πτυχίο του σχεδιασμού των μέσων ενημέρωσης στο σχεδιασμό κίνηση

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Κάνοντας κείμενο, εικόνες, και οι εικόνες κινούνται σε μουσικά βίντεο, τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες είναι η ειδικότητα του Motion Graphics Designer. Ειδικεύονται στο Design κίνησης και εμείς θα σας διδάξει βασικές τεχνικές δεξιότητες, όπως 2D και 3D animation, οπτικά εφέ, τη σύνθεση, επεξεργασία εικόνας και χορογραφία κείμενο, έτσι ώστε να έχετε την εμπειρία και τα αποδεικτικά στοιχεία της εργασίας σε μια ποικιλία από σλιπ πελάτη.

κινουμένων σχεδίων

Καριέρα & Βιομηχανίας

Σχεδιασμός έρχεται στη ζωή, όπως μπορείτε να αναπτύξουν κινούμενα γραφικά για διαφημίσεις, ακολουθίες τίτλο, μουσικά βίντεο και την τηλεόραση. Το μάθημα περιλαμβάνει 2D και 3D animation, οπτικά εφέ, τη σύνθεση, επεξεργασία εικόνας και χορογραφία κείμενο. Οι απόφοιτοι εισέλθουν στην βιομηχανία με ένα χαρτοφυλάκιο που επιδεικνύει την ικανότητά τους να απαντήσουν σλιπ πελάτη, να συνεργαστούν σε πολλούς κλάδους και εργασιακή εμπειρία στην παραγωγή.

Κίνηση σχεδιαστές μπορούν να πάνε για να εργαστούν σε:

  • Τηλεόραση;
  • Διαφήμιση;
  • οίκους παραγωγής?
  • εταιρείες εταιρική εκδήλωση?
  • ή ως ελεύθερος επαγγελματίας

Περίγραμμα του μαθήματος

Έτος 1

Μια εισαγωγή στη θεωρία, επαγγελματικής πρακτικής και των γενικών αρχών που σας επιτρέπουν να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις σλιπ. Μπορείτε επίσης βυθισμένο στο στούντιο για να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες και ιδεασμό. Οι Majors εισάγονται μέσα από τη θεωρία και στούντιο συστατικά.

Έτος 2

Κατασκευάστηκε στις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά το πρώτο έτος, με έμφαση στην παραγωγή καινοτόμων βίντεο και κίνηση γραφικών καμπάνιες για τηλεοπτικές διαφημίσεις, μουσικά βίντεο και το λογότυπο animation. Η απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων στην επικοινωνία, ρίψη, και η συνεργασία είναι ένα κρίσιμο μέρος του έτους. Οι μαθητές, επίσης, οπλισμένοι με στρατηγικές και μεθόδους για να αναπτύξουν τη δική τους γραμμή της έρευνας.

Έτος 3

Το τελευταίο έτος καλύπτει τις βασικές επιχειρηματικές μέθοδοι, οι μέθοδοι έρευνας και διαχείρισης του έργου πριν από ένα διεπιστημονικό έργο της ομάδας σας προκαλεί να συνθέσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ως μέρος μιας δημιουργικής ομάδας. Θα ξεκινήσει επίσης σε ένα εξάμηνο, έρευνα πρακτική που βασίζεται των κινούμενων γραφικών.

Μελέτη σε Αδελαΐδα

Media Design School έχει συνεργαστεί με Torrens Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για να προσφέρει μια επιλογή από βραβευμένες μας προγράμματα στην Αυστραλία. Torrens Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, το πρώτο ολοκληρωμένο αυστραλιανό πανεπιστήμιο για να ανοίξει περισσότερα από 20 χρόνια, θα προσφέρει Σχεδιασμός μαθημάτων Σχολής Media σε δύο συναρπαστικές θέσεις: Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία και στην Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία. Αυτοί οι βαθμοί θα είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν τα προσόντα τους σε συντομότερο χρονικό διάστημα, όπως Torrens Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους με επιταχυνόμενο ρυθμό σε δύο χρόνια και όχι τρία.

Μελέτη στο Σαν Ντιέγκο

Media Design School έχει συνεργαστεί με τους συναδέλφους Laureate Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός, newschool της Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού στο San Diego, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, να προσφέρει το βραβευμένο μας πορεία Media Design σε μια πόλη γνωστή για την αγκαλιάζει ψηφιακές και δημιουργικές τεχνολογίες. Βρίσκεται στην ίδια πόλη, όπως το εμβληματικό San Diego Comic-Con International, το Bachelor of Science στην Media Design θα δώσει στους σπουδαστές τις δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εισέλθουν στην βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Διαβάστε Λιγότερα
Ώκλαντ , Σαν Ντιέγκο , Μιλάνο , Μπανγκόκ , Αδελαΐδα + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη