Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Business Studies στο RISEBA, ο πρωτοπόρος στις χώρες της Βαλτικής, σχεδιάστηκε ως απάντηση στην εκτεταμένη τάσεις της παγκοσμιοποίησης και της ένταξης της Λετονίας στην Ευρώπη. Ενισχύοντας την πύλη για διεθνή σταδιοδρομία για τους νέους διευθυντές RISEBA παίρνει μια ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την απαράμιλλη δίκτυο αποφοίτων EBS »συνεχώς προχωρεί σε φιλόδοξο σταδιοδρομία τους και την επίτευξη των εταιρικών κορυφαίες θέσεις σε μια σειρά από κορυφαίες εταιρείες σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό.

Με ισχυρή διεθνή εικόνα του, το πρόγραμμα EBS προκαλεί τους μαθητές από την πρώτη ημέρα των σπουδών τους εκθέτουν σε ένα συντριπτικά διεθνές σκηνικό. Σπουδές εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, μικτές ομάδες των τοπικών και τους φοιτητές του εξωτερικού, διεθνή προγράμματα, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς δημιουργούν ένα ιδανικό διαπολιτισμικό, με υψηλά κίνητρα και ανταγωνιστικό περιβάλλον μάθησης. Θεμελιώδη των επιχειρήσεων υπόβαθρα ενισχύεται από τις συναρπαστικές γλωσσική ευκαιρίες για να μάθουν λετονικά, ρωσικά, αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά ακόμη και να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για να εξασφαλιστεί η επιτυχία EBS των μαθητών σε προγράμματα ανταλλαγής πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

European Business Studies είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα Bachelor, το οποίο απονέμεται από το EFMD (Το Δίκτυο Ανάπτυξης Διαχείρισης) με ΕΠΑΣ διαπίστευση.

RISEBA έγινε η πρώτη και μοναδική της Βαλτικής, Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που έλαβε τη δεύτερη διάσημο ΕΠΑΣ διαπίστευση του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Διοίκηση (EFMD). Η διαπίστευση αυτή έχει βραβευτεί για τρία χρόνια στο επαγγελματικό προπτυχιακό πρόγραμμα "European Business" και επαγγελματική μεταπτυχιακό πρόγραμμα «International Business".

 • Επαγγελματικό πτυχίο: Πτυχίο Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων
 • Ειδίκευση: Business Executive
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Μορφή της μελέτης: Πλήρης μελέτες χρόνο

Πρόγραμμα στη σύντομη

EBS Συνολικού Προγράμματος και up-to-ημερομηνία πρόγραμμα σπουδών εκτρέφει υψηλής ειδικοί διαμετρήματος που διαθέτουν εμπειρία ήχου και τεχνικών γνώσεων των κλάδων διαχείρισης, σε συνδυασμό με την πρακτική διαχειριστικές ικανότητες και την εμπειρία. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με τις βασικές επιχειρηματικές περιοχές, όπως Marketing, Επιχειρηματικότητα, Οικονομία, Δίκαιο, Ηγεσία, και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας, με επίκεντρο την ευρωπαϊκή αγορά. Είναι η ποικιλία και εξαιρετικά ολοκληρωμένη φύση του προγράμματος EBS που ενσταλάζει το πνεύμα της επιμέλειας, η φιλοδοξία και προσπαθεί να ωφελήσει τους μαθητές στη διάρκεια της ζωής τους.

Βασικά πλεονεκτήματα του προγράμματος

 • Εξαιρετική φήμη στη βιομηχανία
 • Άκρως επαγγελματική ακαδημαϊκού προσωπικού
 • Πρακτικό προσανατολισμό σπουδών
 • Άριστη τεχνική εγκαταστάσεις
 • Συνεργασίας και κοινών έργων με κορυφαίους δημιουργικούς ΑΕΙ
 • δίκτυο ισχυρό και εκτεταμένο αποφοίτων

Διεθνείς προσόντα

Ο βαθμός ενισχύεται από τα διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα από το Λονδίνο και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Εμπορίου (LCCI) και του Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris (ΔΕΚ). Έγκριτα διεθνή διπλώματα, CI και C2 επαγγελματικά προσόντα που αποκτώνται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εξασφαλίζουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα EBS μαθητών, εγγυάται την περαιτέρω διεθνή εκπαίδευση και την απασχολησιμότητα, την αναγνώριση και την γρήγορη ανάπτυξη της σταδιοδρομίας.

Διεθνές ευκαιρίες: εντατικά μαθήματα γλώσσας στη Γαλλία? Internship στο εξωτερικό? ένα μελέτες εξάμηνο στο εξωτερικό (Πρόγραμμα ERASMUS)? Διπλό ευκαιρία πτυχίο (πτυχίο από RISEBA και ένα πανεπιστήμιο εταίρος)? διεθνών προσόντων από το Λονδίνο Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας (LCCI)? Συμμετοχή σε διεθνή σχέδια.

Επαγγελματικές προοπτικές

Η διεθνής εμπειρία τόσο στην εργασία και μελέτη, μαζί με γλωσσικών και πολιτισμικών ικανοτήτων, παίρνει απόφοιτοι EBS υψηλής αξίας θέσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων. απόφοιτοι EBS είναι επιτυχής για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σε διάφορους ρόλους, από την έρευνα της αγοράς για την οικονομική ανάλυση και τη διαχείριση, σε διαβούλευση σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη και πέραν αυτής. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε τοπικό επίπεδο στο πρόγραμμα της International Business Μάστερ, ενώ άλλοι συνεχίζουν με επιτυχία στην Ευρώπη ή να γίνουν επιχειρηματίες.

απόφοιτοι EBS τη στιγμή εργάζονται με παγκόσμιες μάρκες, όπως η Ernst & Young, Tefen, CYTEC, airBaltic, Rietumu Τράπεζα, και άλλοι.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Συγκεντρωτική εξετάσεις στη λετονική γλώσσα και την αγγλική γλώσσα (μόνο για τους υπηκόους της Λετονίας).
 • επίπεδο αγγλική γλώσσα Α, Β ή Γ απαιτείται? αιτούντες με επίπεδο αγγλική γλώσσα D ή χαμηλότερη πρέπει να περάσει στην αγγλική γλώσσα εξέταση στο RISEBA * ή IELTS ή πιστοποιητικό TOEFL.
 • Αγγλικά εξετάσεις γλώσσας σε RISEBA ή IELTS ή TOEFL πιστοποιητικού (για όλους τους αιτούντες).
 • Πτυχίο από RISEBA θα πληροί τις προϋποθέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποRISEBA »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,750 EUR
- Χρέωση ανά 2016/2017 χρόνο, ευρώ (για πολίτες εκτός ΕΕ)? 3400 ευρώ - Χρέωση ανά 2016/2017 χρόνο, ευρώ (για πολίτες εκτός ΕΕ)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη