πτυχίο του περιβαλλοντικού σχεδιασμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού

Μια διεπιστημονική έρευνα υπό την ηγεσία της πρόγραμμα που παρέχει τη θεωρία και την πρακτική συνάδει με το σύγχρονο περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Bachelor Waikato της Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού παρέχει μια διαδρομή σε μια σταδιοδρομία στον αστικό σχεδιασμό και τη διαχείριση των πόρων, με έμφαση στην πρακτική εμπειρία του κλάδου, όπως την προετοιμασία της πολιτικής για το περιβάλλον και την παρουσία ακροάσεις διαχείριση των πόρων.

envp ταξίδι

Το Bachelor of Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού (BEP) στο Waikato επικεντρώνεται σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Τομείς έρευνας περιλαμβάνουν τη βιώσιμη στέγαση, τη διαχείριση του γλυκού νερού, τη διαχείριση των πόρων Μαορί και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Θα πρέπει να διδάσκονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τελευταίας έρευνας και της καινοτομίας. Η τεχνογνωσία τους θα σας παρέχει μια σταθερή βάση στον τομέα των επαγγελματικών δεξιοτήτων σχεδιασμού και έναν ειδικό βαθμό διαπιστευμένο από την Νέα Ζηλανδία Ινστιτούτο Σχεδιασμού (NZPI).

Με στενές σχέσεις με την ευρύτερη Waikato Περιφέρεια και τον πλούτο των φυσικών πόρων, το πρόγραμμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού Waikato συγκεντρώνει έγγραφα από θέματα όπως Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Βιολογία, Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες, Γεωγραφία και Μαορί και Ανάπτυξης του Ειρηνικού.

Η ΒΕΡ σας παρέχει πρακτικές, τη βιομηχανία εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε όλη εργαστήρια, εργαστήρια και εκδρομές. Θα πρέπει επίσης να επωφεληθούν από επισκέπτες ομιλητές και πρακτικές δραστηριότητες, και θα παρακολουθήσουν εκδηλώσεις της βιομηχανίας με επίκεντρο όπως οι ακροάσεις διαχείριση των πόρων, παρουσιάσεις νομολογία και εικονικές ακροάσεις.

Αυτός ο βαθμός τετραετές χωρίζεται σε δύο μονοπάτια, το καθένα με τρεις ρεύματα:

Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Resource Planning Pathway:

Θα αναπτυχθεί μια ισχυρή επιστημονική γνώση για να επαινέσει τις βασικές εργασίες περιβαλλοντικού σχεδιασμού.

 • Παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον
 • Περιβάλλοντα γλυκού νερού
 • επίγεια Περιβάλλοντα

Κοινωνικο-Οικονομικής Πολιτικής και Σχεδιασμού Διαδρομής:

Θα αναπτύξει ισχυρή οικονομική, πολιτική και την πολιτική ανάλυση δεξιότητες για να συμπληρώσουν τις βασικές εργασίες περιβαλλοντικού σχεδιασμού.

 • Κοινωνία, Πολιτική και το Περιβάλλον
 • Οικονομικά Περιβάλλοντος
 • Δημόσια Πολιτική και το Περιβάλλον

Ευκαιρίες καριέρας

 • Πολεοδόμος
 • Συντονιστής Κοινοτικής Ανάπτυξης
 • Σχεδιασμός Συντήρησης
 • Σύμβουλος Περιβάλλοντος / Εκπαιδευτικός / Planner
 • Συντονιστής IWI Σχεδιασμού
 • Αναλυτής Πολιτική
 • Συναίνεση Πόρων Planner

Πρακτική εμπειρία

Πολλά από τα έγγραφα που προσφέρονται στο πλαίσιο του ΒΕΡ περιέχουν ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση, συμπεριλαμβανομένων εργαστήρια, εργαστήρια και εκδρομές. Επισκέπτης καθηγητές από το επάγγελμα, καθώς και τους ανθρώπους και τις οργανώσεις που εμπλέκονται σε θέματα περιβαλλοντικού σχεδιασμού και διαχείρισης των πόρων, θα δώσει παρουσιάσεις.

Όπως σας πρόοδο στο πρόγραμμα σπουδών που αναμένεται να αναλάβουν ένα ευρύ φάσμα πρακτικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της αξιολόγησης σας. Προετοιμασία των χαρτών, εφαρμογές GIS, εφαρμογές συγκατάθεση των πόρων, τα σχέδια διαχείρισης των πόρων, τα σχέδια διαχείρισης iwi, έγγραφα με τις θέσεις της πολιτικής και των σχεδίων περιβαλλοντικής παρακολούθησης είναι παραδείγματα της προβλεπόμενης πρακτικό μέρος εμπειρία. Θα συμμετάσχει στις ακροαματικές διαδικασίες διαχείρισης των πόρων, να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις νομολογία και να συμμετέχουν σε εικονικές ακροάσεις.

Η είσοδος και η εγγραφή

Θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτό το βαθμό, αν έχετε Πανεπιστημίου είσοδος και πληρούν οποιεσδήποτε πρόσθετες απαιτήσεις για την αναγνώριση. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση προς περίπτωση.

Ορισμένα χαρτιά του πρώτου έτους μπορεί να έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις, έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε το Κατάλογος των εγγράφων προσεκτικά. Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε wfass@waikato.ac.nz καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη