στα παπούτσια σας πριν. Οι σύμβουλοι μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με τα πάντα, από τις στρατηγικές μελέτης και έγγραφα για κοινωνικές δραστηριότητες.

Η είσοδος και η εγγραφή

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για το πτυχίο Επικοινωνίας Σπουδών, αν έχετε πανεπιστήμιο, ή το ισοδύναμό της. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση προς περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε δείτε το κριτήρια εισαγωγής και Καταστατικό Εισαγωγή Πανεπιστήμιο.

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να έχουν 13 έτη σπουδών του σχολείου και να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα.

 • Αν δεν έχετε ένα ισχυρό υπόβαθρο στην παιδεία, μπορεί να να λάβουν MCOM104 γραπτή ανακοίνωση για τη διαχείριση για να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν πριν επιχειρήσετε MCOM133 Εισαγωγή στην Εταιρική Επικοινωνία.
 • Ορισμένα χαρτιά του πρώτου έτους μπορεί να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις εισόδου, έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε τον κατάλογο των εγγράφων προσεκτικά.
 • Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με recruitment@waikato.ac.nz καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα. Ο κατάλογος των εγγράφων μπορεί να βρεθεί σε papers.waikato.ac.nz.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη