πτυχίο των μελετών διαχείρισης με άριστα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Management Studies με Άριστα

Το Bachelor of Management Studies με άριστα αλλάζει.

Σκέψη για enroling στο Bachelor of Management Studies το 2017; Ελέγξτε τις τρέχουσες πληροφορίες.

Αποκτήστε την εμπειρία της διαχείρισης και ηγετικές ικανότητες που πρέπει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο-minded διευθυντή, με πιο ολοκληρωμένη πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων της Νέας Ζηλανδίας.

Bachelor Waikato της Διαχείρισης Σπουδών με άριστα είναι η αρχαιότερη τετραετές πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων της Νέας Ζηλανδίας - αποφοίτους μας είναι ιδιαίτερα από τους εργοδότες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Top ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου χρειάζονται μια ολοκληρωμένη κατανόηση όλων των βασικών τομέων της διοίκησης, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι αυτή η ολοκληρωμένη βαθμό παραδίδει να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας.

Η BMS (Hons) είναι μια ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών, οικονομικών και τους ανθρώπους των δεξιοτήτων.

έγγραφα των «Business Fundamentals» στο επίκεντρο αυτού του βαθμού παρέχει μια εισαγωγή σε όλους τους βασικούς τομείς της διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, τη στρατηγική διαχείριση, το μάρκετινγκ, ψηφιακή επιχειρήσεων και της αλυσίδας εφοδιασμού.

Έχετε τη δυνατότητα να ειδικεύονται σε έως και τρία διαφορετικά θέματα, που είναι γνωστή ως «Majors» (οκτώ χαρτιά) και «ανήλικοι» (τέσσερα έγγραφα).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το βαθμό για να επισπεύσει το ταξίδι σας προς το να γίνει ένα Chartered Accountant, με τη λήψη μια συγκεκριμένη σουίτα του επαγγελματικού λογιστικής έγγραφα που αναγνωρίζεται από Ορκωτών Λογιστών Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η BMS (Hons) θα ακονίσετε τις ικανότητές σας για να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες στην αγορά, strategise για τη μελλοντική ανάπτυξη, κάνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα, οδηγούν τις ομάδες των ανθρώπων, και να οικοδομήσουν μια κουλτούρα καινοτομίας που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε ένα ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.

Θα μάθετε για μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρότερες επιχειρήσεις, καθώς και τις πολιτιστικές πολυπλοκότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας πέραν των εθνικών συνόρων. Μπορούμε επίσης να σας διδάξει για βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, και πώς οι εταιρείες μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της τελικής τιμά το χρόνο σας, θα αξιοποιήσει τις ικανότητές σας με την απόκτηση εμπειρίας βιομηχανία στο χώρο εργασίας, είτε με τη συμπλήρωση διατριβή της έρευνας στον ειδικό θέμα της περιοχής σας.

Waikato έχει διεθνή φήμη

Θα πρέπει να φοιτούν σε σχολείο Διαχείρισης Waikato, το οποίο κατατάσσεται στην κορυφή του 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας επιτύχει το Triple Crown διαπίστευσης από EQUIS, AMBA και AACSB το 2005. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα.

Waikato, επίσης, κατατάσσεται στο top 150 πανεπιστήμια του κόσμου για τη διδασκαλία της Λογιστικής, Οικονομικών και Επιχειρήσεις & Διαχείρισης Μελετών από το διάσημο QS Θέμα Rankings.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Business αναλυτής
 • Ορκωτός λογιστής
 • Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)
 • Οικονομολόγος
 • Οικονομικός σύμβουλος
 • σύμβουλος πολιτικής της κυβέρνησης
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
 • Το διεθνές εμπόριο διαπραγματευτής
 • Σύμβουλος Διαχείρισης
 • Διευθύνων σύμβουλος
 • Διευθυντής μάρκετινγκ
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων
 • διαχειριστή του έργου

Πρόγραμμα ανταλλαγής και σπουδών στο εξωτερικό

Προετοιμαστείτε για μια παγκόσμια καριέρα και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας με τη μετάβαση σε μια ανταλλαγή φοιτητών σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και το Μεξικό.

Μπορείτε να πάρετε μια υπερπόντια ανταλλαγή μελέτη για 1-2 εξάμηνα, καταβάλλει τη συνήθη τέλη Waikato σας, και να πιστώσει τα σημεία πίσω στο BMS (Hons) πτυχίο σας. Επικοινωνήστε με το Η ομάδα του Πανεπιστημίου του Waikato Ανταλλαγής Φοιτητών για να μάθετε περισσότερα. οι μαθητές Διαχείρισης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Waikato Management School Διεθνές Χρηματιστήριο Υποτροφιών, Προσφέρονται δύο φορές το χρόνο και αξίζει μέχρι και $ 2.500. Από το δεύτερο έτος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το Ανακαλύψτε SWUFE Διεθνές Summer Camp Υποτροφιών, Η οποία παρέχει ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο ταξίδι στην Κίνα για δύο εβδομάδες της επιχείρησης διαλέξεις και πολιτιστικές δραστηριότητες, που φιλοξενείται από το Νότιο-Δυτική Πανεπιστήμιο Οικονομίας και Οικονομικών (SWUFE).

πολιτιστική εμπειρία

Waikato Management School έχει ένα ζωντανό πολιτισμό των φοιτητών που προσφέρει την αφθονία των κοινωνικών και ευκαιρίες μάθησης. Μπορείτε να συναντήσετε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους μέσω των συλλόγων σπουδαστών, όπως:

 • Σύλλογος Waikato Management School Φοιτητών (WMSSA)
 • Beta Η Alpha Psi - Waikato κεφάλαιο (Λογιστική club)
 • Οικονομικά Ομάδα Συζήτηση
 • Διαχείριση Επικοινωνίας Σύλλογος Φοιτητών (MCSA)
 • Te Ranga Ngaku - το δίκτυο των φοιτητών διαχείρισης Μαορί
 • Νησιά του Ειρηνικού Διαχείρισης Σύλλογος Φοιτητών (PIMSA)
 • Καινοτομία σταθμό Waikato
 • Κοινωνική Waikato Καινοτομία

Προσφέρουμε μια Πρόγραμμα μέντορα φοιτητής για τους μαθητές της διαχείρισης πρωτοετείς για να σας βοηθήσει να κάνετε την ακαδημαϊκή μετάβαση από το λύκειο στο πανεπιστήμιο.

Για εξειδικευμένες συμβουλές για το γράψιμο δοκίμια και εκθέσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα μας για ειδικευμένους εκπαιδευτικούς στο Μονάδα Ανάπτυξης Μάθησης WMS Γλώσσα και, Που βρίσκεται στο διοικητικό Φοιτητικό Κέντρο (MSB1.50).

Πρακτική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια διαλέξεων, οι μαθητές θα συζητήσουν μελέτες περιπτώσεων της Νέας Ζηλανδίας και στο εξωτερικό οι επιχειρήσεις, αρχίζουν να ισχύουν βασικές επιχειρηματικές θεωρίες και έννοιες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, και να εργαστούν σε ομάδες για να γράψει εκθέσεις και παρουσιάσεις.

Θα αποκτήσουν ισχυρές αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων? ομαδική εργασία, επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες, και μια ολιστική κατανόηση του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

 • Στο «Βασικές αρχές της επιτυχημένης Marketing» της εφημερίδας του πρώτου έτους, θα ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλες ομάδες για να καταλήξει με την καλύτερη ιδέα για ένα νέο καινοτόμο προϊόν.
 • BMS (Hons) οι μαθητές θα ενεργούν ως σύμβουλοι διαχείρισης και να εφαρμόζουν τις επιχειρηματικές θεωρίες έχουν μάθει στην τάξη να αναπτύξει μια στρατηγική ανάπτυξης για μια πραγματική εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας, με την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο μετρητών. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε Waikato Management School υπόθεση Ανταγωνισμού.
 • Στο τέταρτο έτος, θα επιλέξετε αν θα αποκτήσουν εμπειρία στον κλάδο δουλεύοντας για μια σχετική οργάνωση υποδοχής? ή να προβεί σε εφαρμογή ερευνητικό πρόγραμμα για μια τοπική επιχείρηση.

Η είσοδος και η εγγραφή

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για το Bachelor of Management Studies με άριστα, αν έχετε Πανεπιστήμιο, ή ισοδύναμο. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση προς περίπτωση.

Αν δεν πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με recruitment@waikato.ac.nz, καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο του Waikato.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη