πτυχίο του σχεδιασμού

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οι πτυχιούχοι Bachelor of Design (BDes) εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν μια ποικιλία δεξιοτήτων για να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών πλαισίων χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη κατανόηση του Σχεδιασμού και του ρόλου του στη διαδικασία της καινοτομίας.

Το Bachelor of Design προσφέρει τρεις μεγάλες ειδικότητες: Σχεδίαση Επικοινωνιών, Σχεδίαση Διεπαφών και Σχεδίαση Πολυμέσων.

Ως πτυχιούχος BDes θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμού στο σύγχρονο τεχνολογικό πλαίσιο. Θα έχετε μια σωστή κατανόηση των μεθόδων σχεδιασμού και των θεωριών μαζί με τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες.

Η εκπαίδευση στο σχεδιασμό είναι κατάλληλη τόσο για τους μαθητές που εγκαταλείπουν το σχολείο όσο και για τους ώριμους εκπαιδευόμενους που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους. Οι σπουδαστές στο πλαίσιο του προγράμματος αναπτύσσουν γνώση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών προτύπων λογισμικού, χρησιμοποιώντας την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία. Η επαφή με τη βιομηχανία Σχεδιασμού ενθαρρύνεται και οι μαθητές θα έχουν ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν με τους σχεδιαστές κατά τη διάρκεια της μελέτης τους.

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν με πτυχίο Design από το Waikato έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί ερμηνευτές στη βιομηχανία σχεδιασμού. Εκτός από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο Design, οι απόφοιτοι του Waikato έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να επιλέξουν από με περαιτέρω έρευνα στο σχεδιασμό είναι δυνατόν σε μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα.

εγκαταστάσεις Computing σε Waikato

Το Πανεπιστήμιο του Waikato προσφέρει στους σπουδαστές 24ωρη πρόσβαση εργαστήριο υπολογιστών με όλα τα πιο πρόσφατο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, και πολλά εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα με υπολογιστές Mac, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε επαγγελματικά περιβάλλοντα σχεδιασμού.

Ευκαιρίες καριέρας

  • Σχεδιαστικές εταιρείες
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων
  • Κινητό σχέδιο και UI / UX
  • Διαδραστικές βιομηχανίες σχεδιασμού μέσων
  • Οι βιομηχανίες παιχνιδιών
  • Τηλεοπτικά γραφικά
  • Εταιρείες μετα-παραγωγής

Σημαντικά θέματα

  • επικοινωνιακού σχεδιασμού
  • Διασύνδεση Σχεδιασμός
  • Media Design

Εισαγωγή και εγγραφή

Δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για το Bachelor of Design εάν έχετε Πανεπιστημιακή Είσοδο ή ισοδύναμο. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Ιδανικό θέμα πιστώσεις NCEA περιλαμβάνουν Τέχνη (Ζωγραφική, Ζωγραφική, Φωτογραφία, Γλυπτική ή Χαρακτική), ή Γραφιστικής. Ένα καλό επίπεδο των αγγλικών είναι επίσης σημαντική.

Πρόγραμμα Honours

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το τριετές Bachelor of Design μπορούν επίσης να κληθούν να εγγραφούν σε πτυχίο Bachelor of Design με τιμές BDes (Hons)).

Bachelor of Design με τιμητικές διακρίσεις (BDes (Hons)) οι απόφοιτοι θα έχουν προηγμένες επαγγελματικές γνώσεις και μια εισαγωγή στην ερευνητική βιβλιογραφία σε μια θεματική περιοχή που εκπροσωπείται σε μια μεγάλη σε ένα προπτυχιακό πτυχίο σχεδιασμού. Θα έχετε τις δυνατότητες να διεξάγετε ανεξάρτητη έρευνα. Οι απόφοιτοι με υψηλότερες αποδόσεις θα είναι προετοιμασμένοι να εισέλθουν σε μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν σε υψηλότερα προσόντα όπως μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

Πρακτική εμπειρία

Εκτός από την πρακτική εμπειρία που αποκτήθηκε σε όλο το πρόγραμμα, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα πραγματικό σχέδιο σχεδίασης στο χαρτί DSIGN350 300 level. Σε αυτό το έργο εργάζεστε σχετικά ανεξάρτητα και συνεργάζεστε με τους συνομηλίκους σας και με τα μέλη της επαγγελματικής βιομηχανίας σχεδιασμού.

Το τελικό εξάμηνο 300 εγγράφων επίπεδο DSIGN360 περιλαμβάνει μια αυτο-κατευθυνόμενη σύντομη που κορυφώνεται κάθε χρόνο σε ένα πτυχίο. Ο βαθμός Εμφάνιση έργα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μέσων, συμπεριλαμβανομένων των web design και της παραγωγής, κινητά σχεδιασμό, διαδραστικό σχεδιασμό, ανάπτυξη του εμπορικού σήματος, οπτική εργασία ταυτότητα, διαδραστική εγκατάσταση, κινούμενα γραφικά, 3D animation και πολλά άλλα.

Εισαγωγή και εγγραφή

Δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για το Bachelor of Design εάν έχετε Πανεπιστημιακή Είσοδο ή ισοδύναμο. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Ιδανικό θέμα πιστώσεις NCEA περιλαμβάνουν Τέχνη (Ζωγραφική, Ζωγραφική, Φωτογραφία, Γλυπτική ή Χαρακτική), ή Γραφιστικής. Ένα καλό επίπεδο των αγγλικών είναι επίσης σημαντική.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη