ESG

Ήχου μαθητές Visual Σχεδιασμός συνδυάζουν ισχυρά οπτικά μηνύματα μέσω της σύλληψης και τεχνικής ανάμειξη του ήχου και της κίνησης του σχεδιασμού. Τα θέματα που καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια περιλαμβάνουν: Ψηφιακή παραγωγή πολυμέσων? σχεδιασμού κίνησης και αφήγησης? αφηγηματολογίας? δημιουργική, εταιρικές και εμπορικές βιντεοσκόπηση? μουσική και ακουστική θεμελιώδη θεωρία? sound design και επεξεργασία ήχου? τη μουσική και την κίνηση στην κοινωνία και την επαγγελματική πρακτική των μέσων ενημέρωσης. Οι μαθητές θα πρέπει να διδάσκονται για να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα ήχου και εικόνας εργαλεία υλικού επεξεργασίας και λογισμικού. Στερεά τεχνικές δεξιότητες σε συνδυασμό με μια στερεή βάση στην ανθρώπινη ψυχολογία της συμπεριφοράς / θεατή και του κλάδου παραγωγής θα επιτρέψει την είσοδο των αποφοίτων σε ευέλικτο πεδία εντός των δημιουργικών και των επιχειρήσεων.

 • Αναλώσιμα κόστος 1ο έτος μόνο (+ -R1000) ** εκτιμήσεις
 • Η συνεχής αξιολόγηση βάσει σχεδίου
 • Ψηφιακή και χαρτοφυλακίου εκτύπωσης υποβολές στο 2ο και 3ο έτος
 • Τελική απόφοιτος χρόνια το Δεκέμβριο
 • υποψήφιοι βαθμό μπορεί να πάει για να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές σε εκκρεμότητα πληρούν τις απαιτήσεις εφαρμογής και η είσοδος του σχετικού θεσμικού οργάνου.
 • Τα προγράμματά μας είναι εξασφαλισμένη ποιότητα και τυποποιηθεί σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις Inscape σε εθνικό επίπεδο.
 • Μπορείτε να εγγραφείτε για Bachelor μας πρόγραμμα σχεδιασμού σε κάθε πανεπιστημιούπολη για να ολοκληρώσει το 1ο έτος σας.
 • Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί σε ορισμένα προγράμματα βαθμό εξειδίκευσης ενδέχεται να απαιτούνται για την ολοκλήρωση 2ο και 3ο σπουδές τους χρόνο σε ένα άλλο εξειδικευμένο πανεπιστημιούπολη Inscape.

Τι περιλαμβάνεται στην πορεία

 • MacBook * προαιρετικό
 • ταμπλέτα Wacom
 • άδειες χρήσης λογισμικού (σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος)
 • Προδιαγεγραμμένη σχολικά βιβλία
 • 1ο έτος εξοπλισμό προκαταρκτική τέχνης
 • Σε απευθείας σύνδεση συνδρομή βιβλιοθήκη
 • Ψηφιακή οδηγούς σπουδών και διδακτικό
 • συνδεσιμότητα στο Internet

Εξαιρούμενες

 • μηνιαία αναλώσιμα
 • Ψηφιακή κάμερα

Πληροφορίες για τα Μαθήματα Έτος 1

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ DESIGN 1ο έτος - δεξιότητες σχεδιασμού

 • Ανάπτυξη θεμελιώδεις δεξιότητες σχεδιασμού για τη δημιουργία του σχεδιασμού καταλαβαίνω κριτικά σκεπτόμενα άτομα.
 • Ανάπτυξη θεμελιώδεις δεξιότητες σχεδίασης, βασικού υλικού και της Μεταποίησης ευαισθητοποίηση, Digital Image Making, επικοινωνίας, Λογισμικό
 • και τις δεξιότητες ηγεσίας για τη δημιουργία καλά στρογγυλεμένη σχεδιαστές κατάλληλα για κάθε κλάδο του σχεδιασμού.
 • Αναπτύσσοντας μια συνειδητοποίηση του ολοκληρωμένου χαρακτήρα του σχεδιασμού, την προώθηση της μοναδικό τρόπο σκέψης των μαθητών μας.
 • Παρουσιάζοντας μια εκτίμηση για την Ιστορία Σχεδιασμού.
 • Τον καθορισμό των θεμελιωδών δομικά στοιχεία για τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα Έτος 2

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ 2ο έτος - ΓΝΩΣΗ DESIGN

 • Ανάπτυξη Πειθαρχία Ειδικές γνώσεις μέσω του ήχου και της ολοκλήρωσης οπτικοακουστικό διερευνώντας τις βασικές αρχές της επικοινωνίας και της ανάπτυξης των δεξιοτήτων παραγωγής ψηφιακών πολυμέσων, Motion Design / γραφικών δεξιότητες και οπτικοακουστικό αφήγηση.
 • Εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη μέσα από την προοδευτική ηχητικές και οπτικές τεχνικές δεξιότητες που περιλαμβάνουν: τη μορφή και την κίνηση, την τεχνολογία βίντεο, αφηγηματολογίας, τεχνικές κάμερα, μοντάζ, ήχου μηχανικής, sound design και την επεξεργασία.
 • Προχωρώντας δεξιότητες λογισμικού και τεχνικών γνώσεων μέσω των προγραμμάτων λογισμικού που επικεντρώνονται στην ψηφιακή οπτικά εφέ, επεξεργασία ικανότητες, οπτικά χειραγώγησης και εξάσκηση των διαδικασιών post-production.
 • Την ανάπτυξη της κατανόησης του επιχειρηματικού σχεδιασμού, αντιμετωπίζοντας οπτικοακουστικό επάρκειας, όπως: Ζωντανή ήχος, μετάδοση, μουσική στην κοινωνία, την επαγγελματική πρακτική των πολυμέσων και τις μελέτες των μέσων ενημέρωσης.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα Έτος 3

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 3ο έτος - στυλ σχεδιασμού

 • Αναπτύσσοντας μια υπογραφή οπτικοακουστικό στυλ σχεδιασμού από τον πειραματισμό με σενάρια, 3D animation για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και ειδικά εφέ.
 • Ανάπτυξη των προτέρων τις γνώσεις και τις δεξιότητες των εμπειρογνωμόνων στις αρχές και ροής εργασιών του 3D animation, εταιρικό και εμπορικό βιντεοσκόπηση, κοινωνιολογία της μουσικής, μουσικής τεχνολογίας και μίξη ήχου.
 • Ευαισθητοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών σχεδιασμού και καινοτομίες μέσω της πρακτικής στα προγράμματα λογισμικού που εξερευνούν modeling, animation και πιο προηγμένες τεχνικές rendering.
 • Την ανάπτυξη της κατανόησης των κατευθυντήριων γραμμών και αρχών που εμπλέκονται στην λειτουργία μιας επιχείρησης σχεδιασμό. Την προώθηση των επιχειρήσεων το όραμα, την αποστολή και τις αξίες δώσει αποφοίτους την εμπιστοσύνη και την «τεχνογνωσία» για να ξεκινήσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες σχεδιασμού που βασίζεται σε μια θεμελιώδη γνώση της στρατηγικής ανάπτυξης, στρατηγικές μάρκετινγκ, τη σημασία του branding και τη διαχείριση των οικονομικών.

Περισσότερα για το Bachelor of Design Πτυχίο (B.DES)

Αυτή η τριετής με πλήρη απασχόληση προσόντα παράγει επαγγελματίες σχεδιαστές εξοπλισμένα για μια κερδοφόρα καριέρα στο σχεδιασμό. Οι φοιτητές που δικαιούνται να ασκήσουν το επάγγελμα του κατώτερο σχεδιαστές ή να σπουδάσουν προς μια Honours Degree. Δεδομένου ότι αυτό το προσόν είναι καθολική, εφαρμόζεται σε μια ποικιλία κλάδων σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού μόδας, εσωτερική διακόσμηση, γραφιστική, το σχεδιασμό των πολυμέσων, το σχεδιασμό κοσμημάτων, βιομηχανικού σχεδιασμού, το σχεδιασμό του προϊόντος, χωρικό σχεδιασμό, η έρευνα σχεδιασμού, το σχεδιασμό γραφής και σχεδίασης για το περιβάλλον .

Παραδοσιακά, οι διάφοροι τομείς της σχεδίασης και της εκπαίδευσης του σχεδιασμού έχουν διαχωριστεί. Δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν προσφέρει όλα τα είδη των επαγγελματικών προσόντων. Πτυχίο μας Σχεδιασμός Πιστοποίηση ευθυγραμμίζει τα πρότυπα της βιομηχανίας και εκπαιδεύει τους σχεδιαστές ακόλουθες κοινές κατευθυντήριες γραμμές. Υλοποιεί επίσης τα πολυαναμενόμενη τα ελάχιστα πρότυπα για τους σχεδιαστές όλων των ειδικοτήτων.

Σχεδιασμός είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως επάγγελμα. Παγκοσμίως, οι σχεδιαστές πρέπει να έχουν τουλάχιστον πτυχίο τριών ετών. Inscape προσφέρει το Bachelor of Design Degree με κοινές ικανότητες και ειδικότητες μέσα από μαθήματα επιλογής.

Το πρώτο έτος του Bachelor of Design παρέχει μια βάση στον τρόπο σκέψης σχεδιασμό, κατασκευές και οπτική επικοινωνία, τη φωτογραφία, τις μελέτες υλικό, κάνοντας την εικόνα και την ιστορία του σχεδιασμού, μελέτες της επικοινωνίας, την ηγεσία και μοναδικό τρόπο σκέψης και λογισμικό περιλαμβάνει βασικά στα προϊόντα της Adobe. Αγαπάμε ότι οι μαθητές μας μαθαίνουν παράλληλα επίδοξους σχεδιαστές των άλλων κλάδων. Αυτό το είδος της έκθεσης φυσάει προοπτική σχεδίαση ενός μαθητή ορθάνοιχτα και διδάσκει την καταλληλότητα και την καταλληλότητα από πλευράς των σχεδιαστικών λύσεων στο πλαίσιο του επιχειρηματικού κόσμου.

Στο τέλος του πρώτου έτους, οι φοιτητές οφείλουν να επιλέξετε επιλέξει ροή τους ως εξειδίκευση της μελλοντικής επιλογής σταδιοδρομίας τους. Οι μαθητές μας αρέσει το γεγονός ότι έχουν ένα πλήρες έτος για να καταστούν πλήρως εδραιωμένη στον κόσμο του σχεδιασμού. Πιστοποιούν το γεγονός ότι όταν κάνουν την τελική τους απόφαση σχετικά με μια επιλεγμένη ειδικότητα που κάνουν τόσο με την εμπιστοσύνη και πλήρη ενημέρωση.

Δεύτερο και τρίτο έτος είναι έντονες. Κάθε ρεύμα εξειδίκευση είναι γεμάτη με τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται από την αντίστοιχη πειθαρχία. Οι μαθητές μας, ωστόσο, είναι καλά προετοιμασμένοι για το πρώτο έτος και αρχίζει να τους ανώτερους χρόνια είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά και να εφαρμόσει τον εαυτό τους αποτελεσματικά. τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι μια μαρτυρία για το γεγονός ότι η μοναδική προσέγγισή μας στη διδασκαλία του σχεδιασμού, δουλεύει.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποInscape Education Group »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη